Nettikauppoja joissa on ilmaiset postikulut

Ilmaisten postikulujen tarjoaminen on helppo tapa houkutella asiakkaita. Monet nettikaupat, varsinkin ulkomaalaiset ovat ymmärtäneet tämän ja tarjoavat ilmaisia toimituskuluja. Monessa suomalaisessakin nettikaupassa on aika-ajoin kampanjoita, joiden aikaan voi shoppailla postikuiluitta. Harvassa suomalaisessa nettikaupassa on kuitenkaan jatkuvasti ilmaisia toimituksia.

ilmaiset postikulutJokainen kuitenkin ymmärtää, että ilmaista lounasta ei ole olemassa. Tämä pätee myös ilmaisiin postikuluihin. Nettikauppojen täytyy kompensoida ilmaiset toimitukset tuotteidensa hintoihin, jotta ne pystyvät tekemään voitollista bisnestä. Kokemus erilaisista nettikaupoista kuitenkin osoittaa, että ilmaiset postikulut eivät tarkoita lähellekään aina suoraan korkeampia hintoja. Tämä johtunee pääosin siitä, että monessa maassa kuten Kiinassa postitoiminta on huomattavasti suomea halvempaa. Se että posti on esimerkiksi kiinassa halvempaa kuin suomessa johtuu ainakin osittain siitä, että palkat ovat kiinassa vain murto-osan suomalaisten palkoista. Suuret nettikaupat hyötyvät myös siitä, että niiden myyntivolyymit ovat jättimäisiä, joten ne pystyvät neuvottelemaan edullisia kuljetussopimuksia posti ja huolintafirmojen kanssa.

Seuraavassa listaus nettikapoista, jotka tarjoavat ilmaiset postikulut Suomeen. Nettikaupat on jaoteltu kotimaan sekä kategorian mukaan. Listaa kasvatetaan sitä mukaan kun uusia nettikauppoja löytyy.

Kiinalaiset nettikaupat

Jerseyn saarten nettikaupat

 • Play.com (viihdetuotteiden tavaratalo)

Yhdysvaltojen nettikaupat

 • eBay (ilmaiset postikulut vain osalla kappiaista)

Ruotsalaiset nettikapat

Iso-Britannian nettikaupat

Suomalaiset nettikaupat

 • Coolshop (viihde)
 • e-ville (ilmaiset toimituskulut yli 10 euron tilauksiin)


Share
Kategoria(t): Netistä ostaminen, Oppaat Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 vastausta kohteessa Nettikauppoja joissa on ilmaiset postikulut

 1. tmm sanoo:

  Olen muutaman kerran löytänyt saksalaisesta nettikaupasta jotain todella mielenkiintoista, mutta tilaus on aina katunut posti- ja toimituskuluihin. Ovat järjestäen epäloogisen korkeita (esim. tuote 20€ ja kulut 20€)

 2. Nykyään ei kyllä useilla saksalaisillakaan yrityksellä ole toimituskuluja useisiin Euroopan maihin kovasta kilpailusta johtuen. Lisäravinteet tilaan aina Saksasta ja ilman toimituskuluja osoitteesta: https://sanaexpert.fi

 3. Urte sanoo:

  Hei! Olen 2. vuoden opiskelija Metropolian ammattikorkeakoulussa digitaalisen viestinnän koulutusohjelmassa ja teen tutkimusta kirjojen ostopäätöksestä verkkokaupassa. Kyselyssäni etsin ihmisiä, jotka ovat viimeisen kolmen kuukauden aikana ostaneet verkon välityksellä kirjan/kirjoja.

  Olisin kiitollinen, jos pystyisitte vastaamaan alla olevaan kyselyyn, joka ei vie kuin pari minuuttia aikaanne.

  https://docs.google.com/forms/d/150nQQVr3UH5THOlL2kDgpMufo46f8NLWe0V5MnrJ6S0/viewform

 4. Nettitetti sanoo:

  Itsekkin olen tilaillut Saksasta ja aina joutunut kärsimään postimaksuista, jotkin tuotteet ovat niin halpoja, että ne kannattaa ostaa sieltä vaikka joutuu maksamaan postikulutkin.
  Englannistakin sai ennen postikuluttomasti, mutta ei enää.
  Kiina on nyt ainut maa josta saa tuotteita ilman postimaksuja.

Kommentointi on suljettu.