Varusteleka – Armeijatavaran erikoisliike

Historia

Varusteleka on suomalainen armeijatavaran erikoisliike. Pääosa kaupan valikoimasta on eri maiden armeijoiden ylijäämä vaatteita ja tavaraa. Nettikauppa aloitti yhden miehen yrityksenä vuonna 2003. Nykyään se työllistää noin 40 työntekijää ja on Euroopan suurin armeijatavaran kauppias. Varusteleka on ensisijaisesti nettikauppa, mutta sillä on myös yksi myymälä Konalassa.

Tuotevalikoima

Tuotevalikoima koostuu monenlaisesta armeijatavarasta. Varustelekan tuotekategorioita ovat muun muassa seuraavat: vaatteet, jalkineet, reput, leiriytyminen, ruoka, juoma, naamiointi, taisteluvarusteet, suojavarusteet, työkalut, teräaseet, aseet jne. Lisäksi varusteleka jakaa tuotteet neljään sortimenttiin: ihan uudet, käytetyt, käyttämättömät ja uudenveroiset.

Hinnat

Varustelekan tuotteiden hinnoille on vaikea löytää järkevää vertailukohdetta. Urheiluliikkeiden ulkoilu ja vaellusvaatteisiin verrattuna armeija vaatteiden hinnat ovat pääsääntöisesti halvemmat. Armeija vaatteet ovat useimmiten myös hyvin laadukasta ja kestävää materiaalia. Hinnan ja laadun puolesta armeijatavaran ostaminen esimerkiksi vaelluskäyttöön on monesti siis hyvin perusteltua.

Toimitus

Toimitustavaksi voidaan valita matkahuollon ”lähellä paketti” (siwa, valintatalo, euromarket), normaali postitus tai SmartPOST. Toimituskulut ovat 4 euroa tilauksen koosta riippumatta. Varusteleka lupaa lähettää tuotteet 90% tapauksista seuraavana päivänä.

Nettisivut

Nettisivut ovat hyvin toimivat ja persoonalliset. Sivut ovat varustelekan porukan itse koodaamat, joten ne eroavat hieman yleisesti käytetyistä valmisratkaisuista. Erityismaininnan ansaitsevat värikkäät ja kattavat tuoteselosteet. Tuotteita voi kommentoida facebookin kautta, joka on integroitu varustelekan sivuille jokaisen tuotteen yhteyteen.

Maksutavat

Maksutapoina käyvät verkkopankki, Visa, VisaElectron, MasterCard ja postiennakko. Myös tilisiirrolla maksaminen on mahdollista erikseen sähköpostilla sopimalla.

Luotettavuus

Varustelekaa voidaan pitää hyvin luotettavana suomalaisena nettikauppana. Se on ollut toiminnassa jo lähes kymmenen vuotta.

Kokemukset

Tilasimme varustelekalta 16.4.2012 kaasunaamarilaukun. Saimme seuraavana päivänä sähköpostin, jossa ilmoitettiin tuote lähetetyksi. Paketti oli noudettavissa lähipostista 19.4. Tilauksen käsittelyyn meni aikaa siis yksi päivä ja matkoihin 2 päivää. Todella nopeaa toimintaa! Tilattu kaasunaamarilaukku oli hyväkuntoinen ja tilaus oli hyvin pakattu. Alla on kuva postipaketista.

Kaikkinensa varusteleka osoittautui mielenkiintoiseksi ja hyvin toimivaksi nettikaupaksi. Valittamisen aihetta on näillä kokemuksilla hankala löytää.

Varusteleka nettikauppa

Yhteenveto


Tuotevalikoima: laaja
Hinnat:
kohtalaiset
Toimitus:
4 euroa ja nopea
Nettisivut:
hyvät
Maksutavat:
 laajat
Luotettavuus:
hyvä

Share
Kategoria(t): Suomalaiset verkkokaupat Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.