SuntekStore – Spend less. Get more

Historia

Suntekstore on kiinalainen internetissä toimiva pientavarakauppa, joka on erikoistunut vempaimiin ja erilaisiin lisälaitteisiin. Suntekstorella on ollut toiminnassa yli kymmenen vuotta, se on perustettu vuonna 2001.

Tuotevalikoima

Suntekstorella on suhteellisen laaja tuotevalikoima seuraavilla alueilla: vempaimet, erilaiset lisälaitteet, vaatteet, urheilu, fitness ja toimistotarvikkeet. Sivustolta löytyy myös harvinaisempia tuotteita, joita ei ole muiden vastaavien kiinalaisten verkkokauppojen valikoimissa. Tällaisia tuotteita ovat esimerkiksi pienoismallit ja nuken vaatteet.

Hinnat

Hinnat ovat hyvin edulliset verrattuna Suomen hintatasoon. Muihin kiinalaisiin verkkokauppoihin verrattuna hinnat ovat halvimmasta päästä. Ostokset kerryttävät Suntek pisteitä, joita voi käyttää rahan tapaan seuraavia ostoksia tehtäessä.

Toimitus

Toimitus on ilmainen maailmanlaajuisesti ja toimitusajaksi luvataan keskimäärin 7 – 15 arkipäivää.

Nettisivut

Nettisivut ovat hyvin samantyyliset, kuin kilpailevilla kiinalaisilla nettikaupoilla. Sivuissa ei ole valittamista, ne toimivat hyvin.

Maksutavat

Maksutapoina käyvät Paypal sekä luottokortit.

Luotettavuus

Suntekstore on ollut markkinoilla yli kymmenen vuotta. Huijarit eivät pysy pystyssä näin pitkään. Lisäksi Suntekstore tarjoaa tuotteilleen 120 päivän palautusoikeuden. Palautuksen voi tehdä mistä tahansa syystä.

Kokemukset

Teimme tilauksen Suntekstoreen 2.12.2011. Maksoimme ostokset PayPallilla. Lähetyksenseurannan mukaan tilaus lähetettiin 5.12.2011, ja se oli perillä Suomessa 14.12.2011. Tilauksen käsittelyyn meni aikaa siis yksi arkipäivä ja matkoihin 7 arkipäivää Tässä tilauksessa pysyttiin siis hyvin sivuston lupaamassa 7 – 15 arkipäivän toimitusajassa. Kaiken kaikkiaan ostokokemus oli oikein positiivinen. Tuotteet olivat luvatunlaisia ja ehjiä. Alla on kuva postipaketista.

SuntekStore postipaketti

Yhteenveto

Tuotevalikoima: kohtalainen
Hinnat:
halvat
Toimitus:
ilmainen
Nettisivut:
hyvät
Maksutavat:
 kohtalaiset

Luotettavuus:
kokemustemme mukaan hyvä

 

Share
Kategoria(t): Kiinalaiset verkkokaupat Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.