DealExtreme

Historia

DealExtreme saa kunnian toimia ensimmäisenä esiteltävänä ostospaikkana. Tätä sivustoa voidaan pitää kaikkien Kiinan nettikauppojen äitinä. Verkkokauppa on toiminut vuodesta 2005 lähtien. DealExtreme on erikoistunut lähinnä kiinalaiseen elektroniikkaan. Tilaukset toimitetaan ympäri maailman ilman eri maksua Hongkongista, Kiinasta.

Tuotevalikoima

Tuotevalikoimaan kuuluu yli 60000 laitetta (gadget).  Tavaraa on muun muassa seuraavista tuotekategorioista: tietokoneet, elektroniikka, autojen lisävarusteet, lelut, puhelimet, iPhone lisävarusteet, videopelit, taskulamput, koti ja toimistotuotteet, ja pukeutuminen.

Hinnat


DealExtremen hinnat ovat todella halvat Suomalaiseen ja Eurooppalaiseen hintatasoon verrattuna. Myös muihin Kiinalasiin sivustoihin verrattuna hinnat ovat yleensä hieman halvemmat, vaikka Kiinan kauppojen välillä hinnoissa ei yleensä kovin suuria eroja olekaan. Hintaesimerkkejä.

Lisäksi tilauksista saa DX pisteitä. Yksi piste vastaa 10$ ostoksia. Eli esim. 22$ ostoksesta saa 2 DX pistettä. Pisteitä voi käyttää ostoksien tekemiseen. Kymmenellä pisteellä voi ostaa 1$ dollarin edestä tavaraa.

Toimitus

DealExtremen toimitukset ovat täysin ilmaisia. Ilmaisessa kuljetuksessa ei ole tilaukselle myöskään mitään minimiostomäärää. Eli on esimerkiksi täysin mahdollista tilata pelkästään Pieni led taskulamppu 60 sentillä kotiin ilman postikuluja.

DealExtremestä tilauksia kannattaa tehdä kerrallaan enintään 43 eurolla, sillä yli 43 eurolla tilatessa saattaa joutua maksamaa arvonlisäveron. Lisäksi jos tilauksen arvo on yli 150 euroa voi joutua maksamaan tullimaksun.

Nettisivut

Verkkosivut ovat selkeä ja myös tuotehaku toimii hyvin. Heräteostoksia voi tehdä esim. silmäilemällä eniten myyneiden tuotteiden listaa. Sivuille päivittyy myös jatkuvasti uusia tarjouksia ja kokonaan uusia tuotteita.

Maksutavat

Maksutapana käy ainoastaan PayPal.

Luotettavuus

DealExtreme on todella suosittu nettikauppa, joka välittää tuhansia tilauksia päivittäin. Luotettavuus on korkea.

Kokemukset

Koetilauksena tilattiin seitsemän erilaista vimpainta, joiden yhteishinnaksi muodostui 22 dollaria. Tilaus laitettiin sisään 26.7.11 ja maksutapana käytettiin paypallia. DealExtremen seurannan mukaan paketti lähti varastolta liikenteeseen 2.8.11. Tilaus saapui perille 10.8.11. DealExtremeltä meni siis 5 arkipäivää tilauksen käsittelyyn ja 6 arkipäivää matkoihin.  Alla ruutukaappaus lähetyksen seurannasta DealExtremen sivuilta.

DealExtreme tilauksenseuranta

Lähetys oli pakattu pehmustemuovilla vuorattuun paperipussiin. Kaikki tuotteet olivat pussissa hyvässä kunnossa. Alla kuva pakaetista.

DealExtreme postipaketti

Teimme toisen tilauksen 5.2.12. DealExtreme sai lähetyksen liikkeelle heti samana päivänä. Paketti oli perillä Suomessa 15.2.12. Matkoihin tilauksella meni aikaa siis 8 arkipäivää. Tämä tilaus sisälsi Salama McQueen tyylisen radio-ohjattavan auton. Arvostelumme autosta löydät täältä.

Kaiken kaikkiaan kaikki meni ongelmitta näissä kummassakin tilauksessa. Alla yhteenveto palvelusta.

