MiniInTheBox

Historia

MiniInTheBox.com on kiinalainen Pekingissä sijaitseva, pääosin elektroniikkaa myyvä verkkokauppa. Se on perustettu vuonna 2006 ja sillä on asiakkaita ympäri maailmaa. MiniInTheBoxin mottona on myydä kaikille ympäri maailmaa samaan hintaan, olitpa sitten tukkukauppias, vähittäismyyjä tai tavallinen verkkoshoppailija. Hinnat ovat aina samat ostomääristä riippumatta.

Tuotevalikoima

Artikkelin kirjoitushetkellä MiniInTheBoxilla oli saatavilla 17107 tuotteen valikoima 222 tuotekategoriassa. Esimerkkejä tuotekategorioista ovat videopeli lisälaitteet, puhelin lisälaitteet, lelut, harrastukset, elektroniikka härvelit, taskulamput, kellot jne. Tuotevalikoima on suppeahko muihin kiinalaisiin verkkokauppoihin verrattuna.

Hinnat

Hintataso on samaa luokkaa muihin kiinalaisiin nettikauppoihin verrattuna. Suomen hintatasoon verrattuna hinnat ovat todella edulliset.

Toimitus

Kaikilla tuotteilla on ilmainen toimitus maailmanlaajuisesti. Toimitus on kuitenkin hidas.

Nettisivut

Nettisivut ovat todella hyvät. Erityismaininnan ansaitsee hyvä tuotehakujen rajaustoiminto kategoriakohtaisilla ominaisuuksilla. Esimerkiksi rannekellohakuja voi rajata sukupuolen, tyylin, tyypin, näytön, hihnan materiaalin, ominaisuuksien, koneiston, värin ja hinnan mukaan. Vastaavaa ominaisuutta kaipailisi myös monien muiden nettikauppojen sivustoille.

Maksutavat

Maksutapoina käyvät luottokortti ja PayPal.

Luotettavuus

MiniInTheBox on mielestämme luotettava nettikauppa. Sivusto on muun muassa Verisign ja McAfee sertifioitu. Lisätietoja sivuston luotettavuudesta löytyy muun muassa Can I Trust MiniInTheBox sivulta.

Kokemukset

Teimme tilauksen MiniInTheBoxista 19.9.11. Paketti lähetettiin Kiinasta 21.9.11 ja se oli perillä Suomessa lähipostista 17.10.11. Aikaa meni siis 2 arkipäivää tilauksen käsittelyyn ja 18 arkipäivää matkoihin. MiniInTheBox lupaa toimittaa tilaukset 15-20 arkipäivässä. Esimerkkitilaus mahtuu juuri tähän lupaukseen. Alla on valokuva saapuneesta postipaketista. Kuten kuvasta näkyy, tilaus oli oikein hyvin ja siististi pakattu.

MiniInTheBox postipaketti

Yhteenveto

Julkaisemme alennuskoodeja tälle nettikaupalle alennuskoodit-sivulla.

Tuotevalikoima: kohtalainen
Hinnat:
halvat
Toimitus:
ilmainen, mutta hidas
Nettisivut:
hyvät
Maksutavat:
kohtalaiset
Luotettavuus:
hyvä

Share
Kategoria(t): Kiinalaiset verkkokaupat Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

58 vastausta kohteessa MiniInTheBox

 1. nick name sanoo:

  On kyllä ärsyttävän hidas postitus. Mulla on mennyt jo 25 päivää siitä ku ne on käsitelly ja lähettäny tilauksen. 😀

 2. Minna sanoo:

  Tilasin 5.2.2013 ja tilaus oli käsitelty ja lähdössä 6.2.2013 Ups:sltä soitettiin
  LA 9.2.2013 paketti on Suomessa Ma 11.2.2013 ja tullauksen tekevät he tai voi itsekkin tehdä tullin sivuilla joten tein itse kun Ups lähetti tarvittavat rahtikirjat ym meilitse minulle. Tein tullauksen 11.2.2013 ja skannasin tulliselvityksen Ups:ille ja paketti oli minulla kotona 12.2.2013…minusta todella nopeaa toimintaa tällä kertaa viimeksi meni tyyliin 6 vkoa ennenkuin sain paketin kotiin.

