Diel Shark 9.7″ Android 4.0 Tablet

Tilasimme e-villestä Diel Shark 9.7 Android 4.0 Tabletin. Kyseessä on varsin mielenkiintoinen ja houkuttelevasti hinnoiteltu uutuuslaite. Esittelemme tässä laitteen ominaisuuksia ja käyttökokemuksiamme.

Kokonsa puolesta Diel Shark 9.7″ edustaa yleisintä tablettien kokoluokkaa. Esimerkiksi iPad 2:ssa on täysin saman kokoinen näyttö. Samsung Galaxy Tab malleista 10.1″ on kokonsa puolesta läheisin vertailukohde. Tässä arvostelussa pidetäänkin iPad 2:a ja Galaxy Tab 10.1″:a vertailukohtina Diel Shark 9.7″:lle. Nämä ovat tällä hetkellä markkinoiden suosituimmat tablet laitteet, joten ne sopivat tunnettuudestaan johtuen hyviksi verrokeiksi.

Diel Shark 9.7 Android 4.0 tablet

Käyttöjärjestelmä

Käyttöjärjestelmänä Diel Sharkissa toimii Android 4.0.3. Kyseessä on uusin Android versio (Ice Cream Sandwich), joka julkaistiin 19.1o.11. Diel Shark on yksi ensimmäisistä tableteista, joka on päivittynyt Android 4.0 aikaan. Esimerkiksi Samsungin Galaxy tabeja ei ole vielä saatavilla uusimmalla Android versiolla.

Android 4:n käyttäminen on todella mutkatonta ja helppoa. Kaikki kokeilemamme sovellukset ja pelit toimivat moitteitta. Androidin uusi versio ei tuo mitään suurta mullistusta käyttöliittymään, kuten päätason versionumeron nostosta voisi päätellä. Päivitys tuo mukanaan kuitenkin lukusia pienempiä muutoksia ja lisäyksiä, jotka parantavat käytettävyyttä. Android 4:n uusia ominaisuuksia on listattuna muun muassa täällä.

Fyysiset ominaisuudet

Fyysisiltä ominaisuuksilta Diel Shark on varsin vakuuttava. Laiteen kotelo on todella jämäkkä ja se tuntuu hyvältä käteen. Valmistusmateriaalina on käytetty ilmeisesti alumiinia tai jotain muuta vastaavaa metallia. Painoa tabletilla on hieman yli puoli kiloa 677 grammaa ja mitat ovat: 243 x 190 x 9.8mm. Strategisissa mitoissa ei ole merkittäviä eroja verrattuna iPad2:n ja Galaxy Tab 10.1″.

Fyysisiä painikkeita laitteessa on 4 kpl: on/off kytkin, äänenvoimakkuus, menu ja home. Näistä kaksi viimeistä ovat käytännössä tarpeettomia, koska samat toiminnot voi suorittaa myös kosketusnäytöltä. Kaikki painikkeet on sijoitettu laitteen sivuille. Lisäksi laitteesta löytyy seuraavan liitännät: MicroUSB, MicroSD/SDHC, OTG, DC-in ja kuulokeliitäntä.

Diel Shark 9.7 Androin 4.0 tablet liittimet

Näyttö

Diel Sharkin kosketusnäyttö on IPS kapasitiivinen ja kooltaan 9,7 tuumainen. Kuvasuhde on 4:3 ja resoluutio 1024×768. Speksit ovat siis vastaavat kuin iPad 2:ssa. Näyttö on kirkas ja kuva on terävä. Kaiken kaikkiaan näyttö on todella upean näköinen ja reagoi hyvin kosketukseen.

Suorituskyky

Diel Sharkissa on 1.2GHz Rockchip 2918 ARMv7 Prosessori, 1Gt keskusmuistia ja 8Gt sisäistä tallennustilaa. Tallennustila on laajennettavissa MicroSDHC-kortilla. Vertailun vuoksi iPad 2:ssa sekä Galaxy Tab 10.1″ on 1GHz:n tuplaydin prosessorit.

Tablettien suorituskykyä ei voida kuitenkaan vertailla suoraan speksien avulla, koska laitteissa käytetään eri valmistajien piirejä, jotka eivät ole suoraan vertailukelpoisia. Avuksi tarvitaan suorituskyvyn mittaamiseen tarkoitettuja ohjelmia. Android alustan suosituin suorituskyvyn testausohjelma lienee Quadrand benchmark. Selaimen tehokkuuden mittaamiseen yleisesti suosittu ohjelma on SunSpider 0.9.1, joka testaa JavaScriptin suoritusnopeutta. Ajoimme Diel Sharkilla näiden kahden ohjelman testit ja vertasimme arvoja Galaxy Tab 10.1:n.

