LightInTheBox – Edullinen hääpuku kiinasta?

lightintheboxHistoria

LightInTheBox on kiinalainen kuluttajatavaroihin keskittynyt edullinen nettikauppa. Sivusto on aloittanut toimintansa 2006 ja se on ehtinyt vakiinnuttaa paikkansa  suosittuna nettikauppana varsinkin naisten keskuudessa.

Tuotevalikoima

LightInTheBox:n tuotevalikoimassa ovat vahvimmin esillä seuraavat tuotekategoriat, häät & tapahtumat, muoti, koti & puutarha, terveys & kauneus, lelut & harrastukset, roolipuvut, urheilu & ulkoilu. Erityismaininnan ansaitsee sivuston laaja valikoima hääpukuja ja muita häätarvikkeita. Myös muihin tapahtumiin löytyy todella laaja valikoima upeita asuja.

LightInTheBoxista voi tilata edullisesti myös kivoja personoituja tuotteita, kuten avaimenperiä, laseja, aterimia, koristeita, kortteja ja koruja. Näihin tuotteisiin voi painattaa  haluamansa oman tekstin.

Myöskään miehisempiä tuotteita kuten pienelektroniikkaa ei ole täysin unohdettu. Tällaiset tuotteet on eroteltu MiniInTheBox nimiselle sivustolle, joka on LightInTheBoxin sisarsivusto.

Hinnat

Hinnat ovat todella edulliset. Esimerkiksi hääpuvun keskihinta on luokkaa 150 euroa. Tyylikäs iltapuku irtoaa tyypillisesti reilulla sadalla eurolla.

Hintaesimerkkejä.

Toimitus

LightInTheBox tarjoaa ilmaiset kuljetukset vain osalle tuotteista. Tyypillisesti isommista tuotteista joutuu maksamaan erilliset toimituskulut. Käytettäessä halvinta kuljetustapaa (BulkAirMail) ovat kuljetuskustannukset kuitenkin todella edulliset. Teimme yhden koetilauksen BulkAirMaililla ja tämän tilauksen toimituskuluiksi muodostui alle euro. Toimitustavaksi voi valita maksua vastaan luonnollisesti myös jonkin huolintafirman kuten DHL:n.

Nettisivut

Nettisivut ovat todella hyvät. Kunniamaininnan sivusto saa siitä, että se on käännetty myös suomen kielelle. LightInTheBox on ensimmäinen tapaamamme kiinalainen nettikauppa, joka tarjoaa suomenkielisen nettisivuston. Suomennos on kuitenkin paikoitellen ärsyttävän kömpelöä.  Asiakaspalvelu hoituu valitettavasti vain englanniksi. Sivusto on muutenkin varsin toimiva. Tuotteet on jaoteltu hyvin tarkalle tasolle ja haku toimii hyvin. Suosituimmista tuotteista löytyy todella paljon asiakkaiden kirjoittamia mielipiteitä.

Maksutavat

Maksutapoina käyvät PayPal, Western Union, luottokortti ja tilisiirto.

Luotettavuus

LightInTheBox on kokemustemme mukaan luotettava nettikauppa. Sivustolla on myös todella laaja fanikanta, sillä on reilusti yli 200000 facebook tykkääjää!

Kokemukset

Teimme tilauksen LightInTheBoxiin 16.1.2013. Tilasimme kaksi eri tuotetta, joista toinen oli verkkoshoppailu.com tekstillä personoitu metallinen korttikotelo. Tuotteet lähetettiin kahdessa erässä. Ensimmäinen tuote lähti liikkeelle heti tilausta seuraavana päivänä. Personoitu korttikotelo lähetettiin 24.1.2013. Ensimmäinen lähetys saapui postissa 6.2.2013. Tilauksen käsittelyyn meni aikaa siis yksi arkipäivä ja matkoihin 15 arkipäivää. Toinen tilaus saapui 19.2.2013. Kumpikin lähetys oli pakattu suureen pahvilaatikkoon ja kuplamuoviin. Hukkatilaa laatikoissa oli todella runsaasti. Alla on kuva toisesta postipaketista ja personoidusta korttikotelosta.

LightInTheBox

korttikotelo verkkoshoppailu.com tekstillä.Mikäli sinulla on kokemuksia LightInTheBoxista kerro niistä ihmeessä alla olevan palautelomakkeen kautta. Varsinkin pukujen laadusta olisi mukava kuulla palautetta.

