sendit.com

Historia

sendit.com on osa The Hut Grouppia, joka on yksi Iso-Britannian suurimmista verkossa toimivista jälleenmyyjistä. The Hut Group on perustettu vuonna 2004 ja nykyisin se omistaa noin parikymmentä verkkokauppaa.  Sendit.com on perustettu 2007. Muita The Hut Grouppiin kuuluvia nimekkäitä verkkokauppoja ovat muun muassa Zavvi ja Iwantoneofthose.com. Ryhmällä on myös omaa nimeään kantava verkkokauppa thehut.com

Tuotevalikoima

Sendit.com on keskittänyt tuotevalikoimansa pääosin viihdetuotteisiin, kuten elokuviin, musiikkiin, peleihin, kirjoihin, elektroniikkaan, pukeutumiseen ja leluihin. Näiden tuotekategorioiden valikoima on hyvin kattava käsittäen yli 400000 erilaista tavaraa. Valikoimista löytää lähes poikkeuksetta haluamansa.

Hinnat

Hinnat ovat keskimäärin jonkin verran Suomen hintatasoa halvemmat. Jatkuvista alennuksista tekee löytöjä todella edullisin hinnoin.

Toimitus

Sendit.com toimittaa tavaraa maailmanlaajuisesti muutamin maakohtaisin poikkeuksin. Suomeen ja muualle EU:n toimituskustannukset ovat 2,98 puntaa per tuote (noin 3,5 euroa).  Toimituksen luvataan kestävän ylimalkaisesti enintään 21 päivää.


Nettisivut

Nettisivut ovat viihde verkkokaupoille tyypilliseen tapaan hyvin näyttävät ja värikkäät. Sivuilla on paljon mainosbannereita erilliaisiin alennuskampanjoihin. Karkkinen näkymä sisältää kuitenkin varsin toimivan tuotehaun sekä kattavat kategorialistaukset.

Maksutavat

Maksutapoina käyvät luottokortti sekä PayPal.

Luotettavuus

Sendit.com on osa suurta The Hut Group ryhmittymää, joka on ollut toiminnassa vajaan kymmenen vuotta. Uskoisimme, että ostoksia voi tehdä luottavaisin mielin.

Kokemukset

Tilasimme tarjouskampanjasta kolme blu-ray boxia 25.12.2011. Maksoimme ostokset PayPal-maksulla. Lähetyksenseurannan mukaan tilaus lähetettiin 29.12. Paketit kolahtivat postiluukusta 4.1.2012. Tilauksen käsittelyyn kului siis 4 päivää ja matkoihin 6 arkipäivää. Lähetys tuli kätevästi kolmessa erillisessä paketissa, jotta se mahtui postiluukusta. Näin säästyttiin postista hakureissulta. Alla on kuva paketeista. Kaikkiaan kokemus oli hyvin positiivinen, ainoastaan toimituksen hitaudesta tulee miinusta. Tilaus osui vuodenvaihteeseen, joten lomakaudella on saattanut olla osa syynsä toimituksen kestoon.

sendit postipaketit

Yhteenveto


Tuotevalikoima: laaja
Hinnat: 
halvat
Toimitus:
kohtuu hintainen, mutta melko hidas
Nettisivut:
ok
Maksutavat:
 ok
Luotettavuus:
hyvä

 

Share
Kategoria(t): Iso-Britannian verkkokaupat Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.