 3. Maria sanoo:

  Hyvä kokemus! Tilasin 2 suojakoteloa iPhonelle 27.5. Ilmoitus tilauksen lähettämisestä tuli seuraavana päivänä ja 11.6 kuoret olivat postilaatikossa. Kotelot ovat kuvien mukaiset, siistit ja ihan pätevän oloiset. Hinta oli naurettavan halpa (yht. 12,38 €) verrattuna Applen storeen (59,90 €/kpl).

 4. Henri sanoo:

  Mitenkäs noiden tullaisten kanssa? Miten ne toimii?

 5. Henri sanoo:

  *tullausten

 6. Katja sanoo:

  4.7.2013 tein tilauksen (tablet kuoret,tablet kalvon ja ubs laturi) tulivat postiluukusta 16.7.2013 ja tuotteet olivat mitä pitikin. Kaikin puolin tyytyväinen olin verkkosivuihin ja muuhun toimintaan.

 7. Jande sanoo:

  Onko tullimaksuja?

 8. banaani sanoo:

  Hei ! olen itsekin tilannut tuolta puhelimelleni kuoret, mutta ne eivät ole tulleet.. onko siis näin että jos ne toimitetaan arkipäivänä, niin viikonloppu päiviä ei lasketa mukaan ? ja sitten vielä siitä kun paketti tulee niin mistä se haetaan ? :)

 9. Mielipide sanoo:

  Tilasin itsekkin kuoren samsungiin miinintheboxista ja sain sähköpostin, että tuote on lähetetty. Siitä on nyt kuitenkin kulunut 30 arkipäivää, eikä tuote ole vieläkään tullut perille, joten suosittelen harkitsemaan tilaamista… Lupaavat toimitusajaksi enintään 20 arkipäivää, joten todella hidas toimitus, jos tuote nyt ikinä tulee edes perille…

 10. Marika sanoo:

  Kaks alle 20 dollarin tilausta olen MiniInTheBox:ista tehnyt, max.1,5kk meni ennenkuin paketti saapui. Älypuhelimen koteloita tilasin ja muuta pientä puhelin sälää. Arvokkaampaa tilausta olen mietiskellyt, mutta tosiaan ne tullimaksut arveluttaa minuakin ja niihin ei tunnu kukaan osaavan vastata.

 11. Anneli sanoo:

  Tilasin joitakin tuotteita ja nyt DHL express pyytää minulta tietoja huolintaennakkolaskua varten. Onko kokemusta vastaavasta ja minkä suuruisia ko. laskut mahtaa olla. Itse tilaus maksoi vain vähän yli 20 €.

  • verkkoshoppailu sanoo:

   Jos tilauksen hinta on toimituskuluineen alle 22 euroa niin ei tule laskua. Laitat vaan tiedot DHL:lle niin välittävät paketin ilman lisäkuluja.

 12. rifi sanoo:

  Tilasin kyseisestä nettipuljusta n. viikko sitten luottokortilla kympin edestä tavaraa, monien positiivisten tilauskokemusten jälkeen. En kuitenkaan tajunnut lukea kuinka luotettavaa on tilata luottokortilla, ja sain juuri kuulla tuttavaltani että luottokortti maksun jälkeen hänen tililtään lähtenyt yhteensä 300 euroa hakkerille. Hätääntyneenä etsin tietoa netistä mutta tuloksetta. En ole vielä päässyt kotiin tarkastamaan tiliä joten saatan hätäillä turhaan. Onko kellään kokemusta luottokortilla tilauksesta, onko tullut mitään lisäkustannuksia?

 13. Megaintheass sanoo:

  Tällä hetkellä mennyt 35 päivää tilauksesta, eikä oo kuulunut mitään asiakaspalvelusta eikä pakettia ole täälläpäin näkynyt. Toivottavasti tilaus kolahtaa luukusta joku vuosi..

 14. jarmo sanoo:

  Näin käy jos tuote ei olekaan sitä mitä olet olettanut. Ostosta ei voi palauttaa asikaspalautuksena, kuten yleensä postimyynti tapahtumissa. Pahoittelivat vain epäonnistunutta kauppaa. Alla lainaus heidän vastauksestaan.

