Halpa alle kolmen euron MP3-soitin

Tilasimme TinyDealista 2.86 euroa maksavan MP3-soittimen Pakkohan tämä tuote oli tilata tähän hintaan. TinyDeal ei veloita ostoksista postikuluja, joten soittimen sai postiluukkuun toimitettuna alle kolmella eurolla. Voiko alle näin halvalla oikeasti saada uuden toimivan MP3-soittimen? Me otimme tästä selvää. Esittelemme tässä laitteen ominaisuuksia ja käyttökokemuksiamme.

Paketin avaus. Halpa MP3 soitin

Ominaisuudet

Soitin toistaa sekä MP3 että WMA tiedostoja. Tallennustilana toimii Micro SD-kortti, jota ei toimiteta laiteen mukana. Soitin tukee muistikortteja 32GB:n saakka.

Musiikkia MP3-soittimeen siirretään tietokoneesta miniUSB-johdolla, joka tulee soittimen mukana. Tietokoneeseen ei tarvitse asentaa mitään ajureita tai ohjelmistoja. Laite näkyy tietokoneessa ulkoisena asemana, joten sitä voi käyttää myös muiden kuin musiikkitiedostojen säilyttämiseen.

Virtalähteenä soittimessa toimii sisäänrakennettu litium akku. Sen lataaminen kestää mukana tullevalla laturilla 2-3 tuntia. Käytössä akku kestää noin kolme tuntia.

MP3-soittimen mitat ovat 41 x 28 x 12 mm ja paino 15.5g. Laite on siis todella pieni. Lisäksi soittimessa on kiinnitysklipsi, jolla sen voi kiinnittää esimerkiksi paidan kaulukseen tai taskun reunaan. Koska laite on näin pieni, se kulkee mukana todella huomaamattomasti. Soitin on saatavilla useissa eri väreissä esim. mustana, punaisena, violettina, oranssina ja keltaisena.

Pieni MP3-soitin

Paketti sisältää seuraavat osat.

 • MP3-soitin
 • USB-johto (tosi lyhyt)
 • Nappikuulokkeet
 • Laturi
 • Ohje

Käyttökokemukset

Laitteen ulkoasussa ja käyttöliittymässä on matkittu selvästi Applen iPod shuffle MP3-soitinta. Käyttöliittymä pohjautuu esikuvansa mukaisesti ympyrän muotoiseen painettavaan ohjauslevyyn. Käyttö on siis tehty Applen tyyliin hyvin yksinkertaiseksi. Testatun soittimen ohjauslevyssä on yllättävän hyvä tuntuma. Painikkeita painaessa kuuluu pieni miellyttävä napsahdus. Soittimen käyttö sujui hyvin, emmekö törmänneet ongelmiin.

MP3 soitin.

Musiikki soi laitteessa mielestämme kohtalaisen hyvin. Mitään ultimaattista hifi elämystä tämän hintaiselta laitteelta ei voi toki olettaa.  Musiikki toistuu taajuuksilla 20Hz~20KHz ja Signaali-kohinasuhde on 86dB(A/D SNR). Mukana tulevat kuulokkeet ovat aika huonolaatuiset.

Soitin on ollut testikäytössä vain muutamia päiviä, joten laitteen kestävyydestä pidemmässä käytössä ei ole tietoa. Tosin laite tuntuu päällepäin varsin jämäkältä ja hyvin tehdyltä. Kuoret ovat luultavasti alumiinia tai jotain muuta kevyttä metallia. Kyseessä ei ole siis muovirimpula, jota tämän hintaiselta soittimelta voisi odottaa.

Hinta

MP3-soittimen hinta on naurettavan halpa. Tuntuu uskomattomalta, että tällaista laitetta voi myydä postikuluineen alle kolmella erolla. Huomattavaa on, että mukana toimitetaan myös USB-johto, kuulokkeet ja laturi. Suomesta ostettaessa jo pelkästä USB-johdosta saa maksaa yli 3 euroa.

Vertailun vuoksi Applen iPod suffle maksaa 59 euroa.