Yhteenveto

Tuotevalikoima: laaja
Hinnat:
halvat
Toimitus:
ilmainen mutta melko hidas.
Nettisivut:
selkeät
Maksutavat:
suppeat
Luotettavuus:
hyvä

Share
Kategoria(t): Kiinalaiset verkkokaupat Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

36 vastausta kohteessa DealExtreme

 1. Pekka Waltari sanoo:

  Tilasin punapistetähtäimen ja sain kiikaritähtäimen hinta ehkä sama. En ole oikein tyytyväinen mutta palautustakaan en muutman kympin takia viitsi tehdä joten ostan tarjoustalon vastaavan tuotteen.

  • verkkoshoppailu sanoo:

   Jos et viitsi lähettää tavaraa takaisin, niin kannattaa kuitenkin tehdä valitus. Saattavat palauttaa ainakin osan rahoista tai lähettää jopa uuden tuotteen.

 2. Juuso Haarala sanoo:

  Jos tilaa tuotteen joka maksaa vaikka pari euroo. Niin eikö tule mitään tullimaksua, toimituskuluja yms.? pitääkö hinta täydellisesti paikkaansa?

  • verkkoshoppailu sanoo:

   DealExtremen sivuilla näkyvät hinnat ovat lopulliset, eli niihin ei lisätä mitään kuluja. Postitus on kaikissa tuotteissa ilmainen. Eli voit aivan hyvin tilata vaikka yksittäisen alle euron maksavan tuotteen ilman muita kuluja. Ainoastaan jos ostosten yhteishinta on yli 45 euroa, joudut maksamaan tullimaksun. Tuosta rajahinnasta ei yleensä tarvitse välittää, sillä jos haluaa tilata tavaraa enemmän, kannattaa tilaukset jakaa useampaan erilliseen tilaukseen.

 3. Juuso Haarala sanoo:

  Onko price angelssissakin samalla lailla että hinnat täsmäävät?

 4. tm sanoo:

  Jos DX.stä saa väärää tavaraa on sen oikaiseminen käytännössä mahdotonta. Olen tilannut sieltä kymmeniä kertoja ja kerran näin kävi. Asiakaspalvelu uuvutti minut sähköpostipingikseen ja kympin takia en vaan viitsinyt jatkaa. Pidemmän päälle suosittelen ko. kauppaa. Pieni riski kannattaa pitää mielessä. Akkujen mAh:t ja taskulamppujen lumenet on n. 3x todellisia arvoja suuremmat.

 5. stiina sanoo:

  Olen nyt odottanut DX pakettia yli kuukauden. Sähköpostiini tuli jo kysely DX:ltä että olinko tyytyväinen toimitukseen ja tuotteisiin. Seurannan kautta ei löydy tuotetta vaikka DX sivuilla on lähetyspäivä 25.9. Ja asiakaspalvelu ei ole ainakaan vielä vastannut missä lähetys on.

  • verkkoshoppailu sanoo:

   Olisi mukava jos kommentoisit tänne sivuille, kuinka tämän tilauksen kanssa lopulta kävi ja mitä DX vastasi kyselyihin.

 6. Tuomo Paananen sanoo:

  Tilasin 19.9.2012 läppärin verkkoadapterin DX:stä. Pakettia ei vieläkään ole tullut, vaikka olen jo kahdesti muistuttanut DX:ää asiasta. Vuosi pari sitten tilatut tuotteet tulivat kyllä ajallaan.

 7. Peacemaker sanoo:

  Olen odottanut tilaustani 2 kk, tabletin suojakotelon tilasin.

 8. tmm sanoo:

  DX:llä on nyt jotain ongelmia toimitusten kanssa. Tein tilaukset 23/8 ja 3/9. Kummatkaan eivät ole saapuneet 11/11 mennessä vaikka ovat lähtenneet muka jo syyskuussa. 12/10 tilaus on myös muka matkalla. Kyselyt DX:n aspassa menossa, pyysin etsimään lähetykset tai uudelleenlähettämään tavarat. En tee lisätilauksia DX:lle ennen kuin ovat nämä toimittaneet. Onneksi siellä on myös muita kauppoja, Lightake on toimittanut kivan nopeasti (3 erillistä taskulampputilausta, akkuja odotan DX:ltä)

 9. tmm sanoo:

  ystävämme google tietää jälleen:
  http://club.dx.com/forums/forums.dx/threadid.1221496?page=1
  DX:llä on erittäin pahoja toimitusongelmia joka paikkaan (kumma kun ei toisilla kaupoilla)

 10. Tuomo sanoo:

  Moi!
  Olen tilannut led-valaisimen noin viikko sitten.
  Paria päiviä tilauksen status muuttui Full shipment:iksi.
  Nyt vahingossa painoin Confirm receipt -kohtaa, ja nyt DX luulee, että olen saanut tuotteeni. Kai tuote kuitenkin on tulossa vai? En siis ole sitä saanut vielä.
  Jos tarpeellinen tieto, kuljetusmuotona SuperSaver.