  ”Pahoittelemme esille noussutta ongelmaa, ja että tuote ei vastannut odotuksianne.
  Haluamme ilmoittaa, että vain tuotteet joiden laadussa on ilmennyt ongelmia, ovat oikeutettuja täyteen rahojen hyvitykseen. Palautuksissa, joissa ei ole ilmennyt laatuongelmia, voimme hyvittää vain 85% tuotteen ostohinnasta. Verkkokauppamme menettelysääntöjen mukaan, asiakas maksaa tuotteen palautuksesta aiheutuneet lähetyskulut. Kokemuksemme mukaan, palautuslähetyksen hinta voi olla jopa 30 euroa.”

 15. Ei enää ikinä sanoo:

  Tilasin tabletinkuoret, joita ei kuukaudenkaan odottelun jälkeen kuulunut. Asiakaspalvelu vastasi, että tuote on luultavasti hukkunut ja tarjosi tuotteen lähettämistä samalla odotusajalla uudelleen. Nyt ei ole rahoja EIKÄ kuoria. En suosittele kellekään kys paikkaa.

 16. Johanna sanoo:

  En tiedä tuleeko tilaamani samsung kuori mihinkään, en pääse kirjautumaan omalle sivulle… väittää että ei ole rekisteröity niillä tunnuksilla. En ole saanut mitään vahvistusta. Maksu on kyllä kai mennyt tai ainakin katevarauksena :( Tuleeko ne postiluukusta vai postiin vai minnekkä? Jos tulee postiin tms. niin mihin ilm. noudettavuudesta tulee s.postiin vai tekstiviestillä. ?

 17. N sanoo:

  Mitä jos menee yli tuon 22e? Miten tulli maksut voi laskea?

 18. AK sanoo:

  Tilasin juuri 5 kpl samsungin kuoria ja tuli todella nopeasti perille kesti alle kaksi viikkoa postitus tuli Swisspostin kautta.
  Minulle ainakin jäi positiivinen kokemus esim. DX:n postitukseen verrattuna.

 19. stiqu sanoo:

  oli kyllä nopea toimitus! tilasin maanantai-illalla ja torstaina tuli paketti kotiovelle. taisi olla joku joulukampanja. no eipä sinäänsä merkitystä toimituksen nopeudella, kun tuotteet eivät toimineet. kuoret oli ihan ok, mutta piuhat/laturit eivät toimineet. ja unohdin paloitella toimituksen, ja meni tulli/veroraja yli. yyh

  • Hämmentynyt sanoo:

   Itsellä myöskin paketti nyt tullissa jumissa ja DHL utelee sähköpostiosoitetta ja henkilötunnusta tekstiviestillä tullausta ja huolintaennakkolaskua varten?! Mitähän tämä nyt tulee sitten kustantamaan?

   Sotii vaan kaikke mahdollista vastaan tämä että tulee tekstiviesti oudosta numerosta ja käsketään lähettää henkilötunnus sähköpostilla…

  • maykky sanoo:

   ilmeisesti DHL toimittaa paketin? Periikö DHL vielä lisämaksua paketin toimittamisesta kotiin asti tai huolintaennakkolaskusta jotain eksraa?

 20. Yessie sanoo:

  Hei,

  tilasin uskaliaasti led-polttimoita Miniintheboxista 18.12.3013 (noin 270 eur). Eivät olleet hintahaarun alapäästä. Tulivat ennen joulua hyvin suojattuna ja siisteissä pakkauksissa. Lähetysluettelo oli tarkkaan yksilöity. Tullaus ei maksanut, ja verot päälle n. 40 eur, joista tuli sähköpostiin lasku. Tulli riippuu tuoteryhmästä, samoin sen määrä. Alv menee jos osto son yli 22 eur.
  Erinomaisia! Suosittelen. Aika näyttää kuinka kestävät. Vaikuttavat ihan laatutyöltä. Itse tilaan toistekin.

