DinoDirect

Historia

DinoDirect on perustettu vuonna 2008. Se on saavuttanut kuitenkin nopeasti tukevan jalansijan Kiinalaisten verkkokauppojen joukossa. Parhaita kilpailuvaltteja ovat olleet laaja tuotevalikoima ja aggressiivinen markkinointi.

Tuotevalikoima

DinoDirectillä on 90000 tuotteen laajuinen tuotevalikoima. Valikoima on suurempi kuin suurella osalla Kiinalaisista verkkokaupoista. Vertailukohtana esimerkiksi DealExtremellä on 60000 tuotteen tuotevalikoima. DinoDirectin tuotekategorioihin kuuluvat muun muassa: autotarvikkeet, puhelintarvikkeet, puhelimet, tietokonetarvikkeet,  elektroniikka, taskulamput, kamerat ja pelitarvikkeet.

Hinnat

Hinnat ovat perinteiseen Kiinalaiseen tyyliin hyvin halvat, ne ovat samaa luokkaa kuin esimerkiksi DealExtremellä. Erityisominaisuutena DinoDirectillä on paljon erikoistarjouksia, joista saattaa tehdä löytöjä todella halvoilla hinnoilla.

Toimitus

Toimituskukut ovat noin 9 euroa per kilo. Toimitusajat saattavat venähtää suhteellisen pitkiksi. Normaaleille tuotteille luvataan 2-3 päivän käsittelyajat, jos tässä ajassa ei pysytä käyttäjälle hyvitetään DinoReward pisteitä, joita voi käyttää ostosten maksamiseen.

Nettisivut

Verkkosivut ovat aika sekavat. Sivuilla on paljon mainosbannereita, joissa mainostetaan heidän omia alennuskampanjoitaan ja iDinor clubin jäsenyyttä. Myös tilausprosessi on aika mutkikas.

Maksutavat

Hyväksyttyjä maksutapoja ovat: Luottokortit, PayPal, Moneybookers, Western Unioin, Tilisiirto (suuremmille kuin 100$ tilaukset) ja lahjakortti. Maksutavat ovat laajimmat mihin verkkoshoppailu.com on törmännyt kiinalaisten verkkokauppojen osalta.

Luotettavuus

Luotettavuus on hieman kysymysmerkki. Koetilaus saapui kyllä hyvin perille, mutta netistä löytyy myös huonoja kokemuksia.

Kokemukset

Rekisteröitymisen yhteydessä saa 1$:n ilmaisen lahjakortin ja jos rekisteröitymisen yhteydessä ilmoittaa, mistä tuotekategorioista on kiinnostunut saa lisäksi 5$ ilmaisen kupongin, jonka voi käyttää mihin tahansa ostoksiin.

Teimme koetilauksen DinoDirectille 18.8.11, maksutapana käytettiin paypallia. Tilausta tehdessä kävi ilmi, että tilaukseen sai ilmaisen tuotteen kylkiäiseksi. Noin viikon jälkeen sain Aliexpressiltä kahteen otteeseen postia, joissa pahoiteltiin tilauksen käsittelyn viivästymistä. Ensimmäisessä postissa minulle kerrottiin hyvitetyn 50 DinoReward pistettä ja toisessa postissa minulle kerrottiin hyvitetyn 100 DinoReward pistettä lisää. DinoDirect sai viimein paketin lähetettyä 27.8.11. Suomeen paketti saapui 5.9.11. Yhteensä aikaa meni siis 8 arkipäivää tilauksen käsittelyyn ja 6 arkipäivää matkoihin.  DinoDirectin sivuilta voi seurata tilauksen käsittelyn edistymistä, mutta postituksen seurantaa ei ole. Postituksen seurantaan voi kuitenkin käyttää postin lähetysten seurantaa. Alla on ruutukaappaus DinoDirectin tilauksenkäsittelyn seurannasta.

DinoDirect tilauksenseuranta

Lähetys oli pakattu paperipussiin, joka oli vuorattu pehmustemuovilla. Tuotteet olivat ok kunnossa, vaikkakin varsinainen tuotteen paketti oli kurtussa.  Alla on kuva DinoDirectin lähettämästä paketista.

DinoDirect postikuori

Yhteenveto

Julkaisemme alennuskoodeja tälle nettikaupalle alennuskoodit-sivulla.

Tuotevalikoima: laaja
Hinnat:
halvat
Toimitus:
kohtuu hintainen, mutta hidas
Nettisivut:
tyydyttävät, tilausprosessi hieman sekava
Maksutavat:
laajat
Luotettavuus:
tyydyttävä

Share
Kategoria(t): Kiinalaiset verkkokaupat Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

12 vastausta kohteessa DinoDirect

 1. verkkoshoppailu sanoo:

  DinoDirect tiliä ei voi ilmeisesti poistaa itse. Poisto pitää pyytää DinoDirectin ylläpidolta. Seuraavasta linkistä voi aloittaa online chatin ja pyytää tilin poistoa.

  http://www.dinodirect.com/customerhelp/pre-dino-account-lssue/currency-EUR.html

 2. Teuvo Haapasaari sanoo:

  Eivät korvaa jos viallinen lähetys, en suosittele.

 3. Santtu sanoo:

  Tilasin pari vaatetta ja autotarviketta. Lähteys tuli kolmessa eri paketissa, joista vain ensimmäinen valitsemallani toimitustavalla, eli DHL:n kautta. Kaksi muuta toimitettiin postiin. Tilauksen tein elokuun puolivälissä ja viimeisen paketin hain postista 10.9. joten melko pitkään kesti.

