Focalprice

Historia

FocalPricefocalprice on perustettu vuonna 2008, sen kasvuvauhti on ollut perustamisen jälkeen todella huimaa, sillä asiakkaita on jo yli puoli miljoonaa yli 200 maassa. Focalprice on Paypallin kumppani ja mainontaa hoidetaan paljon Paypallin kautta. Tämä lienee keskeisimpiä syitä, kuinka Focalprice on onnistunut hankkimaan näin suuren asiakasmäärän suhteellisen lyhyessä ajassa.

Tuotevalikoima

FocalPricella on yli 70,000 tuotteen tuotevalikoima. Tuotteita on melkein sadassa eri kategoriassa matkapuhelimista ja kelloista aina aurinkolaseihin ja leluihin. Eli tuotevalikoimaan kuuluu sekalainen joukko Kiinassa valmistettavia halpatavaroita.

Hinnat

Hinnat ovat todella halvat Suomen hintatasoon verrattuna. Verrattuna muihin kiinalaisiin verkkokauppoihin kuten DealExtreme hintaerot ovat aika marginaaliset.

Toimitus

Postikulut ovat ilmaiset kaikilla tuotteilla koko maailmaan. Toimitukselle saa seurantakoodin, mikäli tilaus ylittää 20 dollarin rajan. Tätä halvempiin tilauksiin seurantakoodin voi ostaa 1.7 dollarilla. Focalprice pilkkoo tilauksen monesti useampaa lähetykseen sen mukaan kuinka saavat tavaraa valmistajilta.

Nettisivut

Nettisivut ovat hyvin toimivat ja kovin samantyyliset kuin suurimmalla osalla Kiinalaisista nettikaupoista. Mukavana plussana sivuilta löytyy Live chat, josta voi kysellä apuja.

Focalprice avasi uuden version nettisivustostaan 12.10.11 ja julkaisi tämän kunniaksi alla näkyvän kampanjan. Huom. kamppanja on voimassa vain 20.10.11 asti.

Maksutavat

Focalprice hyväksyy maksutavaksi ainoastaan PayPallin.

Luotettavuus

Pidämme Focalpricea hyvin luotettavana nettikauppana. Focalprice tarjoaa tavaroilleen myös hyvän takuun. 90 päivän ajan on mahdollista saada rahat takaisin tai vaihtaa uuteen tuotteeseen mikäli tilauksessa on jotain vikaa. Lisäksi 180 päivän ajan tarjotaan ilmainen korjaus vioittuneille laitteille.

Kokemukset

Rekisteröitymisen yhteydessä sai sähköpostin varmennuksesta 58 focal-pistettä ja mahdollisuuden tilata yhden tavaran 0.01 dollarilla. Käytännössä 0.01 dollarilla saatavat tavarat ovat kyllä tarpeetonta rihkamaa.

Laitoimme neljän tuotteen tilauksen sisään 12.9.11. Focalprice lähetti tilauksen kahdessa osassa 13.9.11 ja 15.9.11. Ensimmäinen paketti oli noudettavissa lähipostista 20.9.11 ja toinen paketti oli niin pieni, että se saapui kotipostilaatikkoon 22.9.11. Yhteensä aikaa meni siis 1-3 arkipäivää tilauksen käsittelyyn ja 6 arkipäivää matkoihin. Palvelua voisi siis luonnehtia kohtalaisen nopeaksi siihen nähden, että tavarat tulivat Kiinasta asti. Alla on ruutukaappaukset postipaketeista. Tästä tilauksesta ei ole esittää ruutukaappausta tilauksenseurannasta, koska tilauksen arvo oli alle 20$ ja siihen ei näin ollen saanut seurantakoodia.

Focalprice postipaketti 1

 

Focalprice postilähetys 2

Yhteenveto

Julkaisemme FocalPrice alennuskoodeja kuukausittain alennuskoodit sivulla.

