Everbuying.com – China Brands,Global Choice

Historia

Everbuying on kiinalainen internetissä toimiva tukkukauppa, joka myy tuotteita myös yksittäiskappaleina. Everbuying on perustettu 2006 ja sillä on asiakkaita yli 200 maasta.

Tuotevalikoima

Suurin osa tuotteista on elektroniikkaa kuten matkapuhelimia, autoelektroniikkaa ja erilaisia vimpaimia. Tarjolla on kuitenkin myös laaja valikoima rooliasuja, hääpukuja ja muita naisten vaatteita. Hääpuvut ja rooliasut tehdään käsitöinä asiakkaan mittojen mukaan. Valmistus kestää sivuston mukaan 10-20 päivää.

Hinnat

Hinnat ovat todella halvat Suomen hintatasoon verrattuna. Tukkukauppiaille ominaiseen tyylin tuotteiden hinnat ovat sitä halvemmat mitä isomman tuote-erän tilaa. Lisäksi Everbuying lupaa tuotteilleen halvimman tuotteen takuun, jos asiakas löytää kilpailevalta nettikaupalta halvemman hinnan jollekin tuotteella, lupaa everbuying laskea omaa hintaansa. Ostokset kerryttävät EB-pisteitä, joilla saa alennuksia tulevista ostoksista.

Sivustolla tehdään päivittäin myös ryhmäkauppoja, joissa tuotteiden hinnat laskevat sen mukaan, kuinka moni asiakas liittyy ryhmätilaukseen. Ryhmätilauksissa joidenkin tuotteiden hinnat tippuvat jopa yhteen senttiin.

Hintaesimerkkejä.

Toimitus

Kaikilla tuotteilla on ilmainen toimitus maailmanlaajuisesti riippumatta tilausmääristä. Tilaukset lähetetään Kiinasta, joten toimitusajat ovat yleensä yli viikon.

Nettisivut

Sivusto on ulkoasultaan selkeä ja hyvin toimiva. Tuotteet on jaoteltu selkeästi omiin kategorioihinsa ja tuotehaku toimii hyvin. Sivuilla on live chat, josta voi kysellä apua tarpeentulen.

Maksutavat

Maksutapoina käyvät luottokortti, PayPal, tilisiirto ja Western union.

Luotettavuus

Omien kokemustemme sekä palautteen mukaan everbuyingia ei voi pitää kovin luotettavana. Ensimmäinen tilauksemme onnistui ongelmitta, mutta toinen tilaus ei koskaan saapunut perille. Asiakaspalvelun kanssa toimiminen oli hankalaa.

Kokemukset

Rekisteröinti sivustolle on hyvin simppeliä ja sen yhteydessä saa 10 EB pistettä. Teimme koetilauksen 29.9.2011, maksutapana käytimme PayPalia. Lähetyksenseurannan mukaan everbuying lähetti tilauksen 4.10.2011. Tilattu paketti oli hyvin pieni ja se saapui suoraan postilaatikkoon 13.10.2011. Aikaa meni siis 3 arkipäivää tilauksen käsittelyyn ja 7 arkipäivää matkoihin. Tuotteet olivat suojattu hyvin kuplamuovilla. Alla on kuva postipaketista.

Everbuyin postipaketti

Koska edellinen tilaus oli mennyt ongelmitta, teimme Everbuyingille 10.1.12 toisen tilauksen, jossa tilasimme kännykänkuoria. Odottelimme kuukauden, eikä lähetystä kuulunut. Tässä vaiheessa laitoimme sivustolle palautetta. Vastauksena saimme pyynnön odotella muutama viikko lisää. Muutama viikko kului, eikä pakettia kuulunut. Otimme uudelleen yhteyttä myyjään. Tällä kertaa asiakaspalvelusta vastattiin, että lähetys on luultavasti hävinnyt matkalla. Korvaukseksi ehdotettiin, että voisivat palauttaa puolet ostosten hinnasta, tai jos maksaisimme puolet lisää, lähettäisivät tuotteet uudelleen. Vastasimme että haluamme rahat takaisin kokonaisuudessaan tai uuden lähetyksen ilman maksua. Tästä väännettiin peistä muutaman viestin verran. Lopputulos oli että eivät suostuneet vaatimukseen ja sulkivat tapauksen jossa valitusta käsiteltiin. Teimme uuden valituksen, jossa viittasimme edelliseen valitukseemme. Vastauksena tuli aivan samoja tylyjä copy/pastella tehtyjä vastauksia kuin ensimmäisessäkin valituksessa. Koska homma ei tuntunut edistyvän, tyydyimme lopulta puolittaiseen takaisinmaksuun.

Yhteenveto

Tuotevalikoima: kohtalainen
Hinnat:
halvat
Toimitus:
ilmainen
Nettisivut:
hyvät
Maksutavat:
laajat
Luotettavuus:
epäluotettava

Share
Kategoria(t): Kiinalaiset verkkokaupat Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

10 vastausta kohteessa Everbuying.com – China Brands,Global Choice

 1. Timo sanoo:

  Itse en tätä paikkaa kehu! Todella hidas postitus 3arkipäivää paketti postiin 22 arkipäivää matkoihin. Tuoteet vääriä odotellut jo 2 arkipäivää vastausta asiakaspalvelulta mitä väärien tuotteidenkanssa tehdään. Oli ensimmäinen ja viimeinen tilaus tästä kioskista.

