BestOfferBuy

Historia

BestOfferBuy.com on kiinalainen pääosin elektroniikkaa myyvä verkkokauppa. Se on perustettu vuonna 2003 ja sillä on yli 100000 asiakasta ympäri maailmaa.

Tuotevalikoima

Tuotevalikoima on hyvin samantyyppinen, kuin muissakin pääosin elektroniikkaan keskittyvissä kiinalaisissa verkkokaupoissa. Yhteensä tarjolla on yli 60000 erilaisen tuotteen valikoima.

Hinnat

BestOfferBuy:lla on kumppanuussopimukset yli 100 kiinalaisen tehtaan kanssa. Tuotteet toimitetaan mahdollisimman suoraan tehtailta asiakkaille. Tämä mahdollistaa todella alhaiset hinnat.

Toimitus

Kaikille tuotteille on ilmainen toimitus ympäri maailman. Toimituksen luvataan kestävän 5-20 arkipäivää. Ilmaiseen toimitukseen ei saa lähetyksen seurantakoodia. Maksua vastaan koodi on kuitenkin saatavilla.

Nettisivut

Nettisivut ovat hieman vanhanaikaiset, eikä niitä ole selvästikään päivitetty vähään aikaan. Tuotteiden etsiminen on huomattavasti työläämpää kuin kilpailevien kiinalaisten verkkokauppojen kuten Dealextreme ja Focalprice kautta. Esimerkiksi hakutuloksia ei pysty järjestelemään mitenkään. Olisi todella kätevää jos hakutulokset voisi järjestää esim. myyntimäärien, hinnan, relevanttiuden ym. ominaisuuksien mukaan. Nyt hakutulokiksia joutuu selailemaan monesti jopa kymmeniä sivuja löytääkseen haluamansa.

Maksutavat

Maksutapoina käyvät paypal ja luottokortit.

Luotettavuus

BestOfferBuy:lla on takanaan jo suhteellisen pitkä historia ja laaja asiakaskunta. Mielestämme kyseessä on luotettava nettikauppa. BestOfferBuy tarjoaa kaikille tuotteilleen myös 30 päivän rahat takaisin mahdollisuuden sekä vähintään vuoden takuun.

Kokemukset

Laitoimme tilauksen sisään 20.9.11 ja BestOfferBuy lähetti paketin 23.9.11. Lähetys oli noudettavissa lähipostista 5.10.11. Aikaa meni siis 3 arkipäivää tilauksen käsittelyyn ja 8 arkipäivää matkoihin.  Alla on valokuva saapuneesta postipaketista. Suurin osa kiinalaisista verkkokaupoista pakkaa lähetyksensä kuplamuovipusseihin, mutta BestOfferBuy:lta tuli ihan ehto pahvilaatikko. Tapanamme on ollut esittää myös ruutukaappaus tilauksenseurannasta. BestOfferBuy ei kuitenkaan anna ilmaiseen kuljetukseen seurantakoodia, joten emme voi näyttää tällaista kuvaa.

BestOfferBuy postipaketti

Yhteenveto

Tuotevalikoima: laaja
Hinnat:
halvat
Toimitus:
ilmainen
Nettisivut:
tyydyttävät
Maksutavat:
tyydyttävät
Luotettavuus:
hyvä

 

Share
Kategoria(t): Kiinalaiset verkkokaupat Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

3 vastausta kohteessa BestOfferBuy

 1. Pekka T sanoo:

  Tilasin itse BestOfferBuysta wiille akkulaturin ja akut, lisäksi viellä vanhaan xbox1 konsoliin langattoman ohjaimen, mikä olikin tullessaan aivan väärä joku kiinalainen langallinen controller s ohjain..

 2. Matti H sanoo:

  Nuo antamanne BestOfferBuy-linkit ei toimi. Sivuston osoite muuttunut, vai onko koko firma kadonnut ?

  • verkkoshoppailu sanoo:

   Kiitos ilmoituksesta. Putiikki on pystyssä. Linkki vaan oli muuttunut. Korjasin linkin.

Kommentointi on suljettu.