Yhteenveto

Tuotevalikoima: laaja
Hinnat: halvat
Toimitus: osassa tuotteista ilmainen mutta hidas toimitus.
Nettisivut: hyvät
Maksutavat: ok
Luotettavuus: hyvä

 

Share
Kategoria(t): Kiinalaiset verkkokaupat Avainsana(t): , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

24 vastausta kohteessa LightInTheBox – Edullinen hääpuku kiinasta?

 1. Laura sanoo:

  Tilasin hääkutsukortit omilla nimillämme ja karkkipöytään pieniä metalliämpäreitä. Tuotteet tulivat n. kolmessa viikossa ja normi tullimaksut tulivat päälle. Kaiken kaikkiaan hyvä kokemus, tavara lähes sitä mitä pitikin…pääasia oli, että nimet on oikein kutsuissa. Odotin paperilaadulta hieman parempaa, mutta toisaalta hinta oli alhainen verrattuna jos olisi ostanut muualta. 50 kaunista personoitua kutsukorttia hintaan 44£ (plus verot 24% päälle).Yhteydenpito oli todella hyvää ja suomenkielellä kaikki mailit. nettisivut selkeät ja tulen varmasti käyttämään toistekin kyseistä nettikauppaa ( ;

 2. Matti sanoo:

  Kaksi kuukautta tilauksesta ja maksamisesta tulee täyteen huomenna. Aluksi arvioitiin tavaroiden toimituspvm vajaan kuukauden päähän tilauksesta. Mitään ei kuulunut. Useiden kyselyjen ja tilauksen perumisen jälkeen lopulta vastattiin ja kysyttiin, että vaihdanko yhden tuotteen toiseksi. Suostuin sillä kertaa. Nyt kuukausi sen jälkeen pyysin uudestaan tilauksen perumista. Saa nähdä, että saanko enää rahojani takaisin.

 3. Lightinthebox HUIJATTU Masa sanoo:

  Huijausfirma! Samasta yrityksestä tilaamani kamera tuli hieman puutteellisena kun johdot oli laatikossa mutta kameraa oli poistettu. http://www.lightinthebox on huijaust. ÄLÄ osta mitään näiltä rosvoilta!

  • Pitäydyn Zalandossa sanoo:

   Ihan kiva ja halpakin kauppa mutta muista tilatessasi, että tullimaksu ei kuulu tuotteiden hintaan ja joudut siis maksamaan tullauksen itse. Tilasin kengät ja laukun, joita odotin ensinnäkin n. 3 viikkoa. Sitten kun paketti tuli, se juuttui Vantaan tulliin. Firma toimi kyllä asiallisesti ja ilmoitti minulle, että tullimaksu pitää maksaa. No, menin sitten tullin sivuille ja onnistuin kuin onnistuinkin maksamaan tullauksen.Ensin piti kyllä soittaa Fedexiin, jolta sain sähköpostina asiakirjan, jossa oli kaikki paketin tulotiedot. Kysyivät nimittäin tullin sivulla sellaisia numerosarjoja, ettei niitä voinut tietää ilman tuloasiakirjaa. Eli loppujen lopuksi erittäin edullisen hinnan lisäksi tuli n. 16 euron tulli. Onneksi paketti ei maksanut yli 150 euroa, koska siitä olisi mennyt vielä lisämaksu. Nyt jouduin maksamaan vain arvonlisäveron. Firma on siis KIINASSA, mitä ei sanota missään kohdassa nettisivulla. Ja paketti tuli Shanghain, Intian ja Ranskan kautta, joten ilmankos kesti. En tilaa sieltä koskaan enää.

 4. Täyttä paskaa sanoo:

  kohta odottanut neljä viikkoa tablettia tulevaksi ja nyt saapui UPS:n kirje, tullimaksut ja kulut kiitos. Näistä ei todellakaan ollut missään mainintaa! Saati, että paketti lähtisi matkaan Kiinasta! Vielä ei tietoa, mikä laite sielät tulee ja jos tulee toimiiko se edes.
  Täyttä huijausta, pysyttelen kotimaisissa luotettavissa toimittajissa jatkossa. En tilaa sieltä koskaan enää.

 5. mekkojen keräilijä sanoo:

  Hei!