 21. Arska sanoo:

  Tilasin led lamppuja joulukuussa 180eurolla. Tulivat n. 3vko sisällä. Tullimaksu oli n. +30e. UPS toi suoraan kotiin, kiva näin. Tilatut tavarat olivat laatikossa mutta:
  – 4 muuntajaa olivat erilaiset kuin speksi, näille ei käyttöä
  – 6 lamppua piti olla 4,5W olivat mittaukseni mukaan 2.1W
  – 6 lamppua piti olla 6W, olivat 3W
  – 30e + tulli maksanut 60W led-nauha oli vain vajaa puolet tehosta ja valotehosta ja haisee pahalle liimalle
  Tein reklamaatiot. Asiakaspalvelu totee että ei ymmärrä onglemaa ja sulkee reklamaatiot ilman toimenpiteitä.
  ELI, TUOTE JONKA SAAT SAATTAA OLLA HEIKOMPI KUIN MITÄ VÄITTÄVÄT JA ASIAKASPALVELU EI TEE MITÄÄN !!!!!!
  Maksat siis n. puolet siitä mitä Suomessa sama tuote mutta saatkin vain puolet tuotteen ominaisuudessa. Jää silti vähän halvemmaksi kuin Suomessa kaupassa, mutta esim. lampuissa et oikein voi etukäteen suunnitella mitä tilaat minnekin, vaan katsot mitä saat ja sitten suunnittelet mihin ne käytät.

 22. japa sanoo:

  tullilaskuri on näissä hyvä juttu. jos et tiiä tullimaksuprosenttia, nii heitä vaikka 12% , 16% jne kokeile eri vaihtoehdoilla ni tulee ees joku suuntaa antava. tai sitte googletat esim kännykkäkuoret tulliprosentti tms. ootteko huomioinu s.postiin tulleesta toimitusvahvistuksesta et joissain menee 45pv? tai sitte jos just jää tullii tms. huomioikaa myös myrskyt jolloin posti ei liiku ku ei liiku laivat, lentokoneet jne..

 23. elias sanoo:

  Tilasin tuolta pari kelloa ja tulivat kahdessa viikossa. Onko joku muu tilannut kelloja ja voikohan näihin vaihtaa paristot kun loppuvat?

 24. reiska sanoo:

  Tilasin 12.1.14 ja paketti tuotiin kotiovelle 25.1.14. Käsittelymaksuja suomesta huolitsijalta 8.20 eur. Nopea mielestäni.

 25. Eepi sanoo:

  Vajaa kk tilauksesta ja tavarat postilaatikossa. HDMI kaapeli toimii mutta tilatut led lamput hajosi muutaman päivän käytön jälkeen. Halpaa mutta ei kestä.

 26. Pekka Iso-Herttua sanoo:

  Ostin viime vuoden lopulla ja tämän vuoden 2014 alussa LED-lamppuja. Ensimmäisessä toimituksessa piti olla hopeisella kehyksellä säädettäviä lamppuja…tulikon MUSTALLA kehyksellä EI säädettäviä lamppua. Näiden lamppujen palautus on tehty, mutta uusien toimitus on vielä kesken, samoin palautusmaksun palautus 33 €, siis hommaan on mennyt 3 kk!! ja vielä kesken.
  Toisessa tilauksessa tilasin hopeisella kehyksellä säädettäviä lamppuja…tulikin 6 oikein, mutta yksi väärä oli käytetty lamppua ja kolme väärää oli valkoisella kehyksellä. Tässäkin tapauksessa palautukset on tehty, mutta uusien toimitus on vielä kesken, samoin palautusmaksun palatus 25,50. Saapi nähdä mitä tulee?? TS pitää olla hyvä asiantuntemus mitä on tilaamassa ja mitä saa ja yrityksen toimitukset ovat mitä sattuu ja homma kestää ja ei ole koskaan varmaa saako vastauksen kysymyksiin..pitäisi olla puhelinnumero, jossa voisi selvittää asiat paremmin ja nopeammin!!!!

 27. Hannu Törnroos sanoo:

  Tilasin 10.5.Samsung puhelimen kuoria ja käsivarsi kotelon yht. n 21 EUR.

  Tavaroita ei kuulunut 20 pv:ään, jonka jälkeen otin yhteyttä asiakaspalveluun.
  Pyysivät odottamaan vielä viikon ja ottamaan sitten uudelleen yhteyttä.

  Nyt kuukausi myöhemmin tavarat edelleen tulematta ja otin yhteyttä ja ilmoitin haluavani perua kaupan. Sain vastaukseksi pahoittelun ja totetamuksen, että lähetys on luultavasti kadonut matkalla.