Quadrand 2.0 benchmark antoi Diel Sharkille pisteet 1596. Vastaavasti Galaxy Tab 10.1 saa pisteet 2300. Mitä suurempi luku on, sitä suorituskykyisempi laite on kyseessä. Alla ruutukaappaus Quadrand benchmark testin tuloksista.

Quadrand bechmark serults for Android4.0 tablet

SunSpider 0.9.1 antaa Diel Sharkille arvon 4081 ms. Vastaavasti Galaxy Tab 10.1 saa arvon 2256ms. Mitä pienempi luku on, sitä nopeammin selain suorittaa JavaScriptiä. Alla ruutukaappaus SunSpider testin tuloksista.

SunSpider bechmark results for Android 4.0 tablet

Diel Shark häviää siis suorituskykytesteissä Galaxy Tab 10.1:lle. Diel Sharkkia ja Galaxy Tab 10.1″ vertaileminen on kuitenkin hieman epäreilua, sillä kyseessä ovat aivan eri hintaluokan laitteet.  Samsung Galaxy Tab edustaa tablettien eliittiä, ja sille häviäminen ei ole häpeä. Olisikin mielenkiintoista saada vertailudataa myös muiden tablettien osalta.

Muutenkin on kyseenalaista, kuinka paljon painoarvoa suorituskyky testituloksille kannattaa antaa. Käytännön käyttötilanteissa emme huomanneet ongelmia Diel Sharkin suorituskyvyssä. Kaikki kokeilemamme videot, musiikki, sovellukset ja pelit pyörivät ilman takkuilua.

Muut ominaisuudet

Laitteessa on edessä ja takana 2.0 Megapikselin kamerat. Kameraksi tablet ei oikein sovellu jo pelkästään kokonsa puolesta, mutta videopuheluihin etukamera on oikein omiaan.

Akun kapasiteetti on 7600mAh. Täyteen lataaminen kestää noin 4 tuntia. Käytössä akku kestää useita tunteja, riipuen siitä mihin laitetta käytetään. 

Verkkoyhteytenä Diel Sharkissa on WLAN / WiFi. 3G yhteyttä voi käyttää ulkoisen mokkulan avulla.

Laite tukee kaikkia yleisiä audio ja video formaatteja sekä Flashia.

Hinta

Diel Shark 9.7″ hinta on e-ville:ssa 209.90 euroa. Koska laite toimitetaan Kiinasta, joudutaan lisäksi maksamaan 23% arvonlisävero. Laitteen kokonaishinnaksi muodostuu näin 258 euroa.

Vertailun vuoksi Apple iPad 2 maksaa ilman 3G:tä verkkokaupassa 474,90 euroa. Samsung Galaxy Tab 10.1″ hinta ilman 3G:tä on verkkokaupassa tällä hetkellä 489.90 euroa. Diel Shark 9.7″ on siis melkein puolet halvempi verrokkeihinsa verrattuna.

Yhteenveto

Yhteenvetona voidaan todeta Diel Shark 9.7″ yllättäneen todella positiivisesti. Kyseessä on halvemman hintaluokan laite, mutta halpuus ei näy laitteesta millään tavalla. Fyysisiltä ominaisuuksiltaan tablet markkinoilta on hankala löytää jämäkämpää ja vakuuttavamman tuntuntuista laitetta.

Lisäksi käyttöjärjestelmänä laitteessa on uusi Android 4.0. Tämä on esimerkillistä, sillä useimmat tunnetut suuremmat valmistajat myyvät edelleen vanhempia android 3 laitteita. Emme havainneet ohjelmistossa ja sen käytössä puutteita. Latasimme useita pelejä ja sovelluksia Android marketista ja kakki toimivat ongelmitta. Muutenkin sovellusten käyttötuntuma ja vierittely kosketusnäytöllä on sujuvaa.


Share
Kategoria(t): Tuote-esittelyt Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

40 vastausta kohteessa Diel Shark 9.7″ Android 4.0 Tablet

 1. Miri Kähärä sanoo:

  Kiitoksia todella kattavasta review’istä, varsinkin tuotteen tehot verrattuna tämän hetken johtaviin tuotteisiin kattoi sen tiedon mitä tuotteesta halusin tietää.

  Tilasin itselleni tämän tuotteen, kiitos teidän.

