TinyDeal

Historia

TinyDeal on Hongkongista käsin toimiva verkkokauppa, joka myy maailmanlaajuisesti pääosin halpoja elektroniikkatarvikkeita. Suosituimpia tuotteita ovat lelut, puhelimet, tietokonetarvikkeet, ladattavat akut ja laturit. TinyDeal toimii myös tehomyyjänä eBayssä. Perustamisvuosi on 2006.

Tuotevalikoima

Tuotteita ei ole lähellekään yhtä suurta valikoimaa kuin esimerkiksi DealExtremessä. Nimensä mukaisesti TinyDealista löytyy parhaiten pientavaraa. Esimerkiksi halpoja rannekelloja on tarjolla todella suuri yli 3000 eri mallin valikoima.

Hinnat


TinyDealin hinnat ovat hyvin edulliset kuten muillakin Kiinalaisilla verkkokaupoilla. Jotkin tietyt tuotteet (esimerkiksi rannekellot) ovat kuitenkin jonkin verran halvempia muihin Kiinalaisiin verrokkeihin verrattuna.

Hintaesimerkkejä.

Ostokset kerryttävät myös TD pisteitä. Yksi piste vastaa 10$ ostoksia. Eli esim. 22$ ostoksesta saa 2.2 TD pistettä. Pisteitä voi käyttää ostoksien tekemiseen. Kymmenellä pisteellä voi ostaa 1$ dollarin edestä tavaraa.

Toimitus

Kaikilla tuotteilla on ilmainen kuljetus Suomeen. Toimitusajat ovat tyypillisesti noin kahden viikon mittaiset. TinyDealilla ei ole omaa tilauksenseurantaa, mutta tilausta voi seurata postin sivuilta TinyDealin koodin avulla,

Nettisivut

Nettisivut ovat selkeät ja hyvin samantyyliset kuin muillakin Kiinalaisilla halpiskaupoilla. Tuotteet on jaoteltu selkeästi kategorioihin. Sivustolta löytyy myös listaus paljon myydyistä tuotteista sekä alle 5$:n tuotteista.

Maksutavat

Maksutapoina hyväksytään PayPal, luottokortit ja Western Union.

Luotettavuus

TinyDeal on pieni sivusto moneen muuhun verkkokauppaan verrattuna, mutta on saanut nimeä juuri luotettavuuden ja hieman kilpailijoitaan nopeampien toimitusten ansiosta.

Kokemukset

Koetilauksena tilattiin seitsemän erilaista tavaraa, joiden yhteishinnaksi muodostui 54 dollaria (38 euroa) . Tilaus tehtiin 3.8.11 ja maksutapana käytettiin paypallia. TinyDealin seurannan mukaan paketti lähti varastolta liikenteeseen 9.8.11. Suomeen paketti saapui 15.8.11. Tilaus jäi tulliin vaikka paketin arvo ei ylittänytkään 43 euron alv. rajaa. Tulli vapautti lähetyksen ilman maksua, sen jälkeen kun toimitin tullin sähköpostiin TinyDealin lähettämän tilausvahvistuksen. Hain paketin postista 26.8.11. Olisin saanut paketin kyllä huomattavasti aikaisemmin jos olisin reagoinut heti tullilta tulleeseen ilmoitukseen. Yhteensä aikaa meni siis 4 arkipäivää tilauksen käsittelyyn ja 4 arkipäivää matkoihin ja 10 arkipäivää tullikäsittelyyn. Alla esitetään ruutukaappaus lähetyksen seurannastapostin sivuilta. TinyDealilla ei ole omaa lähetyksen seurantaa, mutta postin seuranta toimii mainiosti, TinyDealin välittämän lähetyskoodin avulla. Alla on ruutukaappaus postin tilauksenseurannasta.

TinyDeal tilauksenseuranta

Lähetys oli pakattu pahvipussiin, joka oli vuorattu ohuella pehmustemuovilla. Tuotteet olivat hyvässä kunnossa. Mielestäni tilaus oli kuitenkin aika huonosti suojattu, joten tilauksen rikkoutumisen mahdollisuus on olemassa. Pahvilaatikko olisi parempi suoja herkästi rikkoontuville tavaroille. Alla on kuva AliExpressin lähettämästä paketista.

TinyDeal postipaketti.