 2. Juha Viinamäki sanoo:

  Tilatut tavarat tulivat n.3 viikon kuluttua tilauksesta. Tilaukseen kuuluva led-lamppu oli viallinen. Kävin muutaman viikon tiivistä kirjeenvaihtoa takuukäsittelijän kanssa, tuloksetta. Pyysivät todistamaan, että tuote on viallinen, lähetin tarkan suullisen kuvauksen vian laadusta, ei kelvannut vaan piti lähettää kuvia rikkinäisestä osasta , ei kelvannut, piti lähettää videokuvaa jossa osoitan ettei lamppu toimi. Em. toimien jälkeen kysyivät, mitä maksaa lampun postitus kiinaan halvimmalla tavalla. Selvitin hinnan ja sen jälkeen toimittivat osoitteen johon tuote pitää lähettää. Lähetin tuotteen annettuun osoitteeseen, kuvasin varmuudeksi paketin ennen lähettämistä ja lähetin kuvan takuukäsittelijälle skannatun kuitin kera. Odottelin muutaman viikon ja katsoin EB:n sivuilta takuukäsittelyn etenemistä ja totesin että olivat sulkeneet tapauksen!!! Kyselin takuukäsittelijältä syytä tilanteeseen. Hän pyysi taas yksityiskohtia ja kuvauksia tilanteesta, vaikka olin lähettänyt vanhan RMA numeron hänelle….eli sama rumba alkoi taas. Takuu tyyppi ei ymmärtänyt tai ei halunnut ymmärtää mistä oli kyse, joten ilmoitin hänelle, että antaa sitten olla. Menetin tässä leikissä lampun hinnan n. 9 € ja maksamani postikulut kiinaan n.6€ ja useita tunteja aikaani. Dealextremessä takuu toimii hyvin, joskin sinnekin pitää lähetellä kuvia ja selvityksiä.

  Joten EN suosittele Everbuying nimistä lafkaa.

  • verkkoshoppailu sanoo:

   Olemme myös törmänneet ongelmiin everbuyingin kanssa ensimmäisen onnistuneen tilauksen jälkeen. Päivitimme kokemukset kohtaan kommentit toisesta tilauksestamme ja muutimme luotettavuuden epäluotetetavaksi.

 3. Markku sanoo:

  Ostin Everbyigista campingtavaraa ja tulivat vajaassa kolmessa viikossa.
  Ei valittamista muuten, kuin että paketti oli teipattu niin, että tilaamani avaruuspeiton
  kangaspussi repesi teippejä aukoessa

 4. KH sanoo:

  Olen ollut yhteydessä moneen kertaan parista ostamastani tuotteesta, jotka olivat huonon pakkauksen takia vahingoittuneet kuljetuksessa. Vastauksen saaminen kesti pari viikkoa toisessa tapauksessa ja toisessa hieman vähemmän. Lupasivat hyvittää rahallisesti, mutta pari viikkoa kulunut lupauksesta ja mitään ei ole tullut. Toisesta on kulunut viikon verran ja samoin tuloksin. Pari kertaa olen kysellyt rahoja takaisin, mutta eivät ole vaivautuneet vastaamaan. Kyselin myös tapausten tunnuksilla Facebookin ja Twitterin kautta tänään, tiedä auttaako asiaa.
  Olen ko. firmasta ostanut useita kertoja ja aina ollut ihan hyvin asiat, mutta näyttää menevän vaikeaksi, mikäli jotain tapahtuu. PayPalin kautta täytyi tehdä vahingoittuneesta ekasta lähetyksestä valitus, että vastasivat!
  En kehota ostamaan heiltä, samat tuotteet olisin saanut Aliexpressin kautta edullisemmin ja sieltä hankinkin yhden sellaisen.

 5. Kari Harrinkoski sanoo:

  No niin!
  Useamman yhteydenoton jälkeen sain viimein asiat kuntoon, lupasivat lähettää toisen ostoksen tilalle uuden, jota odottelen. Toinen ostos, joka oli vähemmän vaurioitunut, korvasivat noin 70% hinnasta, joka riitti minulle ok.
  En tiedä miten ovat lähetykset vakuuttaneet, koska molempiin olin ottanut vakuutuksen ja silti oli vaikeata saada korvaus! Valokuvat eivät heidän ohjelmansa kautta latautuneet heille ja lopulta sain sähköpostiosoitteen, johon lähetin kuvat.
  Loppu hyvin, mutta mitään kalliimpaa en kyllä heidän kauttaan enään osta, liian vaikeaa saada viallisista tuotteista palautusta!!!

 6. Kari Harrinkoski sanoo:

  Eipä mennytkään ok asiat. Jälleen huonosti pakattu korvauslähetys ja valitukset vireillä!!!
  Kolmas kerta samanlaisesta tuotteesta, eikä mene perille, että pakkaisivat kunnolla.
  Katselen, kuinka käy???
  Kuitenkaan en tule heiltä enään tilaamaan.

 7. Kari Harrinkoski sanoo:

  Jäänyt vastaamatta tähän. Lopulta sain asiat kuntoon, joku isompi pomo vastasi yhteydenottoihini ja teki päätöksen hyvityksistä ja olin tyytyväinen. Liikaa kylläkin vaati toimintaa, että sain asian hoidettua loppuun. <kuvien lisäksi monia yhteydenottoja.

 8. Mira Tikkanen sanoo:

  en minä ainakaan ole löytänyt samoja vaatteita aliexpressistä? onko näitä muita putiikkeja vielä kuin tämä everybuying?

 9. Uuno sanoo:

  Varokaa tätä puljua! Tilasin tabletin mikä tullessaan oli avatussa paketissa. Sisältä paljastui käytetty laite missä on monta vikaa. Tarjosivat 10$ hyvitystä tai palautusta mikä maksaisi minille 40$. Melkoinen huijausmeininki, kokeillaan josko kelpaisi…

Kommentointi on suljettu.