 2. samppa sanoo:

  aivan loistavalta kuulostava laite, meni tilaukseen itelläkin !! :)

 3. Kalle Kuluttaja sanoo:

  Halvalla kun ei saa hyvää eikä köyhän kannata halpaa ostaa. Tuohon kun laittaa toisen mokoman lisää niin saa merkki tuotteen ja kunnon takuun sekä ostoturvan mitä noilla E-Villen rihkamoilla ei ole..!!

 4. Hei

  Tuotteella on 12 kuukauden takuu ja kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus. Luonnollisesti 500€ sijoituksella saa merkkilaitteen, mutta tällöin hinta on tosiaan yli kaksinkertainen.

  Ystävällisin terveisin

  T.Juvonen
  http://www.e-ville.com

 5. Aki Seppälä sanoo:

  Vaikka hinta on houkutteleva niin ja niin. Laadusta tiedä, kaveri tilasi jonkun dielin ja hajosi melkein käsiin, asiakaspalvelu kuulemma hidasta jne. Ja toinen arvostelu dieliin oli itse osto sivulla, kuulemma latasi 2 kertaa laitteen ja sitten ei enää lataa????? mielummin maksan 200e enemmän ja saan toimivan laitteen. ei tietenkään voi maksaa vain 200e jos siinä ei jotai ole -,-

 6. Henry Lindgren sanoo:

  Tilaukseen meni.

  Aikasempaa kokemusta Diel Flick 7″ jonka möin sitten näytön pienuuden takia. Oli laadukas peli muuten mutta näyttöön ei saanut niin paljoa kirkkautta kuin oisin toivonut. Tässä sharkissa on IPS näyttö joten sen suhteen odotukset ovat korkealla, vaikkakin resoluutio on melko pieni tuon kokoiselle näytölle.

 7. is best sanoo:

  jälleen sama kommentti teijän ansiosta meni tilaukseen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 8. jännää... sanoo:

  En todellakaan suosittele teitä hankkimaan tälläistä. Quadrantista 1500 on aivan hirveä tulos, joka sekin hieman vääristynyt tuon muistin takia (muistista kuitenkin plussaa tälle vehkeelle).

  Jos teiltä löytyy sitä rahaa parempaan, ostakaa ihmeessä Asus Transformer Prime.
  http://www.gsmarena.com/asus_transformer_prime-4322.php

  Odotelkaa toki vielä hetki niin markkinoille tulee reilusti lisää tabletteja, joten valinnanvaraa ainakin löytyy :)

 9. Ostin kuitenkin sanoo:

  Tablet käytössä nyt pari vuorokautta, kokemuksia:-) muutaman kerran on tiltannut kesken käytön eli joutunut pakkosammuttamaan virtanapista,tätä tabletilla kirjoittaessa tapahtui edellisen kerran.Nettiyhteytenä 8 megan laajakaista wlanilla,tablet pääsee vain n. 1-1,3 nopeuteen ja videot pätkii koko ajan—joitakin sivustoja ei aukaise ollenkaan.

  Android Marketingiin en jostain syystä pääse sisälle omilla google-gmail tunnuksilla,tämä ensimmäinen Android alusta joten joutuu vähän opettelemaan:-) :-)

  • verkkoshoppailu sanoo:

   Tuo netin ja videoiden tökkiminen ei kyllä luultavasti johdu tabletista vaan käytettävissä olevasta verkkoyhteydestä. Nettiyhteyksien ilmoitetut nopeudet ovat yleensä vain nimellisiä. Tein huvikseni muutaman WLAN:n verkoni nopeustestin http://www.bandwidthplace.com/ sivustolla. Testasin niin että pidin tablettia ja puoli vuotta vahaa kannettavaa vierekkäin ja ajoin nopeustestiä vuorotellen kummallakin laitteella. Tabletilla latausnopeus oli yllättäen 0.5 -1 MB nopeapi kuin kannettavalla jokaisella testikerralla.

   Android market ei jostain syystä toimi kaikilla vanhoilla gmail tunnnuksilla. Kannattaa luoda kokonaan uudet tunnukset googleen ja koilella niillä. Android tablettihan on aika kuollut ennen kuin sen yhdistää googlen palveluihin.

   • Ostin kuitenkin jatkaa sanoo:

    No niin,valitin aiemmin tätä tabletin nopeutta–tämä ongelma ratkesi kotona vaihtamalla wlanin paikkaa ylemmäs ja muuttamalla suojauksen web suojauksesta wpa 2 suojaukseksi wlanissa.Nyt antaa samassa huoneessa nopeudeksi n. 6,5-7 megaa missä ennen antoi vain sen vähän yli megan–nyt toimii siis.