 

Teimme toisen tilauksen TinyDealiin 27.11.11. Paketti oli perillä Suomessa 7.12.12. Tilauksen käsittelyyn ja matkoihin meni aikaa yhteensä siis 8 arkipäivää. Tämä tilaus sisälsi mm. erittäin halvan MP3-soittimen. Arvostelumme soittimesta löydät täältä.

Kaiken kaikkiaan en keksi pahemmin valitettavaa TinyDealista.  Seuraavassa on yhteenveto palvelusta.

Yhteenveto

Julkaisemme alennuskoodeja tälle verkkokaupalle alennuskoodit sivulla.

Tuotevalikoima: kohtalainen
Hinnat:
halvat
Toimitus:
ilmainen ja nopeampi kuin Kiinalaisilla verkkokaupoilla keskimäärin
Nettisivut:
selkeät
Maksutavat:
ok
Luotettavuus:
hyvä

Share
Kategoria(t): Kiinalaiset verkkokaupat Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

23 vastausta kohteessa TinyDeal

 1. Timo sanoo:

  1 tilaus takana ja homma toimi hienosti. Tuotteet hyvin pakattuja ja postitus nopeaa.

 2. fghjklöä sanoo:

  Hei!

  Miten toi paketti toimitetaan? Eli jos esim tilaan muistikortin, hätälaturin, pienen mp3-soittimen ja tietokoneen (läppärin) viileltimen niin tuleeko paketti postilaatikkoon vai pitääkö se noutaa postistta?

  Kiitos

  • verkkoshoppailu sanoo:

   Toimitustapa riippuu aivan paketin koosta. Jos lähetys ei mahdu postilaatikkoon niin täytyy hakea postista, muuten tulee suoraan postilootaan. Jos tilaat nuo kaikki luetullut tavarat yhdessä tilauksessa niin luultavasti joudut hakemaan paketin postista.

   • Gfgjljjö sanoo:

    Kiitos nopeastta vastauksestta. Haluan myös kiitää sinua tästä mahtavasta sivustosta, josta on ollut minulle suunnaton apu.

   • fghjklöä sanoo:

    Kiitos todella paljon nopeasta vastauksesta. Laiton tänää tilauksen menemään ja minua alkoi ihmetyttämään, että mistä saan sen seurantakoodin jolla voin katsoa postin sivulta lähetyksen kullkua.

    Kiitos!

    Ps. Tämä sivustto on todella hyvä ja kätevä kiitos siitä ja jatkakaa samaan malliin 😀

    • verkkoshoppailu sanoo:

     Tinydeal ei anna ilmaiseksi seurantakoodia alle 33 dollarin tuotteille. Lisämakusta seurantakoodin kyllä saa pienillekin tilauksille. Tarkemmin seurantakoodeista voi lukea seuraavalta sivulta: Tinydeal seurantakoodit

 3. Tonttu sanoo:

  2 tilausta takana.
  molemmat tuli todella nopeasti normaali lentopostina n. 1.5 viikossa
  tilaus sisään: LA 14-9-2012
  paketti perillä: KE 24-9-2012
  suosittelen.
  En tilaa enään mistään muualta kuin täältä, tämä näyttää olevan kaikenlisäksi
  halvin kaikista.

 4. iippa piippa sanoo:

  Neljä tilausta tinydealistä takana, ja omat kokemukset kohtalaisen positiiviset.
  Kaikki tilaamani tavarat ovat saapuneet noin 10- 15 vrk sisällä. Pos lukien eräästä lähetyksestä yksi tuote, josta tinydeal maksoi rahat takaisin,

  Joten tätä kiinalaista verkkokaupaa, voin suositella muillekin.

 5. Ropsu sanoo:

  Itse tein tilauksen 24.11.2012, tinydeal lähetti tilausvahvistuksen 28.11.2012 josta sain seurantakoodin. Nyt 18 päivää myöhemmin paketti ei ole vieläkään suomessa. Myöskään tinydealin seurantakoodilla ei löydy miltään sivulta mitään tietoa kyseisestä paketista… Nyt kun lukee näitä teidän kokemuksia, näyttää vahvasti siltä että tuotteeni on kadonnut jonnekkin…

