The Book Depository

Historia.

The Book Depository on perustettu vuonna 2004. Se on kasvanut seitsemässä vuodessa Englannin suurimmaksi kirjoihin keskittyneeksi verkkokaupaksi. Kasvu on edelleen nopeaa, sillä The Book Depository on Euroopan nopeimmin kasvava kirjamyyjä. Rekisteröityneitä asikakkaita Book Depositoryllä on jo yli miljoona. Yritys on voittanut myös lukuisia palkintoja mukaan lukien Direct Bookselling Company of the year 2010 at the Bookseller Industry Awards.

Amazon hankki Book Depositoryn yrityskaupalla heinäkuussa 2011. Yritykset ovat ilmoittaneet jatkavansa Book Depositoryn kehittämistä myös jatkossa. Nähtäväksi jää millainen Book Depositoryn tulevaisuus on osana Amazonia.

Tuotevalikoima

The Book Depositoryllä on maailman laajin yli 6 miljoonan nimikkeen valikoima, valmiina lähetettäväksi 48 tunnin sisällä. Book Depository on maailmanlaajuinen myyjä ja se toimittaa kirjoja ilman postikuluja yli 100 maahan, mukaan lukien Suomeen. Yrityksen mottona on tarjota kaikki kirjat kaikille.


Hinnat.

Verkkoshoppailu.com:n tekemä englanninkielisen kirjallisuuden hintavertailu osoitti Book Depositoryn vertailun halvimmaksi kirjoja myyväksi verkkokaupaksi. The Book Depositoryn huima kasvuvauhti ja Amazonin kiinnostus tästä kirjakaupasta ovat myös hyvä indikaattori Book Depositoryn hintatasosta, palvelusta ja laadusta.

Book Depositorystä on myös Yhdysvalloista käsin toimiva .com päätteinen sivusto. Joidenkin kirjojen hinnat saattavat olla Yhdysvaltojen sivuilla Iso-Britaniaa halvemmat, mutta toimitusaika on luonnollisesti huomattavasti pidempi.

Kirjojen ollessa lähes puolet halvempia Iso-Britaniasta, Ruotsista ja Yhdysvalloista tilattuna Suomen hintatasoon verrattuna ei voi kuin ihmetellä, kuinka esimerkiksi kirjatilauksiin keskittyneet kirjakerhot, kuten Suuri Suomalainen kirjakerho ja WSOY-kirjakerho voivat edelleen olla niin suosittuja kuin mitä ne ovat. Tämä lienee tehokkaan mainonnan aikaan saamaa. Esimerkiksi Suomessa vuonna 2011 kirjakerho on ollut 20 kertaa suositumpi google-hakusana kuin book depository. Oletettavaa kuitenkin on, että suomalaisille kirjakaupoille tulee tukalat ajat tiedon lisääntyessä Internetin ulkomaalaisista kirjakaupoista.

Toimitus

The Book Depository ei peri toimituskuluja. Toimitusajaksi luvataan Euroopan sisäisesti 7-10 työpäivää. Verkkosivuilta löytyy tilauksenseuranta, jonka avulla voi tarkastella tilauksen kulkua.

Nettisivut

Käyttöliittymältään Book Depository on miellyttävän hillitty esimerkiksi Amazoniin verrattuna, jonka käyttöliittymä on melkoisen sekava. Book Depostorystä tarvittavat tiedot on helposti löydettävissä.

Maksutavat

Maksuvälineinä käyvät luottokortit ja PayPal.

Luotettavuus

The Book Depository on suuri kansainvälinen verkkokauppa, jota voidaan pitää hyvin luotettavana.

Kokemukset

Verkkokaupat.com ei ole tilannut toistaiseksi mitään Book Depositorystä, kirjatilaukset on tehty tähän asti adlibriksestä. Jatkossa kirjatilaukset tullaan kyllä tekemään Book Depositorystä, sen verran houkuttelevalta Book Depositoryn hinnat ja luvatut toimitusajat vaikuttavat. Muut lähteet kuten tarkkamarkka ovat jo raportoineet tästä verkkokaupasta hyviä kokemuksia.