    Mokkulalla alkoi pelittämään kun otti pin-koodin kokonaan pois,jostain syystä tabletti ei aukaissut kun koodia piti syöttää vaikka pin oli tiedossa ja oikea,herjasi koko ajan vääräksi.

    Summa summarum,laite hintansa väärti ja kaikki pelannut,sain google playnkin toimimaan ja muutama pelikin tullut ladattua,lapset tykkää pelata isolla näytöllä esim Angry Birdsiä vrt. kännyköiden pieniin näyttöihin.

   • Hexi sanoo:

    Hullu ajatus: kannattaa luoda kokonaan uudet gmail tunnukset.
    Kohtuutonta ajatella että pitäisi luoda kokonaan uusi identiteetti vain siksi että joku hetkellinen häiriö palvelun kanssa.

 10. Jokke sanoo:

  Jos ko.testin tuloksiin ei luoteta,niin auttaisko asiaa jos testin olisi tehnyt esim.Teknari ??

 11. Jokinen sanoo:

  Jep, tilaukseen meni. Laitan käyttökokemuksia kun niitä karttuu.
  Itselleni tämä tulee lähinnä kotona surffailukäyttöön ect.

  Tuplat kun olisi sijoittanut, niin varmasti olisi saanut vaikka Samsungin vehkeen, mutta täytyy myöntää, että ainakin kännykkäpuolella (Galasy S) se ruohikko ei ole paljon vihreämpää aidan toisella puolella.

 12. Harkitsen sanoo:

  Menkää kattomaan http://www.dealextreme.com siellä on paljon tabletteja.

 13. Jokinen sanoo:

  No niin. Laite saapui näppeihin.

  Kokemuksia (miinukset ensin):
  – Toimitus kesti 22 päivää, jossa kyllä viikonloppuja välissä.
  – Wifi ei toimi lainkaan. Saan otettua yhteyden wlaniin ja laite saa ip-osoitteen, mutta tämän jälkeen tulee teksti ”no internet access”. Läppärillä ja kännykällä yhteys kyllä toimii, joten reitittimestä tuskin vikaa. Salaus on WPA2-PSK. En oikein jaksa uskoa, että salausta muuttamalla asia miksikään muuttuisi…Mielipiteitä?

  + Käyttöjärjestelmä. Toimii erittäin nopeasti.
  + Itselläni ei ole mitään latausongelmia (toistaiseksi)
  + Jämäkän ja laadukkaan tuntuinen ulkokuori
  + Valmiiksi kiinnitetty näytönsuojus (kalvo). Tosin pitää irroittaa ja laittaa uudestaan, kun välissä on vähän ilmaa. Suojusta ei siis tarvitse tilata erikseen.
  + Pyörittää videoita hyvin ja näytössä on todellakin riittävä resoluutio
  + Lukee 32GB USB tikkua nopeasti.

  Eli enemmän plussaa kuin miinusta, mutta iso miinus kyllä tuo Wifi:n toimimattomuus.
  Laitoin eVilleen viestiä asiasta ja toivottavasti ratkeaa. Ellei muuten, niin laite lähtee kyllä nopeammin takaisin kuin tuli Suomeen.

  Päivitän tuon Wifi ongelman tänne kunhan saan itse asiasta jotain tietoa.

  • Jokinen sanoo:

   Jostain syystä työpaikan wlaniin pääsen kiinni välillä. ajoittain tosin wlan tippuu pois.
   Google Play -kaupasta ei pysty lataamaan mitään. Kokeilin vanhoilla tunnuksilla sekä tein vielä uuden tilinkin, mutta aina tulee erilaisia virheilmoituksia.

   Tiivistäisin kokemukset muutamaan sanaan:

   Älkää ostako tätä laitetta.

   • verkkoshoppailu sanoo:

    Kuulostaa siltä, että laitteesi WLAN:n tosiaan on rikki tai asetukset ovat jotenkin sykkyrällään. Luultavasti Google Playn toimimattomuus johtuu myös noista verkko-ongelmista. Itse en ole vastaaviin ongelmiin törmännyt. Toivottavasti e-villen supportti osaa auttaa tai sitten laite vaihtoon.

    • Jokinen sanoo:

     Jep, eVillestä tuli kuitti, että mahdollisesti WiFi moduuli ei saa riittävästi virtaa. Menee takuuvaihtoon.