 6. Tonttu sanoo:

  Itselläni on nyt kanssa tilaukset tökkineet.
  Viimeksi tuli pari akkua, joista toinen levisi alta viikossa, ja toinen viikossa.
  valitin asiasta, ja pistivät sähköpostia jos maksan yhden akun hinnan, lähettävät kaksi.
  maksoin, viikon päästä kyselen että miksei luvattua seurantakoodia ole tullut sähköpostiini.
  vastasivat etten ole maksanut tilausta.
  sitä viestin vaihtoa meni sitten viikon verran, ja sitten vasta lähettivät ne akut kun tein valituksen paypal:n.
  todella huonot kokemuksesta tästä paikasta nyt, ja heidän asiakaspalvelustaan.
  varauksella kannattaa tilata, ja asennoitua siihen että lähetykset kestävät vähintään 3 viikkoa, varsinkin jos tulee china mailin kautta joka on jostain syystä hidastellut todella paljon viimeiset 3kk.
  chinabuye:sta saa suurimman osan samoista tavaroista mitä nämä myyvät, ja HALVEMMALLA.

 7. iippa piippa sanoo:

  Tänään tuli postilaatikoon 08.12 tehty tilaus Tinydealilta. Kohtalaisen nopea toimitus ,kun ottaa huomioon nämä joulun alus ruuhkat. Todellakin Hongpost on huomattavasti nopeampi ja varmempi , kuin etanan vauhdilla paketeita toimittava China post. Chinabueystä ja Priceangelista tehdyt tilaukset oleet jo yli kuukauden teillä tiätämättömillä.

 8. Tonttu sanoo:

  Heips.
  Minulla ei ole koskaan toiminut se China Post seuranta sivusto minkä linkin
  Tinydeal ja moni muu antaa seurantakoodille sivustoksi..

  Voisiko tämän sivuston ylläpitäjä mainita seuraavat pakettien seuraamis sivustot, sillä nämä sentään toimivat:

  http://www.17track.net/IndexEn.html

  http://www.track-trace.com/post

 9. Tonttu sanoo:

  sitten vielä pieni varoituksen sana sähköposti osoitteen rekisteröinnistä tälle saitille.
  rekisteröityä sähköposti osoitetta ei voi muuttaa, ja he eivät lukuisista pyynnöistä huolimatta ole suostuneet ottamaan minua pois postitus listoiltaan.
  Ainoaksi vaihtoehdoksi oli mustalistata koko tinydeal saitti ettei tule mainoskirjeet perille.
  Laittaa epäilyttämään että tämäkö saitti on jaellut sähköposti osoitteita eteenpäin koska tänne rekisteröitymisen jälkeen on postilaatikkoni ollut täynnä roskapostia..

 10. Teemu R sanoo:

  Täältä on tullut nopeiten verrattuina muihin Kiinalaisiin Kauppoihin
  Ja vielä edullisemmin

 11. Marco A sanoo:

  Varokaa tilaamasta TINYDEAL:ltä mitään kallimpaa laitetta/tuotetta!
  Pari pikkutavaralähetystä tuli aivan tilauksen mukaisesti, sitten alkoivat vaikeudet kolmannen tilauksen kanssa, kun kyseessä oli arvokkaampi laitetilaus.
  Viallinen lähetys oli: Uusimman mallin Tablet-tietokone
  Toimitettu laite oli joko viallinen asiakaspalautus- tai esittelytuote. Laite ja pakkaus ovat olleet selkeästi vialliset jo lähetysvaiheessa. Tämän tapahtuman jälkeen lukemieni kansainvälisten kommenttien mukaan viallisia tuotteita ilmeisesti kierrätetään asiakkaalta asiakkaalle Tinydeal:n toimituksissa.
  Laitteen pakkaus oli sisältä repeillyt eli ei ollut uuden laitteen tehdaspakkaus. Lisäksi pakkauksesta puuttui toimitussisältöön kuuluvat nappikuulokkeet ja manuaali niille varatuista lokerostaan. Lisäksi laturi oli viallinen.
  Tabletin näyttö oli rumasti naarmuuntunut (naarmuuntuminen ei ole ollut mahdollisista lähetyksen aikana), yksi laitteen sivu oli vääntynyt ja ”irvisti”.
  Palautus ei onnistu suomesta postin/lentorahdin (46€) kautta Li-Ion akun takia.
  Muu palautusmenetelmä maksaa n 200€ – Tinydeal ei suostu maksamaan palautusta, vaikka pyydetyt valokuvat on lähetetty firmalle sovitusti ja niistä ilmenee selvästi edellä mainitut viat. Tinydeal tietää palautuksen hankaluuden Suomesta ja vedättää aiheella.
  Asiallista hyvitysmenettelystä ei ole tietoakaan useasta neuvotteluyrityksestä huolimatta. Asiakaspalvelu on ala-arvoista ajan peluuta väsytystaktiikalla.
  VAROKAA tätä Verkkokauppaa !