  Tietääkö kukaan mistä on kysymys kun Lightinboxin nettisivuilla luki tilausta tehdessä että 3-5 arkipäivää kestää toimitus, mutta sitten oman tilauksen sivullla lukikin että arvioitu toimitus 3. elokuuta… eipä taida tulla mekot ihan äkkiä. Lisäksi sivusto väitti että ei ole saanut maksusuoritusta jostain yksittäisestä tuotteesta, vaikka maksoin kyllä kaikki kerralla ja oman tialauksen sivulla lukee että käsitelty ja maksusuoritus tehty… mailiin tuli vaan viesti että en olisi muka maksanut yhtä niistä mekoista ollenkaan ( tilasin noi 6 mekkoa, muistaakseni)

  Ja miten siellä voi lukea ilmainen toimitus, jos kerta kuitenkin pitää maksaa tulli… tais olla vähän hämärä firma…

 6. Tulli sanoo:

  tottakai on tullimaksu.

 7. Kiinasta tilaaja sanoo:

  Jos käyttää yhtään järkeää tajuaa, ettei tuolla hinnalla voi saada tavaraa muuta, kuin Kiinasta. Voi vain syyttää omaa tyhmyyttään jos tullimaksut ja pitkät toimitusajat tulee yllätyksenä.

 8. Enni sanoo:

  Hei,
  Minullekin tuli yllätyksenä että varsin korkeiden postimaksujen lisäksi kopsahti maksettavaksi myös tullimaksut. Ymmärsin ko firman sivuilta, että se toimisi EU:n sisällä mutta olikin Kiinassa. Nyt kun tutustuin ko. firman toimintaan niin pahasti haiskahtaa pyramidi-toiminnalta… Ei, en tule enää ikinä käyttämään firmaa joka ei toimi Suomessa thanks but no thanks!

  • irene sanoo:

   Euroopan Unioni yrittää rajata alueensa suojaamalla tullirajoilla. Yritetään siis suosia EU:maiden välistä kauppaa tällä tavalla ja siitähän me suomalaisetkin maksamme jäsenmaksuina. Jos vapaakauppa sallittaisiin myös nk. kolmansista maista, loppuisi kaikki kauppa EU:n maissa, se on varma!
   Kyllähän ne kolmannet maat ovat yritäneet keplotella pääsyä EU:n sisämarkkinoille perustamalla tytär/sisaryrityksiä ja hankkia verkostokumppaneita mutta ei näytä auttavan. Minun pakettini tuli Hollannin kautta mutta tulli piti maksaa.

 9. Kaitsu sanoo:

  Toimitus täysin ala-arvoista, tilattu ja maksettu 30.09-14 eikä vieläkään ole tavara tullut. Kyllähän tässä jo tuntee itsensä huijatuksi. Tuli tehtyä ko. firman kanssa kaksi kauppaa kerralla, ensimmäinen ja viimeinen.

 10. Kaitsu sanoo:

  Tilaushan tapahtui tietenkin 30.09.2013, kysymyksessä ulkoinen akku.

 11. Jussi sanoo:

  Jaa-an, alkaa rakkaat mussukat olemaan pieni stressi tilaukseni kanssa, kun tarttis saada vielä ennen joulua. Näen tuolta seurannasta, missä paketti menee, on tällä hetkellä Kiinassa. Otin siis toimituksesi tuon 3-5 arkipäivää, mahtaako saapua vielä ennen jouluaattoa? Tilauksen yhteisarvoksi tuli 143 € Kertokaas, kuinka noiden tullimaksujen kanssa toimitaan?

 12. tyytyväinen sanoo:

  Minusta palvelu toimii hyvin! Tilasin 2 kertaa, tuotteet (iltapuvut) ovat ensiluokkaisia,sopivankokoisia ja hinta kohdallaan. Tullimaksuun olin tietysti varautunut, selvitin sen jo tilausta tehdessäni.

  Tuotteet tulivat molemmilla kerroilla Fed exin kautta (lähettipalvelu) kolmessa viikossa, eli mielestäni huippunopeasti.

  Sen sijaan liike nimeltä dresses.net: LINKKI: http://www.wholesale-dress.net/women-s-sweaters-cardigans-c2106-All-All-All-recommend-ASC-1-40?gclid=CK-11vOIgrwCFYZZ3godR0MACw

  Kannattaa kiertää kaukaa – menossa on selvitys osaltani ja tuleva rikosilmoitus koska maksun saatuaan liike ei silti lähetä tilaustani, dokumentit (kuitit) maksusta on lähetetty ties kuinka moneen kertaan.