  Eka paketti oli pakattu paksuun muovipussiin (DHL-lähetys) ja kaksi muuta ohueen paperipussiin jossa oli sisäpuolella kuplamuovi. Postista noutamani paketit olivat kyllä suurin piirtein ehjiä mutta sen näköisiä että pitkä matka oli tultu.

  Tuotteisiin en ollut kovin tyytyväinen vaatteiden osalta. Tilaamani farkut eivät olleet mittataulukon mukaiset ja jouduin laittamaan ne heti myyntiin koska eivät sopineet minulle. Villapaita oli nuhruisen näköinen ja huonosti viimeistelty. Autotarvikkeet olivat ainakin tällä kertaa ihan ok.

  En aio tilata toiste. Liian pitkä odotusaika ja huono laatu.

 4. Elina sanoo:

  Olen tilannut dinodirectistä nyt 2 kertaa ja olen ihan tyytyväinen. Ensimmäisellä kerralla tilasin itselleni vanhojentanssipuvun. Mekko oli mittatilaus ja mielestäni laatu oli hyvä.
  Valmistuksessa ja toimituksessa meni yhteensä n. 2-4vk mikä ei mielestäni ole kovin kauaa, kun ottaa huomioon, että suomessa teetättäessä pelkästää mekon valmistukseen menee helposti yli kuukausi.
  Toinen tilauskertani oli tässä kuussa. Tuotteen hain eilen postista ja se postitettiin 19.10. Suosittelen dinodirectiä kokemusteni perusteella:)

 5. Pepe sanoo:

  Dinolta tavara on tullut kuten tilattu. Ainoa poikkeus oli, että eräät LED-lamput eivät kaikki samalla numerolla tilattuna olleet täsmälleen samanlaisia. Ilmeiseti tilattu tuote oli loppunut ja puuttuvat oli korvattu ”lähes samanlaisella”. Reklamaatiossa Dino oli tosi joustava ja asiallinen.
  Lähetyksiä seuratessani olen muidenkin kiinalaisten toimittajien osalta havainnut, että paketti lähtee Kiinasta nopeasti. Tilauksesta vain 2 – 4 päivää ja se lähtee jo ulos Kiinan postista kohti Eurooppaa. Sitten alkaa viivyttely. Viimeisin tilaukseni tuli Kiinan postin jätettyään Eurooppaan, Suomeen, Suomen Tulliin ja sieltä Itellan toimittamana postilaatikkooni 39 päivää.
  Siis suhde oli että 4 päivää Kiinassa ja 40 päivää siitä Suomeen.
  Jos arvata saa ja mitä olen asiasta muualla jutellut on Suomen Tullilaitos se pullonkaula, joka ei ilmoituksensa mukaan ”kerkiä käsitellä” paketteja kovin nopeasti ja tarkastus on välttämätöntä määräysten ja turvallisuuden valvonnan takia.
  Tämä valvonta ei aiheuta viivettä jos toimitus tulee huolitsijan kautta.
  Tullilaboratoorion mukaan postipaketeissa tulee mitä ihmeellisempiä ”aineita” ja niiden valvonta ja analysointi ottaa kuulemma aikaa. Resurssipula on ilmeinen läpivirtaavan tavaran määrään.
  Dino saa siis toimitusnopeudessa puhtaat paperit, muu kuljetuskanava on ongelmallinen.
  Jos tilaa Euroopan alueelta on tilanne toinen.

 6. juhumo sanoo:

  Tilasin ja maksoin 18,10,2012 car dvr :n mutta en koskaan saanut sitä. Monen kyselyn jälkeen sieltä tuli vastaus että he lähettää vastaavan mutta minun pitää maksaa Pay pal:kautta ja he hyvittää sen mulle,mutta rahat hävisi tillitäni nyt tuote maksanut minulle 48,93 euroa alkuperäinen hinta oli 20,69 euroa Summa on pieni mutta periaatteessa ole asian riitauttanut Paypal:n kautta EI LUOTETTAVA KAUPPA

 7. Kari Lindberg sanoo:

  Ei ikinä mitään tuosta puljusta. Hidas ja epävarma tavarantoimittaja. Kamat loppu ja yrittävät korvata jollainvastaavalla josta lähettävät useita maileja hyväksyttäväksi ja eivät itse reagoi vastauksiin. Mitäsmieltä olette siitä että alkuperäinen tilausnumero vaihtuu matkanvarrella ja miten sitten selvität suomen huippuälykkäälle tullille että tämä on kuitenkin se alkuperäinen tilaus mutta tilausnumero ja sisältö vain on vaihtunut. Älkää tilatko, ei kannata.

 8. täti sanoo:

  DinoDirectilla ei ole ilmaista toimitusta!! kannattaa päivittää tämä tieto!!

 9. Vito sanoo:

  Tilasin valkuaisaine-vaahdottimen akvaarioon ja maksoin paypallilla hinnan 32 €, joka oli mielestäni tosi edullinen.
  Toimitus oli noudettavissa postista alle kolmessa viikossa ja olen tyytyväinen.

 10. Marju sanoo:

  En missään nimessä suosittele kenellekään. Kyllä tavarat tuli perille ja nopeasti, mutta hinta-laatu ei ollut lähellekään sitä, mihin olin varautunut. Täyttä roskaa ja kelpaamatonta kamaa.

Kommentointi on suljettu.