Tuotevalikoima: laaja
Hinnat:
halvat
Toimitus:
ilmainen ja kohtalaisen nopea
Nettisivut:
selkeät
Maksutavat:
vain Paypal
Luotettavuus:
hyvä

Share
Kategoria(t): Kiinalaiset verkkokaupat Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

12 vastausta kohteessa Focalprice

 1. Jarna sanoo:

  Itse asiassa, tässä on odoteltu useita kuukausia tilattuja ja maksettuja tuotteita, mutta aina tulee vastausta jossa pyydetään odottelemaan vielä vähän lisää.
  Seurantakoodi ei ole seurattavissa jne. joten PayPaliin kannattaa laittaa asiasta infoa jos tuotteet heidän palvelunsa kautta maksettu mutta tavaraa ei näy eikä kuulu.
  Edes seurantakoodien avulla.

 2. elmo saita sanoo:

  Sama ongelma tilasin 36 eurolla tavaraa tuolta ja on kulunut yli kuukausi eikä näy ja seuranta koodi ei toimi. Tietäisikö joku teistä mikä on ongelma. Maksutapana käytin paypalia josse jotenkin vaikuttaa asiaan. Kitos vastauksista etu käteen.

  • verkkoshoppailu sanoo:

   PayPal:n käytön en usko hidastavan tilausta. Mitä tarkoitat tuolla, että seurantakoodi ei toimi? Millä sivuilla olet yrittänyt koodia käyttää? Helpoiten varmaan saat tietoa tilauksestasi Focalpricen sivuilla olevan live chatin avulla.

 3. hello sanoo:

  Voisitteko kertoa jonkun hyvän paketin seuranta netti sivun?

  • verkkoshoppailu sanoo:

   Jokaisella postifirmallahan on omat seurantasivunsa. Varmaan on olemassa joitain sivustoja, jotka kokoavat eri posteja yhteen palveluun, itse en tosin ainakaan ole tällaisia käyttänyt.

 4. Ville Ahtoranta sanoo:

  Täältä tilattu touch screen digitizer (näytön päälle tuleva ”kosketus-osa”) ei tullut koskaan perille. Sivu antoi virheilmoituksen heti maksun/toimituksen hyväksymisen jälkeen, eli rahat meni paypalista mutta tavaraa en koskaan saanut. Asiakaspalveluun ei saa yhteyttä.

  En suosittele.

  • Jarmo sanoo:

   Ehkä myöhässä vastaan, mutta jos tarkoitat että paypal-maksun jälkeen kun paypal ohjaa takaisin kaupan sivulle, jossa pitää hyväksyä tilaus, ja hyväksymisen jälkeen tulee virheilmoitus selaimeen, rahat eivät lähde paypalista mihinkään. Itsellä on monet kerrat näin käynyt, eikä ikinä ole tililtä lähtenyt senttiäkään. Että näin.

 5. Simppa sanoo:

  Luotettavuus kannattaisi testata ennenkuin siitä antaa arvioita.

  Omakohtaisena kokemuksena voin kertoa, että tällaisen kaupan kanssa on erittäin vaikea asioida ongelmatilanteissa, koska asiakaspalvelun kielitaito on erittäin heikkoa. Kauppa lupaa rahat takaisin viallisesta tilauksesta, mutta käytännössä korvausta tuotteista on mahdotonta saada.

  Kyseinen liike lähetti minulle tuotepaketin, jota en ollut tilannut ja jonka sisältö oli lähes arvoton. Noin kuukauden verran ”keskustelin” asiakaspalvelun kanssa ja yritin saada heitä joko lähettämään tilaamani tuotteet tai vaihtoehtoisesti palauttamaan rahat. Liike ei suostunut kumpaankaan toimenpiteeseen vaan tarjosivat hyvitykseksi muutaman dollarin alennuskuponkia seuraavasta ostoksesta.

  Oman tilauksen arvo ei toki ollut kuin n. 25 dollaria, mutta epäilen kyllä vahvasti, että liike toimii samalla tavalla myös muiden asiakkaiden kanssa.

  Tapauksen jälkeen tilaukset ko. paikasta ovat omalta osaltani loppuneet enkä suosittele kyseistä liikettä kellekkään.