  Light in the boxia sen sijaan suosittelen :)

 13. Timo Wallin sanoo:

  Tilasin näiltä huijareilta kaksi ip-valvontakameraa. Sivuston perusteella ymmärsin tilaavani EU-Alueelta. Mutta tämä oli vasta alkua. Aikanaan tavarat tulivat ja oli kohtuullinen järkytys huomata, että asennusohjeet puuttuivat. Siis hintaluokka 500 euroa. Reklamoin aiheesta ja lopulta noin kuukauden vetkuttelujen ja seliseli meilien jälkeen sainkin ohjeet joilla ei kuitenkaan saanut asennettua näitä laitteita. Vihdoin palkkasin asiantuntijat toteamaan, että nämä bulkkikamat ovat molemmat rikki ja kun valmistajaa ei ole mahdollista selvittää, ei myöskään ohjelmistopäivitystä ole saatavilla. Kiina vastasi ensin palauttavansa 50% rahaa takaisin ja että pitäisin tavarat. Ajattelin hyväksyä tämän, koska luottamus oli totaalisesti mennyt. Eli jos olisin palauttanut risat kamerat en olisi koskaan saanut mitään takaisin. Kun ilmoitin hyväksyväni puolet, he peruivat tämänkin mahdollisuuden. Kiertäkää kaukaa nämä huijarit.
  Timo.

 14. ei koskaan enää Euroopan ulkopuolelta sanoo:

  Niinpä se on minunkin mittani täysi. Tilasin kahdet kesäkengät 30.6.2014. Kyselin perään ja sain vastauksia. Sain myös anteeksipyynnön, että tilaukseni oli toimkitettu myös toisen kerran!!?? DHL kuittasi huolintaennakkolaskun 10.7 mutta tiedusteluuni heiltäsain vastauksen, että Itellasta tulee postilla lasku maksettavaksi huolinnasta, muu oli maksettu luottokortilla. Koska Itellalta ei ollut tullut ilmoitusta, pyysin sähköpostilla
  laskun (11,36) ja maksoin sen toisenkin ulos(ei olisi pitänyt!!!) Molemmat paketit tuotiin
  24.7 ovelleni(olin matkoilla, joten kirjoitin DHL:llevaltakirjan rivitalomme ovelle, että lähetyksen saa jättää jos joku ei ole kotona) Toinen kengistä on liian kapeaa mallia eli pitäisi laittaa takaisin, mutta en vielä ole saanut vastausta Kiinaanko ja pitääkö minun maksaa rahdit, koska heidän asiakasnumeroaan ei ole ilmoitettu pyynnöistäni huolimatta, jotta DHL veisi paketit pois. Aika kuluu ja 14 vrk palautus/hyvitysaika umpeutuu. Taidan jättää asiat tähän ja myyn sopimattomat kengät jollekin muulle.
  Korulähetys, jonka tilasin erikseen tuli ihan OK postilaatikkoon. Tilasin toukokuussa tuoksuja FragranceX:stä (USA)enkä ole vieläkään saanut.Maksettu on meilailtu n.30 kertaa ja aina vastaus ”odota rauhassa, tulee varmasti”Englannista tilaamani tuoksut tulivat aina ajallaan ovelleni, samoin kamera Saksasta jne.jne eli halpa hinta tietää usein yllätyskuluja ja pettymyksiäKenkien hinnaksi ilmoitettiin 16,49 per pari 1oimitus=32 e ur ja vakuutusmaksu 19,24=52,22 eur tullilaskussa 39,98+rahti 22,33+vakuutus eli USD 63,30 +tulli 11.36 eli lisämaksuja tulee aina. Joskus nettitilaukset toimivat, joskus saa vain harmeja.

 15. Marja-Leena Männistö sanoo:

  Tilasin saappaat ja ne tulivatkin luvatussa ajassa, tullit maksettiin ja saappaat jokseenkin kivat, mutta korkojen materiaali ei selvinnyt kuvasta. Siispä palauttamaan!
  Yllätyksekseni paketti oli lähetetty Kiinasta, mikä seikka ei ilmennyt tilausvaiheessa.
  Palautusmaksun maksoin itse ja ajattelin, että mahtaako koskaan mennä oikeaan osoitteeseen. Koko ajan pystyin seuraamaan paketin kulkua postin sivustoilla ja yllättävän nopeasti saapui perille Kiinaan. Jäin odottelemaan palautusrahoja! Lippuja ja lappuja vaihdetiin puolin ja toisin – kyllästymiseen saakka. Ensin palautettiin postimaksu, monen kyselyn jälkeen tullimaksu, mutta itse saappaiden palautusmaksua ei ole vieläkään tullut, maksoin pay palin kautta ja olen usein laittanut maksukehoituksia, eipä ole tehonnut, rikosilmoitusta en ole tehnyt. Siis varovaisuutta, hyviä nettiliikkeitä on Suomessa kyllä riittämiin! nimimerkki vahingosta viisastuu

 16. Juntti sanoo:

  Rahansa menettänyt.

