Lightake – Halpa kiinalainen nettikauppa

Historia

Lightake on kiinalainen halpaa roinaa myyvä nettikauppa. Putiikki on melko tuore tulokas, sillä se on perustettu vuonna 2010.

Tuotevalikoima

Tuotevalikoima on pääosin erilaista pienelektroniikkaa, kuten mp3-soittimia, kameroita, matkapuhelimia, pelikonsoli tarvikkeita ja lisälaitteita, tietokone tarvikkeita jne.

Hinnat

Hintataso on samaa luokkaa muihin kiinalaisiin nettikauppoihin verrattuna. Suomen hintatasoon verrattuna hinnat ovat todella edulliset. Tuotteiden yksikköhintaan vaikuttaa laskevasti tilatut kappalemäärät. Suurien tuote-erien tilaamiseen ei kuitenkaan ole pakottavaa tarvetta, sillä myös yksittäisten tuotteiden hinnat ovat varsin alhaiset.

Toimitus

Lightakella on kumppanuussopimus Hong Kong postin kanssa, joka mahdollistaa ilmaiset kuljetukset koko maailmaan. Ilmaisen postituksen toimitusajaksi luvataan 7-14 päivää. Mikäli ostosten kokonaissumma ylittää $15, toimitetaan ostokset seurantakoodin kera. Valittavissa on myös maksullinen EMS-postitustapa, jota käytettäessä toimitusajan luvataan pysyvän 3-5 päivässä.

Nettisivut

Nettisivut ovat ihan ok, vaikkakin niihin on yritetty pursuttaa paljon informaatiota yhteen näkymään. Tuotteille voi kirjoittaa asiakasarvioita sekä liittää kuvia ja videoita. Tämä on hyödyllinen ominaisuus ja alkaakin olla vakiokauraa nettikaupoissa.

Maksutavat

Maksutapana käy vain PayPal.

Luotettavuus

Lightake on omien kokemustemme mukaan luotettava nettikauppa. 8500 facebook tykkäystä kertoo myös omaa kieltään luotettavuudesta.

Kokemukset

Tilasimme Lightakelta PH-mittarin 3.4.2012. Lähetyksenseurannan mukaan tilaus lähetettiin 6.4. Paketti oli noudettavissa lähipostista 26.4. Tilauksen käsittelyyn meni aikaa siis kaksi arkipäivää ja matkoihin 14 arkipäivää. Tilauksessa ei siis aivan pysytty sivuston lupaamassa 7-14 arkipäivän toimitusajassa. Tilattu PH-mittari oli luvatunlainen ja tilaus oli hyvin pakattu. Alla on kuva postipaketista.

Lightake nettikauppa


Yhteenveto

Julkaisemme alennuskoodeja tälle nettikaupalle alennuskoodit-sivulla.

Tuotevalikoima: kohtalainen
Hinnat: 
halvat
Toimitus: 
ilmainen
Nettisivut:
hyvät
Maksutavat:
 suppeat
Luotettavuus:
hyvä

 

Share
Kategoria(t): Kiinalaiset verkkokaupat Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.