  Tarjosivat vaihtoehdoiksi uutta lähetystä, rahojen palautusta tai 30 kuponkia web kauppaan.

  Valitsin rahojen palautuksen…Saas nähdä onnistuuko?

 28. lode sanoo:

  Olin tilaamassa Miniintheboxista kolmet iPhonen kuoret, joiden yhteishinta oli noin 6e. Mutta loppusummassa luki, että minun täytyisi maksaa vielä 14e toimituskuluja, vaikka sivusto väittää, että heidän toimituksensa on ilmainen. Olin siis maksamassa PayPalin kautta. Jätin kuitenkin ostokset tekemästä, tuntui järjettömältä maksaa 14e toimituskuluja kuuden euron ostoksista.

 29. Mattias sanoo:

  Tiedoksi: Saat noin 20% paremman hinnan jos maksat dollareissa.

 30. Kari sanoo:

  Koetilaus tuotteesta tehty 25.9 2014. Lokakuun kahdeksas päivä llmoitettu tavaran lähteneen. Nyt 4.11 2014, eikä mitään kuulu toimituksen suhteen. Ei sen näin myynti-ilmoituksen mukaan pitänyt mennä. Kannattaa hieman miettiä, mistä tavaran saa loppujen lopuksi halvimmalla. Hermot, rahat, aikaa, vaivaa ja voiko odottaa mahdottomia aikoja.

 31. Utelias sanoo:

  Entä jos tuotteen toimitustapa on kiirehtiä merenkulun eli saapuu 3-5 päivän kuluessa mutta ei ilmesty edes 2vko kuluessa voisiko olla että tuote ei ole saapunut suomeen. Tuote oli konsoli ohjain.

 32. Olli sanoo:

  Olkaa tarkkana DHL:n kanssa.
  Tilasin 9.11 tavaraa 35.24€ edestä, toimitus DHL ilmaiseksi.
  DHL lähetti tekstarin jossa pyydettiin tuontihuolintalupaa josta peritään 18,60€ tullivakuuspalkkio, suostuin pyyntöön.
  Sain 17.11 s-postin DHL Express – arkistoitavat tullausasiakirjat, joka sisälsi myös Tullin tekemän TULLAUSPÄÄTÖS/LASKU.pdf. Laitoin laskun 8,15€ maksuun.
  Sitten tuli postin välityksellä DHL:n käteislasku 26,76€, lasku sisälsi uudelleen 8,15€ tullimaksun.
  Eli koko tilaus kaikkine kuluineen tähän mennessä yhteensä 70,15€
  Soitin asiasta DHL:ään ja ihmettelin miksi tullimaksu peritään kahteen kertaan.
  Vastaus oli jotenkin niin että ensiksi Tullin lähettämä lasku oli tarkoitettu arkistoitavaksi. Selityksen makua!!!

 33. eepi sanoo:

  Miniin the box sivuilla luki tilattaessa- ” Tilauksesi lähetetään EU-tuotekeskuksestamme ”. Tästä huolimatta tavarat jäi tulliin jonne piti tehdä todella ärsyttävät/aikaavievät selvitykset koodi sulkeisineen. Taidetaan olla leikisti EU maa. Tilauksen hinta 23,50. Toimitus kesti reilu 3 viikkoa.

 34. huonoa sanoo:

  Tilasin kellon ja pari muuta tavaraa pleikkariini maksoivat yhteensä 60e ja sitten piti vielä maksaa 35e tullimaksut.

 35. Hantta sanoo:

  Kiinalaista ostin, kiinalaista sain! Lupaavat otsalampulle 3000lm valotehoa tai jopa 4 ja 5 tuhatta. Toimitus tuli kuten pitikin, 3-5 pv toimitusaika venyi kylläkin 15 päivään, mutta maksikirje ilmaantui postiin.
  Akut laturiin ja kun valo oli näyttänyt useamman tunnin vihreää, lamppuun kiinni.
  Vertailukohtana oli Led Lenserin 200lm valotehon otsalamppu, joka jätti tämän kolmella eri ledillä varustetun jälkeensä. BORUIT RJ-3000 4 Modes 3xCree XM-L T6 4000 Lumen ladattava otsavalaisin(musta,2×18650) valotehon arvioin olevan n. 170 lm, sävy sinertävämpi kuin ledlenserin päivänvaloa vastaava.