     Ei kiva sinällään, kun laitetta piti jo odottaa yli 3 viikkoa.
     Nyt menee ilmeisesti uudet 3 viikkoa…

 14. Henry Lindgren sanoo:

  Muutaman viikon olen kyseistä laitetta käyttänyt ja fiilikset kaikinpuolin positiiviset.

  Isona plussana hyvälaatuinen IPS näyttö, jolta 720p videot näyttävät hyvältä, eikä toiston kanssa ongelmia.

  Laite ei ole kertaakaan käytössäni tiltannut tai muuten bugittanut. Google Play toimii kuten pitää ja kaikki ohjelmatkin ovat toimineet.

  Jos jotain huonoa pitää sanoa niin wifi on huono (kuuluvuus, nopeus). Parhaat tiedonsiirtonopeudet olen saanut kun olen liittänyt 3G modeemin suoraan laitteeseen kiinni.

  Kaiuttimesta voisi lähteä enemmänkin ääntä, sillä jos on taustamelua niin ei tahdo kuulla kaikkea, mutta kuulokkeen äänilähtö on hyvä.

  Laitteelle tuli hintaa 190€+alv 40€ = 230€, ei paha. En todellakaan laittaisi toista mokomaa lisää ja ostaisi iPadia.

  Myös tuli ostettua nahkainen suojakotelo täältä, huomaa että se ei ole täysin sopiva tämän laitteen kanssa vaan on suunnattua iPadille, sillä kaikki nappulat eivät tule oikeille kohdilleen ja kameran reiät ei ole siellä päinkään.

  Yhdeltä istumalta akku kestäisi varmaankin 5h? Lepotilassa ei syö akkua paljoa kun muistaa otta wifi pois käytöstä (yön aikana vie joitakin prosentteja jos ei laturissa).

  • Jorma Hult sanoo:

   Minäkin ostin kyseisen tabletin muuten toimii hyvin mutta en saa 3GMokkulaa toimimaan osaisitko sinä neuvoa miten saisin mokkulan pelittämään? Kiitos jo etukäteen.

   • verkkoshoppailu sanoo:

    Valitettavasti en omista mokkulaa, joten en osaa neuvoa tässä asiassa. Kysäiseppä asiaa E-villeltä, jos heillä olisi antaa jonkilaiset ohjeet.

 15. Onhan näitä sanoo:

  http://viewitem.eim.ebay.fi/-Tablet-PC-97ZollIPS-Android-40-16GB-1G-RAM-HDMI-5-Megapixel–/251027741686/item#bildgross

  hinta suunnilleen sama, toimitus yleensä viikossa ja ominaisuuksiltaan…. no jokainen voi verrata…

 16. Jokinen sanoo:

  jep, Nyt alkaa e-villen kanssa palamaan hihat.

  3 viikkoa sitten laitoin laitteen takaisin huoltoon eikä mitään ole kuulunut. Laitoin eilen sähköpostia aamulla –> ei vastausta.

  Hyvästi n. 250€

  Älkää ostako tätä laitetta tai mitään muutakaan ko. verkkokaupasta

  • Hei

   Lienet saanut jo viestiisi vastauksen sekä asiaan selvyyden. Vastaamme viesteihin normaalisti seuraavana arkipäivänä, joskin pyrimme nopeuttamaan vastausaikaa jatkuvasti. Tuotteet palautetaan Suomessa sijaitsevalle kontaktillemme ja hän kuittaa saapuneet lähetykset kerran viikossa. On myös mahdollista, että palautuksesi on käsitelty ja että tästä saapunut automaattiviesti on mennyt esimerkiksi roskaposti-suodattimeen tai jäänyt muuten huomaamatta.

   Uskoisin, että asia on sittemmin selvinnyt, vai kuinka? :)

   Tuomo J
   http://www.e-ville.com

 17. Antti sanoo:

  3kk meni että saatiin laite. En tiedä missä kuppasi mutta todella pitkä toimitusaika HK-postilla. No, eipä tuo laite toimi. Ei mene päälle, ei sitten millään. Laitteelle tuli hintaa 250 euroa tullien kanssa ja sinne meni rahat. En suosittele tilaamaan. Olisi kannattanu suoriltaa hankkia vaikka Galaxy Tab Suomesta, jolloin saa vaihdettua laitteen heti toimivaan.

