PayPal myyjälleKoska PayPal on saavuttanut suuren suosion, tarjoaa sen käyttöönotto hyviä mahdollisuuksia myös Internetkauppiaalle. Paypal on nykyään niin suosittu maksuväline, että se kannattaa ilman muuta ottaa maksuvälineeksi omaan verkkokauppaan.  Näin saa helposti laajennettua asiakaskuntaa. Tällä hetkellä PayPallilla on yhteensä 230 miljoonaa tiliä yli 170 maassa.

PayPallin käyttöönotto on halpaa, eikä se sisällä aloitusmaksuja tai kuukausimaksuja. Käytön aloittaminen omilla verkkosivuilla on myös nopeaa, aikaa menee vain joitakin minuutteja. PayPal ei aseta myöskään tarpeita uusien ohjelmsitojen tai laitealustojen asentamiselle. Markkinajohtajana PayPal tarjoaa myös turvallisen käyttöympäristön.

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Share
Kategoria(t): Oppaat Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaus kohteessa PayPal myyjälle

 1. Risto Tiilikainen sanoo:

  Ebay.com:ssa on tullut myydyksi kolme eri tuotetta huutokauppana.
  Yksi meni Kiinaan, yksi USA:n ja yksi Japaniin

  PayPal toimi maksunvälittäjänä mainiosti ja rahat tulivat tililleni Suomeen
  Ebayn ja Paypalin rutiinit pystyy oppimaan kunhan osaa englantia
  Molemmat kommunikoivat myyjään päin todella hyvin koko kaupankäynnin aikana

  Myyjälle ei ole opasta suomenkielisillä Ebay:n sivuilla

Kommentointi on suljettu.