  Kirjoitin tämän saman kommentin lontooksi, mutta se ei näy kuin omalla Miniin the box sivulla.

  Laitoin kysymyksen valotehosta ja vastaus oli aika ympäripyöreä:

  Arvoisa asiakkaamme,
  Kiitos kun käytitte MiniInTheBox.comia.
  Lomakauden aiheuttamasta suuresta myynnin kasvusta johtuen, asiakaspalvelupyyntöjemme määrä on myös kasvanut. Pahoittelemme etukäteen jos emme pysty vastaamaan pyyntöönne ajoissa.
  Jotta voisimme ratkaista ongelmanne mahdollisimman nopeasti, järjestelmämme lähettää Teille automaattisen vastauksen, joka sisältää olennaisia tietoja ongelmanne ratkaisuun. Olkaa hyvä ja lukekaa tämä viesti huolellisesti. Jos tämä viesti ei auta Teitä ratkaisemaan ongelmanne, olkaa hyvä ja lähettäkää meille ongelmanne tarkat tiedot, sekä olennaiset kuvat, skannatus kuitit, yms. Autamme Teitä ratkaisemaan ongelmanne niin pian kuin pystmme.

  Jos Teillä on kysymys tilauksenne toimitusajasta, olkaa hyvä ja klikatkaa tästä.Jos Teillä on eri kysymys, olkaa hyvä ja lukekaa alla oleva kooste useimmin kysytyistä kysymyksistämme.
  Pyrimme olemaan mahdollisimman tehokkaita asiakaspalvelukysymysten vastaamisessa, tämän takia pyydämme että etsitte vastausta kysymykseenne tilaamanne tuotteen sivulta ennen kuin lähetätte kysymyksen asiakaspalveluun, sillä olemme kirjoittaneet olennaisia tietoja tuotteesta sen tuotesivulle.Jos ette löydä vastausta kysymykseenne sieltä, olkaa hyvä ja lukekaa kooste useimmin kysytyistä kysymyksistänne.

  Jos Teillä on oston jälkeinen kysymys, olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä asiakaspalveluun.Varmistakaa että mainitsette kysymyksenne aiheen selvästi (toimitusaika, palautukset, yms.).Tämän lisäksi, Teidän tulee syöttää kysymyksenne vain kerran.Vastaamme kysymyksiin kronologisesti, joten vastauksenne saattaa viivästyä jos kysytte kysymyksenne useaan kertaan.
  Kiitos kun käytitte LightInTheBox/MiniInTheBox.comia!Toivottaaksemme Teidät tervetulleeksi, haluaisimme tarjota Teille USD $5 -kupongin.Voitte käyttää kuponkia seuraavaan yli USD $100 -ostokseenne.

 36. Time sanoo:

  Älkää ihmeessä tilatko täältä mitään, tietty mikäli haluatte täyden epävarmuuden rahoistanne tai tilaamistanne laitteista. tilasen siltä pikku elektroniikka 80€:lla no pakettihan tuli kuukaudenpäästä tulliin piti tehdä tulliselvitys ja maksaa 24% veroja. ja siintä viikonpäästä tavara oli minulla. sitten tilasin pien elektroniikkaa niin tilaus ei koskaan tullut ja osaan tuotteista tuli peruttu. ja rahojen takaisin saantiin on mahdotonta puuttua ne ei vastaa kun yritän heitä saamaan laittamaan rahat takaisin. eli n.300€ meni ja mitään tavaraa en saanut. eli heipat olkaa varovaisia oikeasti niillä tuntuu ettei ole mitään vastuuta mistään. tulee jos tulee ja tulee väärää jos tulee.

 37. hepuli sanoo:

  Tilasin 26.2.2015 kännykän kuoria. Tilaus on toimitettu 8.3. ja nyt on jo 23.3 eikä pakettia näy. Viimeinen kerta kun tilaan tuolta yhtään mitään.