  En suosittele kyseistä kauppa paikkaa. Itse tilasin verkkokameran. Toimitus aika paljon luvattua pitempi ja sain rikkinäisen tuotteen. Yhteyden ottojeni jälkeen lupasivat selvitellä asiaa ja siihen se sitten jäikin.

  Ensimmäinen ja viimeinen tilaus kyseiselta huijarilta.

 17. Petri sanoo:

  Hyvät kokemukset.

  Pari kännykkää tilannut ja maksaessa pistänyt täpän tullivakuutuskohtaan, niin maksavat kaikki vastaanottokulut kuitin valokuvaa vastaan takaisin.

  Vakuutus oli n. 200€:n tilaukseen n. 4€ , eli ei siis juuri mitään, kun muistaa, että alin perittävä Alv. tuonnissa on 5€ ja vähänkin kalliimmat paketit tuntuu jumahtavan automaattisesti tulliin.

  Eka paketti tuli DHL:n kautta ja kulut olisi olleet 58€ toinen Postin kautta ja siinä olisi kulut olleet n. 55€.

  Niin ja nykyään asiakaspalvelun kanssa voi viestitellä ihan suomen kielellä :-)

 18. Kari sanoo:

  Tilaamani valvontakamera oli viallinen. Verkkokauppa vaati minua palauttaamaan viallisen omalla kustannuksellani, jotta saisin uuden tilalle. Firma ei missään vaiheessa suostunut myöskään palauttamaan rahana koko kameran hintaa, puhumattakaan maksamastani rahdista ja tullille menneistä maksuista. Viimein he suostuivat hyvittämään puolet kameran hinnasta verkkokaupan tilille, mahdollisia myöhempiä ostoja varten. Suoraan rahaa eivät halunneet palauttaa. Kameran hintakin oli nyt heidän mielestään pienempi, kuin mitä olin siitä maksanut ja mitä tilausvahvistus ja muut dokumentit selvästi osoittivat. He eivät suostuneet muuttamaan käsitystään vaikka toimitin kopiot näistä. Lisäksi maksut näkyivät heidän itsensä hallinnoimalla asiakastililläni. Harmittaa, etten heti hoitanut asiaani PayPalin kautta. Totesin, että kyseessä oli ilmiselvä huijaus. En tiedä, oliko asialla omaan pussiinsa pelaava työntekijä, vai oliko tämä firman toimintatapa, mutta tämä firman kanssa en enää tee kauppaa.

 19. jouni Kuusisto sanoo:

  Voi kakka tilasin 2kpl ledejä sahköpostii tuli viesti ,että mull on tili mutta viestissä oleva Kt ja ss ei ole olemassa eli en pysy seuraan tilaustani onnexi maksoin pay palilla ni saan maksun takasin

 20. jouni Kuusisto sanoo:

  LightInTheBox.com Launches MiniInTheBox.com

  Sep 27, 2010, 10:00 ET from LightInTheBox.com
  on muutoin samaa puulaakia nuo 2 pay pali maksulla śe menee ligthinthebox:ille
  mutta sähkö postiin tulee tunnikset minilnthebox verkkokauppaan niillä ei pääse ligthinthebox sivuille kirjautuun vaikka samaa kioskia molemmat

 21. Sputnik sanoo:

  Ulkomaiset verkkokaupat tuntuvat ratsastavan Suomalaisten rehellisyydellä(sinisilmäisyydellä).
  Kannattaa ottaa tarkoin selville tulli,lvi,lähetys\palautuskäytännöt. Osaavat kyllä tyrkyttää niitä kalliita vaihtoehtoja.
  Ne tuntuvat pyörivän verkossa kuin perskärpäset läjän kimpussa,ei taho päästä eroon millään.
  Saisivat laittaa ähveepiin tutkimaan niitten kirjavia
  käytäntöjä kansainvälisen kaupan suhteen.

Kommentointi on suljettu.