  • Hei

   Pahoitteluni, mikäli sinulla on ollut laitteen kanssa ongelmia. Huomioithan tosin, että tuotteella on kyllä vuoden takuu sekä 14 päivän palautusoikeus. Voitko ottaa joka tapauksessa yhteyttä asiakaspalveluumme, sillä en itse ole kohdannut tilausta, jossa olisi kestänyt kolme kuukautta saapua. Voimme myös poikkeustilanteissa lähettää uuden tulemaan jo ennen kuin saamme edellisen takaisin, sillä onhan kohtuutonta odottaa 250 euron laitetta ensin pitkään vain huomatakseen, että tämä ei toimi.

   Pahoitteluni vielä tästä aiheutuneesta harmista.

   Ystävällisin terveisin

   Tuomo J
   http://www.e-ville.com

 18. Lahtinen sanoo:

  Meillä kaksi laitetta, eikä kumpaakaan saada toimimaan mokkulalla. Laitteet jääneet lähes käyttämättä sen takia ja kun vielä kotioloissakin on hidas, ellei istu työhuoneessa modeemin vieressä. Läppäri ym. toimii loistavasti asunnon kaikissa huoneissa, mutta läppärin vieressä oleva tabletti ei vaan jaksa….
  Onko joku muu onnistunut?
  Olen kysynyt asiaa E-Villeltä, mutta vastausta en ole saanut.

  • verkkoshoppailu sanoo:

   Mulla ei ole ollut wlan yhteyden kanssa mitään ongelmia. Mokkulaa en omista, joten siitä ei ole kokemuksia.

   Vaikea lähteä suoraan sanomaan missä vika voisi olla. Yksi hyvä tapa selvittää wlan verkon vahvuus android tabletista on asentaa Wifi Analyzer ohjelma, jonka saa Googlen play kaupasta ilmaiseksi. Osoite alla:

   https://play.google.com/store/apps/details?id=com.farproc.wifi.analyzer&hl=fi

   Omalla tabletillani verkon vahvuus pysyy vihreällä melkein koko asunnossa tuolla ohjelmalla tarkastellessa. Kaukaisimmassa nurkassa mennään vähän keltaiselle, mutta sielläkin verkko toimii kuitenkin aivan riittävän nopeasti.

   Kannattaa kokeilla laitetta myös muualla kuin kotiverkossa. Yksi hyvä tapa saada Internet yhteys on myös käyttää kännykkää wlan hotspottina.

 19. Erkkifarkkumerkki sanoo:

  Hiukan myöhässä tullee tämä info: monet itämaan aparaateista toimivat vain tietyillä mokkuloilla… Itellä Yuandao n70s ( kimppatilattuna pandawill.com:ista alvien ja postien jälkeen 85€). http://www.pandawill.com/window-yuandao-n70s-dual-core-tablet-pc-7-inch-rk3066-android-41-1gb-ram-8gb-white-p69691.html

  Mokkulan tilasin eBaystä posteineen 17€. Ja toimii ku junan vessa! Nyt tuli vaimollekin samaan hintaan Pandalta Hyunadain joku kapine – vielä parempi… akun kestosta miinusta. Ainoa havaittu nega on se, että noissa ei ole IMEI-yksilöintiä ( liekö oikea termi) ja kun penskat pelaavat jotain peliä, ni mokkulan käyttö ”nollaa” nuo pelitilit ja tämän jälkeen koko laite oli resetoitava, rekistreöitävä uudeksi pelaajaksi ao peleihin ja aloitettava alusta…

  7″, Android 4.1 Full HD-klipit youtubesta pyörii nykimättä. Oiva laite penskoille ja omat satunnaiset fb:t ja sähköpostit + Hesari aamupaskalla oikein sujuvasti tulee lukaistua

  Vinguin vielä suojakalvot + ”nahka”kotelot puoli-ilmaiseksi ( 20 snt ja 1,5€) Nyt näköjään hinta tippunut…ilmasilla posteilla saanee jopa ilman ALV-maksua ku hyvin käy eli n 70 egeä – meille tuli DHL:llä 13 laitetta 120$.

 20. salamiakkia sanoo:

  Voiko sd korttia käyttää ram muistina ,kun tuntuu uusimmat pelit kippaavan.onko kukaan päivittänyt 4.2 itsellä 4.03 android versio.

 21. Eija sanoo:

  Nyt kun tätä jälkikäteen lukee, siten että itsellä on kanssa pari kolme vuotta vanha tabletti ja vertaa uusiin.. en näe juuri mitään eroa, eli ovatkohan kehittyneet eteenpäin lainkaan?

Kommentointi on suljettu.