 38. jpainali sanoo:

  Ko. nettikauppa myy Suomenkielisillä sivuilla Suomeen. Kaupan tulisi maksaa automaattisesti kaikki verot tähän liittyen. Asiakkaalla on täysi syy olettaa, että verot kuuluu toimituksen hintaan. Minun tapauksessa ei kuitenkaan ilmeisesti näin tapahtunut. Se hinta minkä olen maksanut pitäisi kattaa kaikki kulut saadakseni tuotteen ovelleni…

  Vaikka otin kokeilu mielessä ”tuontiverovakuutuksen” yritys hyvitti vain veron osuuden tuotteesta. Samansuuruinen jälkiveron käsittelymaksu jäi kuitenkin asiakkaan maksettavaksi.

 39. Antti sanoo:

  Kaksi kuukautta sitten tilatut puhelimen kuoret edelleen matkalla. Epäilys on tulevatko koskaan. Asiakaspalvelu (jos sitä sellaiseksi voi kutsua) on lähinnä automaattivastauksia sylkevä kone. En todellakaan tällä kokemuksella voi suositella tätä yritystä.

 40. Eeva sanoo:

  Ensimmäinen tilaus tuli todella nopeasti, arvo oli jotain 70e ja rapiat, tulli 19 euroa joka hyvitettiin seuraavasta tilauksesta. Olin ottanut tullausvakuutuksen jotain parin euron paikkeilla ( En edes tiennyt ottaneeni) toista lähetystä tehdessäni huomasin , että tilauksen loppulasku sivulla oli valmiiksi rastittu ko. kohta. Nyt on sisällä isompi tilaus ja näyttää kestävän kauemmin, omilta sivuilta voi seurata lähetyksen tilaa. Hyvin mielestäni informoivat sähköpostilla lähetyksen kulkua, myös siitä tuli infoa että lähetys on jäänyt tullin ja että tullausvakuutuksen hyvitetään. Yksi tuote oli loppunut ja siitä tuli sp että voidaan maksaa takaisin ebay tilille tai hyvittää seuraavasta tilauksesta. Ainakin tähänastisen olen ollut tyytyväinen….toimitusajaksihan luvataan 30 päivää joten jos kestää on ymmärrettävää….

 41. Reiska sanoo:

  Tilasin 11.7.2015 kolmet kuoret ja sain maksettuni viestin, että maksu on mennyt läpi ja he lähettävät.miliä, kun tuotteet on lähetetty, n 3-5 päivää pitäisi mennä. Tänään rupesin ihmettelemään kun ei 20 päivään ole tullut viestiä, että tuotteet on lähetetty. Kun katsoin Omat tilaukset-sivulta tilannetta, kas kummaa, ei näy edes mitään tehtyätilausta! Yritin sitten kysyä siitä, niin kaikki toimituksia koskev kysely ja näyttävästi kaikki muukin asiakaspalvelu tehdään tilaussivujen kautta, tilauksen kanssa. Yritin sitten löytää jonkun meili osoitteen niin löysin tukkuasiakkaille tarkoitetun meilin, katsotaan vastaavatko. Erittäin kökkö asiakaspalvelu, oli kyllä viimeinen kerta kun sieltä tilaan…

 42. Netta sanoo:

  Tilasin kuukausi sitten 2 kuoret ja vielä on käsittelyssä ei oo vieläkä käsitelty ärsyttää jo jopa ku pitäis mennä vaa 15-20 päivää ja nyt jo menny kuukausi

 43. Ely sanoo:

  Älkää tilatko jos tilauksella on kiire, vaikka maksaisi ekstraa kuljetuksen nopeuttamiseksi niin silti saa odottaa kuukauden. Asiakaspalvelijaltakin sai vain vittuilua osakseen.

 44. Emilia sanoo:

  Tilasin kuukausi ja kaksi päivää sitten puhelimen kuoria. Eivät ole vielä käsitelleet tilausta. Kun kaksi viikkoa sitten kyselin, niin pahoittelivat että on ruuhkaa ja laittoivat sivunsa tilille minulle noin kaksi euroa seuraavaa kertaa varten. En aio kyllä tilata uudelleen joten huono diili. Laitoin tilatessa halvimman vaihtoehdon eli 10-20 päivää laivalla tulevaksi. En tajunnut että kestää niin älyttömän kauan heillä tilauksen tekemisessä. Jos olisi laittanut nopean tavan niin kaippa olisivat sen jo käsitelleet. Nyt odottelen ensin että lähettävät ja sitten vielä laivan saapumista. Taitaa mennä vielä pari kuukautta.