  Kiitos avusta etukäteen

  • verkkoshoppailu sanoo:

   Eiköhän se sieltä tule. Ovat kuitenkin laittaneet paketin liikenteeseen tuon ilmoituksen mukaan.

 11. SAM sanoo:

  Tilasin 22 ja 23.10.2012 tavaraa. Onneks kallein tavara tuli. mutta pari n.40€ tavaraa on vieläkin (toivottavasti) matkalla.

 12. jorma sanoo:

  pienten tavaroiden toimitusajat saattaa olla monta kuukautta

 13. jukka pekka sanoo:

  Tilattu 6.10-12 ja ei oo näkynyt, ilmoittavat joka kerta että odota vielä 2 viikkoa. Ennen tuli noin 2 viikossa.

 14. Aapo sanoo:

  Kolme-neljä vuotta ja arviolta 60+ tuotetta dx:stä tilanneena ajattelin kirjoittaa lyhyesti kokemuksistani.

  Piuhat
  – laatu luvattoman heikkoa
  – Iphonen/Ipadin usb-kaapeleita aikojen myötä yht. 5 tilattu. Viimeisin meni pari viikkoa sitten roskiin
  – muita kaapeleita tilattu ja arviolta puolet mennyt roskiin lopulta toimimattomana
  – tietokoneen usb kaapelien nopeudet alhaisia ja virheherkkyys iso
  – normaalisti jos kaapeli tilatessa toimii, se toimii melkein ikuisesti; dealextremen kaapelit ovat kaikki toimineet aluksi, mutta näillä taipumus mennä rikki (eli ilmeisesti kolmoslaatua tehtailta)

  Tietokonelaitteet
  – toimivuus kohtuullista
  – usb-sata adapteri lopetti toimintansa n. 3 tunnin käytön jälkeen
  – usb3 laite olikin usb2 kun saapui minulle

  Akut ja patterit
  – patterit toimineet hyvin peruskäytössä
  – saamani akut (kolmeen eri laitteeseen) olivat kaikki kapasiteetiltaan pienempiä kuin ilmoituksessa ja yhdessä luki aivan eri lukemat. Turha kertoakaan, että ei toiminut käyttökorteessa. Asiakaspalautteeseen ei vastattu.

  Lamput
  – taskulampuista hyvä kokemus. 4 eri lamppua tilattu ja kaikki edelleen käytössä. Ulkona pattereilla toimiva liikkeestä syttyvä lamppu on kestänyt jo kahden vuoden pakkaset moitteetta.

  Muita
  – kosteusmittareita tilasin 10kpl. Näistä 9kpl täsmäsi n. 5% tarkkuudella kalibroituun mittariin, eli aika hyvin 5€ kosteusmittarilta.
  – jalkani 43-44. Tilasin huvikseni kengät, kokoa 47 (luin, että silloin olisivat ehkä sopivat eurojalkaan). Sopivat, mutta poikkeuksellisen huonolaatuiset kengät. Ei tällä laadulla löydy edes halpakaupoista suomesta.
  – mikrokuituliinat. Tilattu muutama erilainen, joista 1 oli käyttökelpoinen.

  Paljon muutakin tilailtu, tilailun riemusta, edullisen hinnan houkuttelemana.

  Lopputuloksena seuraavaa:

  * Tuotteet vaikuttavat usein olevat tehtaiden B -eriä, osa kaiketi vielä huonompia, välillä löytyy ihan kohtuullisiakin tuotteita
  * Hinnat halpoja
  * Toimitukset kestävät yleensä 2vko-4kk. Yleensä loka-joulukuu olleet hitaimpia (ilm. joulusta johtuen?).
  * Tähän mennessä yhtä lukuunottamatta kaikki tilaukset tulleet perille. Tästä yhdestä vaadittiin lisämaksua, tuntemattomasta syystä sen jälkeen kun ilmoitin että pakettia ei ole tullut. En maksanut = en ikinä saanut pakettia.
  * Reklamaatioita ei jaksa tehdä (saattaa tulla kymmenen kysymystä, kuva- ja testipyyntöjä ym. kun reklamoit 1€ maksanutta tuotetta, jonka jälkeen lisää samaa – väsytystaktiikka toimii, en ole reklamoinut enää)
  * Negatiivisia kommentteja tuotteista ei julkaista (kokemus useamman tuotteen kohdalta)
  * Positiiviset viiden tähden kommentit julkaistaan (vaikka kommentti olisi asiaton, kokeiltu kerran)
  * Lampuista hyviä kokemuksia