 6. jantero sanoo:

  Takuuasioissa todella takkua. Tilasin joulun alla puhelimen,joka ei toiminut. Palautin sen ja se oli Itellan mukaan Kiinassa tammikuun alussa. Kesti kolme kuukautta ennenkuin puhelin ”löytyi”.
  Halusin toisen puhelimen ja välirahakin sovittiin. En vain vielä ole saanut tietoa, mihin sen voisi maksaa ja millä tavalla. Annettiin maksuosoitteeksi focalprice@gmail.com.
  Nyt on neljä kuukautta asiaa käsitelty ja vaihdettu lähes 70 viestiä. Eivät todellakaan joko ymmärrä tai halua ymmärtää selvää englantia. Voi sanoa että kysy mitä kysyt ja he vastaavat mitä vastaavat.
  Sinänsä nopeasti parissa viikossa tuli tuo puhelin, mutta sitten takkuaa kaikki. Kaveri kyllä sai kuukaudessa puhelimen, joka on ollut aivan ok. Käsittääkseni on ongelma ei ole tavaran laatu , vaan jälkihoito.
  En minäkään voi suositella. Ainakaan jos ongelmia tulee, niin oma kokemukseni on, että asian hoitaminen tuntuu mahdottomalta.

 7. jantero sanoo:

  Sen verran asia on edennyt, että puhelin on löytynyt ja väliraha kalliinpaan on sovittu.
  Tilaus on edennyt pisteeseen maksettu, mutta ei vielä laivausasteelle. Joten varmaan minimissään menee viitisen kuukautta asian hoidossa. Aika pitkä reklamaation aika.
  Se on sanottava, että aika nopeasti viestiin tulee vastaus, asian eteneminen sitten onkin eri asia. Nyt kumminkin toivossa eletään!

 8. jantero sanoo:

  Viimeisin tieto edellä olevasta asiasta. Kyselin lähetystä. Vastauksena, ettei ko puhelinta ole juuri nyt varastossa ja kestää kuulemma viikon verran kun tulee varastoon. Kehoittivat ottamaan yhteyttä, ellei viikon sisällä ole lähetetty. Kirjoitin, että haluan toisen puhelimen tilalle. Vastasivat toki, mutteivat kysymykseen. Sanoivat, että heidän ammattitaitoinen tiiminsä hoitaa asian ja pitäisi RMA- ilmoitus tehdä. On vain niin, että lähetyksestä pitää olla vähintään 7 vrk, ennenkuin RMA- ilmoitus menee läpi.
  Eipä tuo nyt oikein suoralta ja rehelliseltä vaikuta. Viestien määrä on jo lähellä 100 ja ensimmäinen asiaa koskeva on lähetetty 18.12.2012. Mutta en periksi anna, aikaa ja vaivaa jo niin paljon, ettei viitsi enää kesken ainakaan jättää

 9. Heli sanoo:

  Tilasin tablet tietokoneen tässä kuussa focal pricestä, sain sen kymmenessä päivässä, kone toimi sen ajan kun siinä oli virtaa , sen jälkeen virtaa ei ole vastaan ottanutkaan, näytössä jokin isohko läiskä, myös kaverini tilasi koneen sieltä ( erilaisen ) sama vika. Yhteydenpito hankalaa tuntuu että pompotellaan puolintoisin….no kuitenkin päätin lähettää viime maanantaina koneen takaisin omalla kustannuksellani meni sitten syteen tai saveen, paketti tuli keskiviikkona takaisin, päällä muovi jossa securitas tarra ja rastitettu kohta lion akku. Posti ei siis suostu lähettämään kauttansa mitään ilmatilassa takaisin mikä sisältää minkä tahansa akun, ( läpivalaistaan)ainoastaan jos kyseisellä firmalla olisi postin kanssa ollut jokin palautussopimus numero, eli en ainakaan itse tilaa enää mistään ennen kuin selvitän onko tuo palautus suomen päästä mahdollista palauttaa, joten minulle tuli siitä liki 90 euron menetys. Postilta vaadein 18 euron lähetyskuluja takaisin, mutta sain ne postimerkkeinä…harmittaa vaan kun koneen saa heittää rysänpainoksi ja eräpäivä luottomaksussa 1.7 , no oppia ikä kaikki

Kommentointi on suljettu.