 45. Hanne sanoo:

  Tilasin kännykän kuoria 4.11. ja 6.11. oli lähetetty paketti heiltä. Kun 4.12. paketti oli edelleen matkalla minulle otin firmaan yhteyden ja he sanoivat, että on kuriirilla jolla on onllut kiirettä, mutta 10pv sisällä pitäisi olla minulla paketin. No 14.12 ei paketti ollut vieläkään saapunut, joten jälleen viestiä laittamaan jolloin vastaus olikin, että paketti on kadonnut. He kyllä voivat tuotteet uudelleen lähettää, mutta siinä menee taas se 30 arkipäivää plus tässä kun on näitä pyhiä niin luultavasti 2kk menisi ennen kuin paketti minulla olisi.
  Tilasin nämä kuoret lasten joululahjoiksi ja hyvissä ajoin jotta ne ehtivät varmasti ja nyt sitten näin käy, no tein asian heille selväksi, että haluan kuoret HETI heillä kun on pika lähetys mahdollisuuskin niin ehtisi juuri ja juuri, mutta tämä vaihtoehto heille ei käynyt. No nyt otan sitten rahani takaisin ja siirryn käyttämään jotain muuta kauppaa.

  EN TODELLAKAAN SUOSITTELE TÄTÄ PAIKKAA!

 46. Seppo sanoo:

  Olen tilannut paljon tavaroita MiniInTheBox palvelusta. Yli vuoden verran kaikki sujui hyvin. NYT 2015 lopussa jokin tekijä on tehnyt ko yhtiöstä epävakaan.
  Tilattuja ja maksettuja tavaroita ei tule ja ne poistuvat myynistä ennenkuin on muka minulle lähetettyjen tavaroiden lähetyspäivä. Eli ovat loppuneet varastosta ja muka lähettävät ne minulle näin ne ei koskaan tule perille. Eivät korvaa ”häviämistä”. Toinen kummallisuus on maksu jonka maksamalla lähettävät muka EU varastosta ilman tullia. Tavara tulee Kiinasta ja joudut maksamaan tullit ja muut verot. Kysyin syytä tähän sopimusrikkomukseen. Vastasivat ettei kuulu heille vaan ao maan tullille. Siis VAROKAA!! Voitte menettää rahanne.

 47. Taisto Nieminen sanoo:

  Hei olen tilannut teiltä kosketusnäyttö kyniä kaksi pisempää ja kaksi lyhyttä
  mutta en ole saanut niitä tästä onn jo aikaa kun tilasin ne onko tilaus mennyt
  hukkaan vai mikä siinä on

 48. Juki sanoo:

  2kk kestää tilaus eli 3.1.2016 ja saapui 3.3.2016 ”nahkaiset” kännykuoret
  Eli varaudu pitkään toimitusaikaan

 49. Juki sanoo:

  ja vielä jos laittaa fyrkkaa postimaksuihin saa toki nopeampaakin mutta ei ole järkeä
  kun siihen hintaan saa jo suomestakin ja näkee mtä ostaa

 50. Helsingin Heka sanoo:

  Kiertäkää kaukaa tämä firma. Kännyn kuoret tilattu, nyt on kulunut 1,5 kuukautta, asiakaspalveluun ei saa millään yhteyttä. Ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun tätä puljua erehdyn käyttämään. Onhan sitä kotimaisiakin firmoja, tyhmä idea lähteä tällaiseen hömppäfirmaan ostelemaan.

 51. Jarza sanoo:

  Tilasin joulukuun lopulla, ei tullut tammikuussa eikä helmikuussa ja nyt on maaliskuu, ei ole pakettia kuulunut. Kaksi kertaa olen kysellyt asiakaspalvelusta. Ovat pahoitelleet ja luvanneet tehdä uuden lähetyksen. Lähetystunnuksella ei pakettia löydy. Jospa sais tulevana jouluna.

 52. Erkki Salminen sanoo:

  Puolitoista kuukautta on mennyt, kännykänkuoria ei näy eikä kyselyihin vastata. Ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun erehdyn käyttämään Miniinthebox ”palvelua”.

Kommentointi on suljettu.