 15. Urho sanoo:

  Useamman vuoden ja useamman sadan euron jälkeen olen sitä mieltä, että DX:n paras puoli on aktiiviset käyttäjät. Olen aika varovainen tilaaja ja valinnut pääosin tuotteita jotka ovat sositja ja joilla on runsaasti hyviä arvioita, tai positiivista keskustelua foorumilla. Suuria pettymyksiä ei ole tällä taktiikalla tullut. Parin dollarin heräteostoksissa on ollut täyttä roskaa, mutta vastapainoksin suurin osa tilatuista tavaroista on edelleen aktiivikäytössä.

  Lähetyksiin ja asiakaspalveluun olen alkanut jo luottaa, vaikka toimitusajat halvoilla tuotteilla ovat viimeisen vuoden sisään venyneet melkoisesti. Pari vuotta sitten jotkin tilaukset viettivät enemmän aikaa Suomen postissa kuin matkalla Kiinasta, toista on nykyään. Kalliimmat tuotteet tuntuisivat tulevan edelleen kohtuullisen vikkelästi.

 16. Naali sanoo:

  Tilasin juuri DX:stä ja tilaus saapui ongelmitta n. 3vk.
  Tialsin pari otsalamppua ja kyseiset eivät olleet luxusluokkaa, kokonaishinta paketille tais olla 25€. Olin aluksi epäileväinen että noinkohan tavara saapuu hyväksytyssä ajassa, mutta minun kohdalla homma toimi hyvin ilman ongelmia.
  eli kaiken kaikkiaan vaikuttaa luotettavalta, vaikka paljon porukka valittaa trackin numeroista yms. mutta kun malttaa odottaa tilauksesta sen 4-5pv niin on ihan seurattavissa netinkautta missä liikkuu.

 17. Auttakaa pliide. sanoo:

  Tilasin sähkötupakan, kuulokkeet ja pari tietokone adapteria. Oon oottanut nyt 2,5 viikkoa kun koitin sitä dealextremen omaa tracking juttuu se vieläkin viikon jälkeen näyttää, että ”Departure from outward office of exchange” Iso veli sano, että itella.fi:stäkin voi trackata mutta se ei niiden sivujen perusteella oo näköjään siellä. Isoveli tilas laserkynän ja kesti 1kk mutta sivu sanoo, että 7-10 päivää työ päivinä.

 18. Anja sanoo:

  Tilasin tuotteen 11.2.2013. On laivattu ja maksukin otettu vastaan… Vaan tuote ei ole tullut. Olen reklamoinut, mutta käsketään vaan odottaa rauhallisesti…

 19. Pekka Peltoinen sanoo:

  Tilasin kopio kännykän, toimitus 5 viikkoa ja lähettivät käytetyn puhelimen. Näyttö naarmuuntunut.
  Maksoin fiksuna ihmisenä :) 43euroa sutta ja sekundaa tuotteesta.

  Tilaamani 8 euron hiiri tuli parissa viikossa, on ruma mutta täysin toimiva. Kyllästyin Suomen 20-30 eurojen hiirien luotettavuuteen. Alle vuosi ja sökönä.

 20. tilaaja sanoo:

  tilasin kukausi sitten kameran eikä ole vieläkään tullut:(paska kauppa.

 21. ozolobozo sanoo:

  Tilasin halvan mini 7100 android puhelimen, tuli kohtuu ajassa 19päivää tilauksesta. siisti ja uus on. laturi kärähti heti. ostin uuden laturin suomesta, sain ladattua akut joita tuli kaks kappaletta. kerran päivässä on pitänyt vaihtaa akku vaikken ole paljoo soitellut. soittaa puhelimella voi, nettiin ei pääse, wlan yhteys toimii sillä pääsee nettiin. asetukset on ok , operaattori ok, puhelin paska, sammuu välillä itestään jos sitä ei käytä, soittelen nyt vanhalla puhelimella, heitän varmaan tuolla ”vesilintua”. halvalla ei näköjään saa kunnollista, vaikka kavereiden kokemukset aiemmin tästä kaupasta olikin positiivisia.