Yhteenveto

Jos etsit halpaa MP3-soitinta tässä on hyvä vaihtoehto. Lisää vastaavia halpis MP3-soittimia löytyy muun muassa seuraavista linkeistä:

FocalPrice – MP3 soittimet
PriceAngels – MP3 soittimet
SuntekStore – MP3 soittimet

Share
Kategoria(t): Tuote-esittelyt Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

15 vastausta kohteessa Halpa alle kolmen euron MP3-soitin

 1. Kehet sanoo:

  niin siis tämäkö on joku kiinanihme-applekopio?

  • verkkoshoppailu sanoo:

   Kyllähän tätä voi pitää aikamoisena kiinaihmeenä. Kuinka ihmeessä on mahdollista valmistaa mp3-soitin, laturi ja kuulokkeet alle kolmen euron ja kuljettaa ne Suomeen samaan hintaan. Voittoakin toiminnasta pitäisi vielä jäädä.

 2. moi sanoo:

  Mites voin ladata musiikia kyseiseen soittimeen?
  T:tietämätön
  Kiitos vastauksesta etukäteen.
  Hienot nämä sinun sivut!

  • verkkoshoppailu sanoo:

   Musiikkia voi ladata soittimeen tietokoneelta miniUSB johdolla tietokoneen resurssinhallintaa käyttäen. Erityisohjelmia latausta varten ei tarvitse asentaa. Soitin toistaa mp3 ja wma musiikkiformaatteja.

 3. jii sanoo:

  miten ton vilkkuvan valon saisi pois?

 4. hul sanoo:

  Paska soitin. Jos laittaa musiikkia, niin JÄTTÄÄ biisejä soittamatta ja soittaa aina samassa järjestyksessä.

  • verkkoshoppailu sanoo:

   Shuffle toimintoa soittimessa ei tosiaan ole. Voisiko biisien soittamatta jättäminen johtua esim. siitä, että kappaleiden nimissä on ääkkösiä tai että nimet ovat liian pitkiä? Jotkin soittimet eivät ”ymmärrä” näin nimettyjä tiedostoja.

 5. Buum! sanoo:

  Tilasin 5 kpl kyseisiä soittimia. Kun kokeilin niitä niin yksi soittin räjähti kun sen laittoi seinään. Kuulu kova poksaus ja se alkoi savuamaan ja laturi meni ruskean mustaksi.
  Et sillee 😀
  Muut soittimet toimivat moitteettomasti.

 6. Jenni sanoo:

  onko tuolta iha luotettavaa tilata,ettei sitte sitoudu mihinkää eikä tuu lisä maksuja mistää?:D

  • verkkoshoppailu sanoo:

   Ihan normaali nettikauppa on kyseessä, ei mikään kerhotyyppinen missä sitoutuisi pidemmälle mihinkään. Mitään lisämaksuja ei tule.

 7. kysykysy sanoo:

  Mistä sait muistikortin ja paljonko se maksoi?

  • verkkoshoppailu sanoo:

   Mulla on noita muistikortteja kertynyt jemmaan esim. vanhoista puhelimista. Tätä varten en siis ole erikseen ostanut korttia. Korttejanhan samaa melkein joka kaupasta esim. Prismasta ja Cittarista. Pienimpiä kortteja saa alta kympillä.

 8. kysykysy sanoo:

  Kuinka kauan laitteen toimitus kestää?

 9. onkelma sanoo:

  Soitin toimii muuten hyvin mutta se ei suostu soittamaan wma tiedostoja ja sen
  mukana tullut ohjekirja oli digital mp4player:in ohjekirja. Miten sait laitteesi
  soittamaan wma tiedostoja?

 10. Tietämätön tunari sanoo:

  Hei! Mahdatko yhtää tietää mitä sellaisesta 110 euroa maksavasta tilauksesta tulee tullimaksuja? Olen ihan paniikissa täällä jos joudun vielä lisää maksamaan, koska tuskin on edes hyviä/sopivia tuotteita niin höh.. Toivottavasti vastaat :)

Kommentointi on suljettu.