Coolshop – Pelien ja pelitarvikkeiden nettikauppa

Historia

Coolshop avasi suomenkielisen nettikauppansa joulukuussa 2010. Suomi on neljäs maa, jossa coolshop toimii. Muut Coolshop kaupat sijaitsevat Tanskassa, Ruotsissa sekä Isossa-Britanniassa.

Tuotevalikoima

Coolshop myy konsoli ja tietokonepelejä, pelikonsoleita sekä niiden lisälaitteita, erilaisia vempaimia ja leluja. Näiden kategorioiden ja varsinkin pelien osalta tuotevalikoima on varsin kattava.

Hinnat

Coolshopin keskeisin ideologia on myydä pelejä kilpailijoita halvempaan hintaan. Tätä ideologiaa korostaakseen coolshop tarjoaa hintatakuun tuotteilleen. Jos löydät muualta halvemman hinnan, ja ilmoitat siitä coolshopille, he lupaavat laskea hintaa. Hintatakuulla on kuitenkin tiettyjä ehtoja, esimerkiksi ulkomaalaisia nettikauppoja ei lasketa hintatakuun piiriin.

Toimitus

Toimituskulut ovat ilmaiset. Ahvenanmaan varastolta lähetetyn normaalin toimituksen kestoksi kerrotaan 1-2 arkipäivää. Tanskan päävarastolta toimitus kestää hieman pidempään.

Nettisivut

Nettisivut ansaitsevat erityiskiitoksen, ne ovat todella selkeät. Sivuille ei ole tungettu ylimääräistä karkkia, vaan ulkoasussa on keskitytty olennaiseen. Sivustolla on myös suomenkielinen chat-asiakaspalvelu, josta saa nopeasti apua ongelmatilanteissa.

Maksutavat

Maksutapoina käyvät luottokortti ja verkkomaksu.

Luotettavuus

Coolshop on luotettava pohjoismainen verkkokauppa. Se on valittu muun muassa vuoden parhaaksi nettikaupaksi Tanskassa 2010.

Kokemukset

Tilasimme Coolshopista leluja 19.4.2012. Lähetyksestä ei tullut erillistä ilmoitusta, mutta paketti saapui perille jo 24.4. Tilauksen ja toimituksen välissä oli viikonloppu, joten kokonaistoimitusaika oli vain 3 arkipäivää. Ostetut lelut olivat moitteettomassa kunnossa. Kaiken kaikkiaan ostokokemus oli varsin positiivinen. Alla on kuva coolshopin lähettämästä paketista.

Coolshop nettikauppa

Yhteenveto


Tuotevalikoima: kohtalainen
Hinnat: 
halvat
Toimitus: 
ilmainen ja nopea
Nettisivut:
selkeät
Maksutavat:
 kohtalaiset
Luotettavuus:
hyvä

Share
Kategoria(t): Suomalaiset verkkokaupat Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta kohteessa Coolshop – Pelien ja pelitarvikkeiden nettikauppa

  1. Tahva sanoo:

    Tilasin pelin 25.12.2014 klarna laskutus- lisämaksulla. Luin useita negatiivisia palautteita tästä kaupasta, ja halusin tuotteeni ensin käsiini ennen kuin maksan sen. Klarna laskulle eräpäivä oli 12.1.2015, ja sanottiin että toimitus kestää 1-3 arkipäivää tilauksen tehtyä. Eli hyvin olisi pitänyt kerkeä tulemaan laskun erä päivään mennessä, vaikka olikin joulu/uusivuosi kiireitä. Eipä tullut.. karhuamista ja uusia lisämaksuja peläten maksoin laskun pois uskoen kuitenkin, etten koskaan tule saamaan peliäni. En suosittele tätä sivustoa. Olisi pitänyt uskoa niitä ihmisiä, jotka olivat kirjoitelleet samallaisista kokemuksia tästä sivustosta.

  2. kati sanoo:

    Tilasimme 02.12.2015 ja ei ole saapunut perille ja kohta on joulu.Ei hyvä

Kommentointi on suljettu.