Allposters – Maailman suurin juliste- ja vedoskauppa

Historia

AllPosters on perustettu Kalifornian Berkeleyssä 1998. Perustamisen jälkeen nettikaupan kasvu on ollut hurjaa, sillä nykyään Allposters on maailman suurin juliste- ja vedoskauppa.

Tuotevalikoima

Allpostersin tuotevalikoimasta löytyy julisteita laidasta laitaan. Valikoimissa on viihde- ja erikoisjulisteita, sisustusteoksia sekä taidejulisteita. Tuotevalikoima kattaa yli miljoona nimikettä, joten julisteen löytää lähes aiheesta kuin aiheesta. Allposters tarjoaa myös lisäpalveluja, kuten kehystystä ja pohjustusta. Laaja tuotevalikoima on ehdottomasti Allpostersin suurin vetonaula.

Hinnat

Normaalikokoisten julisteiden hintahaarukka on noin 3-10 euroa. Kehystettyjen vedosten hinnat ovat sadan euron molemmin puolin. Hinnat ovat siis samaa tasoa markettien julistehintojen kanssa.

Toimitus

Toimitusmaksut julisteille ovat 9.50 euroa lähetys + 1.50 euroa per juliste. Kehystettyjen vedosten toimituskulut ovat kalliimmat.  Pikatoimituksia ei ole saatavilla Suomeen.

Nettisivut

Allpostersin nettisivut on julkaistu lukuisilla kielillä mukaan lukien suomi.  Julisteet on jaoteltu etsintää helpottamaan lukuisiin kategorioihin. Myös suosituimpien julisteiden selailu on mahdollista joidenkin kategorioiden osalta. Sivusto ei ole mitenkään erityisen näyttävä, mutta kuitenkin varsin toimiva.

Maksutavat

Maksutapoina käyvät luottokortti, PayPal, ja verkkopankkimaksu.

Luotettavuus

Allposters on omien kokemustemme mukaan luotettava nettikauppa. Sivusto on ollut toimissa jo pitkään ja se on kerännyt myös yli puoli miljoonaa facebook tykkäystä.

Kokemukset

Tilasimme Allpostersista 27.8.12 kolme julistetta. Maksoimme ostoksen tilauksen yhteydessä PayPallilla. Allposters ilmoitti sähköpostitse 30.8.12 toimittaneensa julisteet. Lähetys saapui lähipostiin kuitenkin vasta 18.9.12. Tilauksen käsittelyyn meni aikaa siis kolme arkipäivää ja matkoihin 13 arkipäivää.  Julisteet oli pakattu hyvin tukevaan pahviseen pakkausrullaan. Julisteiden laatu oli hyvä ja ne eivät olleet kärsineet matkalla. Alla on kuva postipaketista.

Allposters julisteiden rullapakkaus

 

Tilauskokemus oli varsin positiivinen lukuun ottamatta kohtalaisen pitkää toimitusaikaa. Toinen ärsyttävä seikka Allpostersissa on, että tilauksen jälkeen sähköpostiin alkaa tulla tiuhaan tahtiin putiikin mainoksia. Sivustolla tuntuu olevan jatkuvasti menossa jonkinlainen alennuskampanja.

Yhteenveto

Tuotevalikoima: todella laaja
Hinnat: 
halvat
Toimitus:
melko kallis ja hidas
Nettisivut: 
hyvät
Maksutavat:
 ok
Luotettavuus: 
hyvä

Share
Kategoria(t): Uncategorized, Yhdysvaltalaiset verkkokaupat Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

5 vastausta kohteessa Allposters – Maailman suurin juliste- ja vedoskauppa

 1. Yhtenä päivänä tutustuin kauppaan, kun sukulaiseni oli lähettänyt tekstiviestinä linkin kuvaan, jossa kirahviäiti pussaa kirahvivauvaa päähän.

 2. tyytyväinen sanoo:

  Hyvä palvelu, nopea ja luotettava toimitus!

 3. Sammakko sanoo:

  Älkää ostako kyseisestä paikasta puukylttejä! Itsehän satuin sellaisen tilaamaan, ja lopputulos: kyltistä pistää aivan jäätävä maalin haju! Koko kämppä haisee ihan maalaamolta ja meinaa taju lähteä, kun kyltti on päivän ajan tuola nurkassa lojunut. Saa nähdä, lähtisikö haju hieman tuulettamalla.

 4. make sanoo:

  Aika hassusti suomennettu tuolla sivulla mutta on luotettava. Tilasin de niro taxi driver julisteen

 5. tuula olkkola sanoo:

  Tilasin noin vuosi sitten allpostersista kolme isoa kehystettyä taulua, yksi niistä on aika iso (n. 140 x 114), ja se on nyt olohuoneen seinällä.
  Olen ollut todella tyytyväinen allpostersin toimintaan. Taulut ovat laadultaan erinomaisia ja viimeistely kehyksineen tasokas. Noin tuhat euroa on ”palanut” näihin taidehankintoihin, eikä ole moitteen sijaa. Taulut ovat tulleet luvatussa ajassa, ehjinä ja hyvin pakattuina kotiovelle. Ainoa ongelma on ollut että en ole saanut mitään ilmoitusta taulujen tuloajankohdasta, ei viestiä, ei soittoa että osaisin olla kotona lähetyksen tuloajankohtana…. Lieneekö ongelma Suomen kuljetuksissa, tuskin ainakaan Hollannissa.

Kommentointi on suljettu.