Tomtop – Wholesale Center

Historia

Tomtop on kiinalainen internetissä toimiva tukkukauppa sekä jälleenmyyjä. Tomtop on perustettu 2004 ja sillä on asiakkaita ympäri maailmaa.

Tuotevalikoima

Tomtop:n tuotevalikoima on kaksijakoinen.  Toisaalta tarjolla on paljon erilaista elektroniikkaa kuten tietokone, puhelin ja auto lisälaitteita, mutta lisäksi valikoimasta löytyy paljon vaatteita, kauneudenhoito tuotteita ja koruja. Vaatevalikoima on painottunut selvästi naisten vaatteisiin. Sivustolta löytyy muun muassa alusvaatteita, uimapukuja, hattuja, hääpukuja, bile vaatteita ja kenkiä.

Hinnat

Tomtop:n hintataso on todella edullinen. Tomtop omistaa useita tuotteiden toimittajia, joten se pystyy määrittelemään tuotteiden hinnat itsenäisesti hyvin alas.

Hintaesimerkkejä

Toimitus


Kaikille tuotteille on ilmainen toimitus maailman laajuisesti. 2 dollarin lisämaksusta toimitukselle saa seurantakoodin.

Nettisivut

Nettisivusto on hyvin toimiva ja se on ulkoasultaan hyvin samantyylinen kuin muillakin kiinalaisilla verkkokaupoilla kuten esimerkiksi DealExtreme. Tomtop on kunnostautunut hankkimalla sivustolleen useita sertifikaatteja ja erilaisia tunnustuksia kuten McAfee VeriSign sertifikaatit.

Maksutavat

Maksutapoja on kolme ja niiden käyttömahdollisuudet riippuvat ostosten kokonaishinnasta. Alle 1000 dollarin ostoksiin voi käyttää PayPallia ja yli 200 dollarin ostokset voi maksaa tilisiirrolla ja Western Unioinilla.

Luotettavuus

Tomtop on saanut Alibaban gold supplier tunnustuksen vuonna 2006. Näitä tunnustuksia myönnetään vain yrityksille, joiden taustat ovat oikeasti kunnossa. Lisäksi seitsemän vuoden toiminta-aika lisää uskottavuutta. Omien kokemuksiemme mukaan Tomtop on luotettava toimija.

Kokemukset

Rekisteröidyimme ja teimme ensimmäisen tilauksen Tomtoppiin 30.10.11.  Rekisteröitymisen yhteydessä sai 70 pistettä, joita voi käyttää ostosten tekemiseen kuten rahaa. Tomtop sai lähetettyä tilauksen heti seuraavana päivänä eli 31.10.11. Paketti oli perillä Suomessa lähipostista 15.11.11. Matkusteluun paketilta kului siis peräti 11 arkipäivää. Alla on kuva matkalaisesta.

Tomtop

Yhteenveto

Tuotevalikoima: laaja
Hinnat: halvat
Toimitus: ilmainen, mutta hidas
Nettisivut: hyvät
Maksutavat: laajat
Luotettavuus: hyvä

Share
Kategoria(t): Kiinalaiset verkkokaupat Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.