 22. Älkää tilatko enää mitään sanoo:

  Nyt ei kannata enää tilata DealExtremeltä mitään. Ilmeisesti kenenkään lähetykset eivät lähde enää mihinkään ja paikka on kaatumassa taloudellisiin ongelmiin. Mitään ei tietenkään mainita nettisivuilla. Olen nyt viikon odottanut, että tilaukseni kirjautuisi Kiinan omaan postinseurantajärjestelmään, koska seurantanumerokin on jo toimitettu minulle sähköpostitse. Mitään ei kuitenkaan ole oikeasti lähetetty. En myöskään pysty enää kirjautumaan omilla tunnuksillani DealExtremen sivuille.

  Tein asiasta reklamaation sähköpostitse, mutta lähtevän postin palvelimelta tuli vuorokauden kuluttua automaattinen vastaus, ettei vastaanottajan sähköposti ole tavoitettavissa. Nyt olen tehnyt asiasta reklamaation PayPaliin, joka todennäköisesti lopulta korvaa kadotetut rahat.

  Ellei korvaa, niin saan rahat takaisin suomalaisen pankin kautta, joka tekee mielellään näistä asioista aina sisäisen tutkinnan kautta rikosilmoituksen Poliisille ja maksaa rahat omasta vakuutuksestaan. Onneksi ei ollut suurista summista kyse.

 23. Tänään PayPal päätti asian omaksi edukseni ja palautti DealExtremen PayPal-tililtä koko summan takaisin minulle. Seuraavaksi aion ostaa saman tuotteen 20 euroa kalliimmalla, luotettavasti ja suomalaisilla takuuehdoilla, Verkkokauppa.com -sivuilta. :)

 24. Arska sanoo:

  kuukausi sitten tilasin pari tavaraa eikä ole vieläkään tullu. Vuosi sitten sama homma pistin firmaan huomautuksen paketti tuli kyllä sen jälkeen mutta, tämän jälkeen en enää kyllä tilaa mitään.

 25. Pissiksistä saa näppyjä sanoo:

  Voi että kun salaliittoteoriat oikein ryminällä alkavat kehittymään.
  Varsinkin tämän viestiketjun kärsimättömin ”Älkää tilatko enää mitään”
  voisi katsoa jo omaan napaansa.

  Kaikki rojut ovat aina tulleet. Joskus kahdessa viikossa, joskus 4 KUUKAUDESSA.
  Yhtäkään tikettiä ei ole tarvinnut lähetellä yhtään mihinkään.

  Jos on noin saatanan kiire saada tavaransa, niin tilaa sitten suomesta.

  Huoh….

 26. Sami sanoo:

  paska pulju. facebook sivu on täynnä kommentteja ihmisiltä jotka ei koskaan saanu tilaamaansa tavaraa. sähköposteihin eivät viitsi vastata. älkää tilatko jos tuotteen saa tilattua muualta!

 27. DIY sanoo:

  Kokemuksia DX-kaupasta viimeisen neljän vuoden ajalta:

  – toimitusaika pitkä, aina väh.2 vk ,yleensä menee 3-4vk
  – seurantakoodeja en yleensä saa toimimaan millään konstilla
  – yhteydenpito asiakaspalvelun kanssa hieman tökkii
  + kaikki on tullut mitä on tilattu (ehjänä perille)
  + sitä on saanut mitä on tilannut (krääsä on krääsää)
  + hintataso kaupassa huokea

  … olen vuosittain tilannut n. 5 kertaa eikä vielä ole tullu hamaa. Tähänkin kauppaan pätee vanha viisaus että jos joku tuntuu liian hyvältä ollakseen totta niin se sitten juurikin sitä on. Löytyy myös laadukkaita tuotteita, Suomen idioottimainen tullaus vaan jarruttaa ostoksia :(
  Viimeksi tilasin tuolta laadukkaan mittalaitteen joka oli arvoltaan yli 120 taalaa; kävi tuuri ja tuli sukkana läpi tullista ja näinollen köyhä säästi puolet kun vertas kotomaisiin nettipuljuihin.
  Yhtäkaikki minulla on positiivinen kuva tuosta kaupasta ja suosittelen.

