eForChina – Halpaa elektroniikkaa kiinasta

Historia

eForChina on halpoihin elektroniikkalaitteisiin keskittynyt nettikauppa. eForChina sivusto on avattu vuoden 2010 lopussa. Kyseessä on siis tuore tulokas kiinalaisten elektroniikka nettikauppojen väliseen kilpailuun.

Tuotevalikoima

Tuotevalikoima kattaa pääosin erilaista pienelektroniikkaa, kuten Android tabletteja, matkapuhelimia, iPhone ja iPad varusteita, pelikonsoli tarvikkeita ja lisälaitteita, vakoilu ja kodinturvalaitteita, autoelektroniikkaa sekä muuta kodintekniikkaa.

Hinnat

Hinnat ovat todella edulliset. Tuotteet on hinnoiteltu tilatun kappalemäärän mukaan. Kappalemääriin sidottuja hintatasoja on 4 (1kpl, 2+, 5+ ja 10+). Hintatasojen väliset erot ovat kuitenkin vain parin prosentin luokkaa.

Toimitus

eForChina tarjoaa ilmaiset kuljetukset koko maailmaan China Postin välityksellä. Ilmaisen postituksen kokonaistoimitusajaksi luvataan 15-25 päivää. Tilaukselle saa seurantakoodin maksamalla 1.60 lisähintaa. Toimitustavaksi voi valita maksua vastaan myös DHL:n tai EMS:n.

Nettisivut

Nettisivut ovat oikein hyvät. Tuotteet on jaoteltu varsin tarkalle tasolle. Tästä on paljon etua etsittäessä tietyillä ominaisuuksilla varustettuja laitteita.

Maksutavat

Maksutapoina käyvät PayPal, Western Union, MoneyGram ja tilisiirto.

Luotettavuus

eForChina on omien kokemustemme mukaan luotettava nettikauppa. Sivusto on kerännyt myös varsin lyhyessä ajassa yli 5000 facebook tykkäystä.

Kokemukset

Teimme tilauksen eForChinaan 8.8.2012 ja maksoimme ostokset tilauksen yhteydessä PayPal maksulla. Tuotteiden lähetyksestä tuli sähköpostivahvistus 12.8.2012. Paketti kolahti viimein 27.8 postiluukusta. Tilauksen käsittelyyn meni aikaa siis kaksi arkipäivää ja matkoihin 11 arkipäivää. Saapuneet tuotteet olivat ehjiä ja kuvauksen mukaisia. Tilaus oli pakattu kuplamuovilla vuorattuun pahvipussiin. Alla on kuva postipaketista.

eForChina postipaketti

 

Yhteenveto

Tuotevalikoima: laaja
Hinnat: 
halvat
Toimitus: 
ilmainen
Nettisivut: 
hyvät
Maksutavat:
 ok
Luotettavuus: 
hyvä

Share
Kategoria(t): Kiinalaiset verkkokaupat Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta kohteessa eForChina – Halpaa elektroniikkaa kiinasta

 1. teuvo tietäjä sanoo:

  Onpas halpaa.

  Samat tuotteet ebaysta jopa
  6 kertaa halvemmalla.

  Se ei ole tyhmä joka kysyy. Vaan se…

 2. Netpost sanoo:

  Ebaysta ostettaessa pitää tietää keneltä ostaa ja silloinkaan et voi olla 100℅ varma että saat mitä tilasit. Kaveri sai puunpalan.. Hinta 15€. piti olla luotettava myyjä.

Kommentointi on suljettu.