Yhteenveto

Julkaisemme The Book Depositoryyn alennuskoodeja alennuskoodit sivulla.

Tuotevalikoima: erittäin  laaja
Hinnat:
erittäin halvat
Toimitus:
ilmainen, tyydyttävän nopea.
Nettisivut:
selkeät
Maksutavat:
hyvä
Luotettavuus:
hyvä

Share
Kategoria(t): Iso-Britannian verkkokaupat, kirjakaupat, Netistä ostaminen Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 vastausta kohteessa The Book Depository

 1. Ville sanoo:

  Itse olen muutaman tilauksen tehnyt Book Depositorysta. Tuotteet ovat tulleet nopeasti ja hyvin pakattuina. Ei mitään valittamista puljusta ole.

  Jotkut sanovat, että tilauksien tuotteita on saanut odotella pitkän aikaa, mutta minulla ongelmaa ei ole esiintynyt.

 2. Kokemusta kirjojen tilaamisesta sanoo:

  Olen tilannut useita kirjoja Bookdepository.co.uk:sta ja com:sta.

  Englannin kieliset kirjat tulevat ehkä hiukan nopeammin kuin suomalaisten kirjakauppojen välityksellä, koska kirjat tulevat suoraan kotiovelle ilman välipysähdyksiä. Joskus harvoin kirjan saa halvemmalla adlibris.fi:stä kuin bookdepository:sta, joten kannattaa katsoa suomalaisetkin kirjakaupat. Bookdepository:ssa on usein tarjouksia, jolloin kirjoja saa 5, 10 tai jopa 20 prosentin alennuksella.

  Bookdepository:sta saa kirjoja ennakkotilaamalla hiukan edullisemmin. Yksi asia kannattaa kuitenkin huomioida: Usein suunniteltu julkaisupäivä ei toteudu ja kirja saatetaan julkaista kuukausia alkuperäistä suunnitelmaa myöhemmin.

  Oman kokemuksen perusteella ainakin Brittiläinen ennakkotilaus on kauniisti sanottuna mielenkiintoinen. Bookdepository saattaa perua ennakkoon tilatun kirjan (kirjan loppumiseen vedoten) ja tästä huolimatta jo samana päivänä kyseistä kirjaa saa tilata normaaliin hintaan. Eli jostain syystä ennakkotilaus ei sido bookdepositorya millään lailla.

  Minä olen tyhmyyksissäni ennakkotilannut kirjoja yli 500 eurolla ja niiden julkaisupäivät ajoittuvat 1.8.2011 ja 29.5.2012 välille (näitä kirjoja siis edelleen odottelen). Ei ole yhtään kivaa kun useiden kuukausien odottelun jälkeen saa vain omat rahansa takaisin ja ”rahojen pakkolainan jälkeen” saman ennakkotilatun kirjan saa halutessaan tilata uudelleen normaalihintaan.

  Suomalaisten kirjakauppojen ehdoton etu on, että kirjan saa maksaa vasta kirjan toimittamisen jälkeen.

 3. Tero M. sanoo:

  Book Depository on kyllä edullinen, mutta vertailu muihin nettikauppoihin toisinaan kannattaa.

  Esim. tilasin pari viime kesälomaa varten tarvituista Euroopan kartoista ja matkaoppaista Amazonilta, koska ne olivat siellä halvempia postikulujen jälkeenkin.

  Pääsääntöisesti BD voittaa lähes aina hintakilpailun.

  Nämä kokemukset UK:sta.

 4. jukka s sanoo:

  minäkin olen erittäin tyytyväinen bookdepository kirjakauppaan koska luotettava ja rehellinen pulju josta olen tilannut paljon karttoja

Kommentointi on suljettu.