 12. Riikka sanoo:

  Tinydeal on epäluotettava!

  Tilasin Tunydealista alle 20 euron laturin, joka oli viallinen. Tinydeal ei suostu lähettämään uutta laturia tai hyvittämään maksamaani hintaa. Olen lähettänyt heille noin 10 sähköpostia asiasta ja saanut mitä kummallisempia ehdotuksia. Viimeisin ehdotus oli 4,5 euron hyvitys ja kommentti, että he eivät voi hyvittää viallisesta laitteesta enempää koska heidän voittonsa on niin pieni!

 13. Tero sanoo:

  Älkää ostako Tinydealista mitään arvokkaampaa!!

  Tilasin tabletin heinäkuussa enkä ole sitä vieläkään saanut. Luettuani arvosteluja ko. verkkokaupasta eri foorumeilta en todellakaan ole ainoa jolle näin on käynyt. Lisäksi nykyään Kiinan posti blokkaa paketit jotka sisältävät lithium-akkuja, joten en usko että koskaan tuleen pakettia saamaan. Asiakaspalvelu kehottaa vaan odottamaan kärsivällisesti rahojen palauttamisesta ei tietoakaan.

  Jos tilaatte tästä puljusta olkaa tarkkoina, että pyydätte luottokorttiyhtiötä perumaan maksun ennenkuin 45 päivää maksusta on kulunut jos tavaraa ei ala kuulumaan. Tämä on takaraja jonka jälkeen luottokorttiyhtiö ei voi enää palauttaa rahoja saamatta jääneestä paketista.

  Tilasin myös pienemmän lähetyksen (joka ei sisältänyt akkuja/pattereita) heinäkuun lopulla. Tämä lähetys tuli perille ongelmitta suhteellisen nopeasti.

 14. pekka sanoo:

  erittäin negatiivinen kokemus ko puljusta
  tilattu pikkusälää joka täysin roskaa joka ei vastaa kuvia laatu lohdutonta. puhelimet kestävät n puolivuotta jos yleensä tulevat.
  tapellut ko firman kanssa kun heidän tulli palautti puhelimen heille takas, nyt mun pitäisi maksaa tuotesta uudelleen hyvitysrahaa jotta saan sen. vitut nyt palauttavat murto-osan hinnasta takas eli tuli kallis tilaus ilman tuotetta jota en saa koskaan.
  niin juu ei muuten tosiaa saa palautettua tavaroita niille posti pitää siitä huolen ja vaikka saisikin eivät palauta kuin pienen osan rahoista

 15. Tuula sanoo:

  Hei, Minkälaisia kokemuksia Tinydealilta tilatuista puhelimista, toimituksesta ym.ja tullimaksuista.

 16. jani sanoo:

  kaksi tilausta takana Tinydealista. 1 kpl kännyköitä ja sitten pientä krääsää.
  Molemmat tilaukset tulivat 3 viikossa ja tilaukset olivat hyvin paketoituja ja ehjiä.
  Suosittelen muillekin.

 17. Joakim sanoo:

  Tilasin led ”hehku”lamppuja. 12w 1200lumenia.
  Lamput olivat pettymys.

  Aiemmin muualta ostamani 9w 806lumenin led lamput olivat kirkkaampia kuin tinydealin omat.

  Väittävät jopa ettei lumenien kanssa voi vertailla toisten lamppu valmistajien kanssa..

  Tinydealin lamppu oli puolet himmeämpi kuin 806lumenin lamppu. Sekä puolustivat vain tuotteitaan eivätkä halunneet tuotteitaan takaisin tai hyvittää maksua mitenkään.

  Tinydeal oli siis pettymys!!

 18. Mauno sanoo:

  Moikka

  Olen tilannut n.2v ajan kaikenlaista TinyDealilta.
  Mm. puhelimia, akkuja ja kaikkea tietokoneisiin liittyvää.
  Kaikki tavarat tulleet nopeasti ja ehjinä perille, kaikki
  tavarat myös edelleen käytössä ja hyvässä kunnossa.

 19. asdas sanoo:

  En voi suositella kenellekkään. Ostin 250 euron puhelimen joka meni rikki ja heiltä ei saa minkäänlaista takuuta. Eivät enää vastaa sähköposteihin. ostakaa deal extremestä mielummin.

Kommentointi on suljettu.