 28. Jzk sanoo:

  1. Joskus vuosia sitten ensimmäisen kerran olen DX tilannut kamaa ja silloin homma tuntui pelaavan nopeammin. Nyt yli 5 vuoden tauon jälkeen innostuin taas tilaamaan sieltä kamaa. Ajattelin ensin kokeilla liikkeen toimivuuttaa tilaamalla itselleni ja puolisolleni satunnaista krääsää, sekä parilla puhelimen akulla. Paketin arvo oli noin 40 euroa, mutta ostin paljon halpoja tuotteita, joten tavaraa paketissa oli yli kymmenen. Suurin osa tuotteista saapui minulle joulusta huolimatta todella nopeasti, mikä oli minulle iloinen yllätys, vaikka yksi tuote tulikin perässä tammikuun puolella. Tuotteet yleisestikin olivat laadultaan sitä mitä odotinkin, jopa parempaa. Ainut pettymys oli puhelimen akkujen laatu, joita en suosittele kenenkään tilaavan tuolta. Sen myös huomasin, että huonoja arvioitani ei ole julkaistu, mutta hyvät arviot on.

  2. Innostuin sitten tuon kokeilun rohkaisemana tilaamaan helmikuun alussa sellaista tavaraa, jota oikeasti tarvitsen, tällä kertaa muutama tuote 45 euron edestä. Tietenkään kaikkia tilaamiani tavaroita ei ollut hyllyssä, vaikka niille luvataankin 7-10pv toimitusaika. 2vko tavarat olivat ensin keräyksessä, jonka jälkeen ensin tuli ilmoitus parista tuotteesta ja heti seuraavana päivänä taas parista tuotteesta ilmoitus, että ne ovat lähteneet liikkeelle. Pari tuotetta jäi vielä keräykseen. Tilausta tehdessä valitsen aina sen, että hyllyssä olevat tavarat toimitetaan ensin ja muut tulee sitten perässä. Tämä tilaus on nyt kahta tavaraa lukuunottamatta lähtenyt viisi päivää sitten liikkeelle, omissa tilauksissa tämän tilauksen kohdalla näkyy selkeästi, että mitä tuotteita joudun vielä odottelemaan.

  3. Tyttöystäväni oli jo vähän innoissaan kyseisestä liikkeestä jo joulukuisen paketin takia, sekä kun nyt toisen tilaukseni yhteydessä näki mitä kaikkea sieltä voikaan ostaa, niin hänkin päätti tilata sieltä aivan turhaa, mutta hauskaa tavaraa (mm. koiralle puettavan ampiaisasun…). Hän teki tilauksensa päivä sen jälkeen, kun itse olin tehnyt tuon toisen tilaukseni. Hänen pakettinsa on ollut nyt tuloillaan 11pv ajan, jos DX ilmoituksiin on luottamista. Kaikki tiedämme kuinka kärsimättömiä naiset ovat tällaisten asioiden kanssa, joten voitte arvata kuinka innolla hän tarkistaa postilaatikon aina töiden jälkeen ja kuinka hän minulle motkottaa, kun paketti ei ole vieläkään tullut.

  4. Tyttöystäväni tilauksen jälkeen päätin laittaa pari Wii -ohjainta tilaukseen (yhteensä alle 30 euroa), koska puolisoni veljen ja tämän tyttöystävän kanssa ollaan innostuttu pelaamaan Wiillä tiettyjä pelejä, joten nyt heidän ei tarvitsisi aina tuoda jostain lainaohjaimia, jos halutaan pelata noita useamman pelaajan pelejä. Nämä ohjaimet ilmeisesti löytyivät heti hyllystä, koska tilauksesta vajaan 12h sisällä tuli ilmoitus, että tuotteet on lähetetty minulle. Tätä pakettia ei kuitenkaan vielä ole kuulunut, vaikka se on ollut kolme viikkoa matkalla. Paketin seurantaakin kun katsoo, niin yhtä pingispeliä se vain on, ei siitä ota mitään selvää, että missä paketti menee. Aivan hyvin on voinut käydä niin, että se on pysähtynyt tulliin, koska siinä on ollut elektroniikkaa, mutta kyllä paketti on näyttänyt liikkuvan viimeisen kolmen viikon aikana aika monessa paikkaa lähes päivittäin.

