Lahjaideat

Sopivan lahjan löytäminen on monesti vaikeaa. Mitä antaa lahjaksi isälle, äidille, tyttöystävälle, poikaystävälle, lapselle, isovanhemmalle jne. Näihin kysymyksiin huomaa hakevansa vastauksia tuon tuosta. Päiviä muistamiselle on lukuisia: syntymäpäivät, isänpäivät, äitienpäivät, joulu, valmistujaiset, nimipäivät jne. Onneksi on kuitenkin olemassa hyviä yleisluonteisia lahjaideoita, joista voi lähteä liikkeelle. Yksilöllisiin lahjavinkkeihin pitäisi luonnollisesti tuntea lahjan saaja. Seuraavassa lahjaideamme naiselle ja miehelle.

Lahja miehellelahjaideat

 1. Elokuva tai CD
 2. Lahjakortti
 3. Illallinen
 4. Kirja
 5. Viskipullo
 6. Tietokonepeli
 7. Bokserit ja sukat
 8. Partavesi tai tuoksu

Lahja naiselle

 1. Kukat.
  • Kukat ovat naiselle aina varma lahjavalinta. Kukat voi yhdistää helposti päälahjaan.
 2. Omaa tai yhteistä aikaa.
  • Nykyisessä kiireisessä elämäntyylissä jää monesti liian vähän aikaa omille harrastuksille ja kavereille. Varsinkin kotiäidit arvostavat varmasti jos lupaudut hoitamaan lapsia ja annat äidille omaa aikaa.
 3. Lahjakortti
  • Helppo ja hyvä lahja, joka on helppo kohdentaa lahjansaajan mieltymysten mukaan.
 4. Matka
  • Lähes jokaisella on mielessään matka johonkin tiettyyn paikkaan. Miksi, et siis antaisi lahjaksi matkaa?
 5. Kirja
 6. Suklaata
 7. Illallinen
 8. Koru

Mitä muita lahjaideoita tulee mieleen? Kommentoikaa vapaasti.


Share
Kategoria(t): Oppaat Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaus kohteessa Lahjaideat

 1. Katri sanoo:

  Myös elämyslahja on hyvä vaihtoehto ihmisille kenellä on jo kaikkea. Elämyslahjan tavoite on täyttää lahjan saajan unelmat. Olisiko se sitten laskuvarjohyppy, romanttinen viikonloppuloma tai lento avaruudeen. http://www.elamyslahjat.fi sivustolta löytyy kaikille jotain.

Kommentointi on suljettu.