Wiggle – Polkupyörä Iso-Britanniasta Suomeen

Wiggle logoHistoria

Wiggle on Iso-Britannian suosituin ja suurin pyöräilyyn erikoistunut nettikauppa. Yritys on aloittanut toimintansa kivijalkamyymälällä jo vuonna 1920. Kokemusta online myynnistäkin on kertynyt jo reilusti yli kymmenen vuotta, sillä Wigglen nettikauppa avattiin 1999. Nykyisin Wiggle toimittaa nettikapan tuotteita kustannustehokkaasti ympäri maailmaa.

Tuotevalikoima

Wigglellä on myynnissä valtava valikoima erilaisia pyöräilyyn liittyviä tuotteita.  Edustettuina ovat muun muassa seuraavat: Asics, Gore Bike Wear, Castelli, Assos, Garmin, Nike, Shimano, SRAM, dhb, Boardman, FSA, sekä kymmenet muut merkit. Kaikkiaan Wigglellä on noin 250000 tuotteen varastotila.

Hinnat

Hinnat ovat suomen hintatasoon verrattuna jonkin verran edullisemmat. Lukuisista alennuskampanjoista tuotteita voi löytää todella edulliseen hintaan.

Toimitus

Wiggle toimittaa pyöriä, pyörien osia sekä pyöräilytarvikkeita ympäri maailmaa. Toimitusajat ja kulut ovat maakohtaiset. Suomen toimituksen kestoksi Wiggle lupaa 6 arkipäivää. Toimituskulut ovat Suomeen ilmaiset jos tilauksen summa ylittää 35 puntaa. Pienempien tilausten postikulut voi tarkistaa ostoskorin kautta.

Nettisivut

Nettisivut ovat todella hyvät, eikä niissä ole juuri valitettavaa. Tuotteet on jaettu hyvin tarkalle tasolle kuvaaviin kategorioihin ja tuotteista löytyy kattavat tuotekuvaukset sekä kokotiedot. Suosituimmista tuotteista löytyy hyvin myös asiakkaiden mielipiteitä.

Maksutavat

Maksutapoina käyvät PayPal, luottokortti, pankkikortti ja WorldPay.

Luotettavuus

Wiggle on toiminut markkinoilla pitkään ja sillä on luotettava pidetyn nettikaupan maine. Myös omat kokemuksemme ovat varsin positiiviset. Wiglellä on myös facebookissa yli 200000 tykkääjää!

Kokemukset

Tilasimme Wigglestä pyöräilytarvikkeita 28.1.2013. Tilaus käsiteltiin ja lähetettiin heti seuraavana päivänä.  Paketti saapui perille 7.2.2013. Toimitusajaksi muoduostui näin 8 arkipäivää. Wiggle mainostaa sivuillaan toimituksen kestoksi Suomeen 6 arkipäivää. Aivan tähän lupaukseen ei tällä kertaa kuitenkaan ylletty. Tilatut tuotteet olivat laadukkaita ja kuvauksen mukaisia. Alla on kuva postipaketista.

Wiggle

Yhteenveto

Julkaisemme Wiggle alennuskoodeja kuukausittain alennuskoodit sivulla.

Tuotevalikoima: laaja
Hinnat: halvat
Toimitus: kohtuu hintainen. Toimitusaika noin viikko.
Nettisivut: hyvät
Maksutavat: ok
Luotettavuus: hyvä

 

Share
Kategoria(t): Iso-Britannian verkkokaupat Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.