  Tyttöystäväni tilausseurannassa ja noiden Wii -ohjainten tilausseuranta on jokseenkin outo, koska molemmissa on yksi rivi, jossa lukee statuksen kohdalla ”NULL” ja locationin kohdalla ”CAN”. Tyttöystäväni tilaus on ollut nyt siinä tilassa jo viikon ajan, mutta oma pakettini näyttää liikkuneen sen jälkeen. Ensimmäisessä jouluna saamassani tilauksessa ei missään vaiheessa näkynyt tuollaista statusta.

  5. Innostuin vielä tekemään kolmannen tilauksen putkeen, kun tilasin pari halpaa kelloa, vaikka ensimmäinen tämän vuoden puolella tekemäni tilaus ei ole vielä saapunut perille. Tässä välissä ajattelin pitää nyt hiukan taukoa ja ensin odotella kaikki nuo jo tilaamani tuotteet perille, vaikka luotan kyllä luottoyhtiööni, että epäselvissä tilanteissa kyllä saisin rahani takaisin. Nyt on vaan tullut tilattua tavaraa niin laidasta laitaan, että pitää katsoa millaista laatu näissä yleisestikin on, jotta tietää mitä sieltä jatkossa voi tilata.

  Kunhan olen saanut kaikki nämä tilaukseni, tai ainakin suurimman osan niistä, niin voisin tehdä vähän yhteenvetoa näiden tuotteiden laadusta, koska tosiaan ainakin akut tuntuvat olevan aika susilaatua.

 29. Spede sanoo:

  Olen tilaillu DX:tä kymmeniä tavaroita ja ne on aina kaikki tullut. Kerran kesti 2 kuukautta ja olin jo unohtanut sen, ja olinkin periaatteessa yllättynyt kun paketti lopulta ilmaantui ja piti oikein katsoa milloin se oli tilattu.

 30. odottelua sanoo:

  Tilasin tässä toukokuun alussa itselleni yhden Fishe-eye linssin iPhoneen, maksoi 7€ ja olin tyytyväinen. Kuitenkin kaksi päivää myöhemmin sain sähköpostiviestin, jossa sanottiin ettei ”tuote lähde liikkeelle ennenkuin olen maksanut sen”, kävin tsekkaamassa tiliotteen ja eihän se raha sitten ollutkaan sieltä lähtenyt. Tässä vaiheessa tein tyhmän virheen, en yrittänyt maksaa uudestaan jo tilaamaani tuotetta, vaan menin tilaamaan uuden samanlaisen. Raha lähti tililtä, kaksi kertaa ! Ensimmäiseksi tilatussa tuotteessa menikin hieman kauemmin ottaa se raha sieltä, joten nyt niitä onkin tulossa kaksin kappalein.
  Tuli sitten sähköpostit, että tuotteet on nyt laitettu menemään (päiväys 7.5) eikä vieläkään ole tulleet. Tosin työpäiviä mennyt vasta 15.
  Tilasin vielä päivä tämän jälkeen bumper-mallisen kuoren iPhoneen, ja se sähköpostin mukaan on ”fulfilled and shipped on 8.5.2014”. Sitäkään ei vielä ole kuulunut kuitenkaan.
  Rupesin tässä vaan muiden viestejä selaillessa ihmettelemään, etten minä kyllä missään vaiheessa saanut mitään seurantakoodia, tahtoisin nimittäin nähdä, että missä vaiheessa paketit menee (vai meneekö ollenkaan missään).
  Ja apua en tuolta Dealextremen sivuilta saa, kun en ymmärrä sitä englantia täysin (alaikäinen olen vielä ja englanti ei ole mun paras osa-alueeni), niin tietääkö kukaan teistä saisiko sen vielä jostain ?

 31. tyytymätn asikas sanoo:

  Vittu mitä paskaa.

  Tilasin Sj5000-kameran joka oli paskana ja ei toiminu. Lähetin ohjeiden mukaan takaisin ja sanoivat aspasta että maxikirje käy (17 vitun euroa palautus) ja paketti ois ollu melkein 40 euroa.

  Nyt sit paketti hukkunu tietenkin ja tuo vitun kamera samaten. Asiakaspalvelu ei anna rahaa takaisin eikä suostu yhteistyöhön. Oon tilannu vuosia tuotla ja aina toiminu mutta muistakaa että EI IKINÄ mitään yli kympin hommaa kannata tilata.

  voi vittujen vittu.

Kommentointi on suljettu.