Netistä ostaminen


Netistä ostaminen on todella houkuttelevaa. Suurimpia houkuttimia verkkokaupoissa ovat perinteisiin kauppoihin verrattuna yleensä halvemmat hinnat, suuremmat valikoimat ja tavaran toimitus suoraan kotiovelle. Varsinkaan harvaan asutetussa Suomessa joka kylästä ei yleensä löydy erikoisliikkeitä laajoine valikoimineen, puhumattakaan halvoista hinnoista.Nykyisin verkkokaupat sallivat yleensä monenlaisia maksutapoja, joista asiakas voi valita mieleisensä. Maksuvaihtoehtoja ovat yleensä lasku, postiennakko, luottokortti, verkkotilisiirto sekä netin maksujärjestelmät kuten paypal. Varsinkin paypal maksujärjestelmää voi suositella varauksetta, sillä sitä käyttämällä verkkokaupoille ei tarvitse toimittaa arkaluonteisia luottokorttitietoja. Verkkokaupat ovat yleensä myös helppokäyttöisiä ja monet ulkomaalaisetkin verkkokaupat on käännetty suomen kielelle. Usealla ulkomaalaisellla sivustolla on jopa ilmainen kuljetus Suomeen.

Verkkoshoppailu.com arvostelee, esittelee ja vertailee erilaisia verkkokauppoja. Sivustolla kerrotaan puolueettomasti, kuinka kaupanteko sujuu kulloisellakin sivustolla. Verkkoshoppailu.com käsittelee myös yleisesti nettiostamiseen liityviä asioita, kuten verotusta, tullia, hintavertailuja, tuotevertailuja sekä erilaisia maksupalveluita. Arvioitavat kauppapaikat ovat lähinnä ulkomailla toimivia verkkokauppoja, sillä näiden sivustojen hinnat ovat yleensä Suomen hintoja huomattavasti edullisempia.

Tiivistetysti ilmaistuna tämän sivuston tarkoituksena on tehdä netistä ostamisesta helpompaa. Tämä tavoite saavutetaan muun muassa etsimällä kuluttajalle luotettavat ja halvat verkkokaupat. Lisäksi valitut nettikaupat esitellään syvällisesti ja annetaan ohjeita ja vinkkejä esim. kuinka hyödynnät valuuttakursseihin, postikuluin, veroihin, maksutapoihin ja tarjouksiin liittyvät jipot. Verkkoshoppailu.com tulee toimimaan kattavana verkko-ostajan oppaana.

Ensimmäisinä kauppapaikkoina tutustutaan muutamaan Kiinassa toimivaan verkkokauppaan. Myös lukijat voivat ehdottaa nettikauppoja arvioitaviksi

Share
Kategoria(t): Yleistä Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta kohteessa Netistä ostaminen

  1. Poker BORDERS puku sisältääpaljon resursseja
    rakennettu , jotta voit erottaa pokeripeli pitkin jopa kauemmas .

  2. Sinun täytyy yrittää pokerihuoneen selvittää, jos se on jotain sinulle henkilökohtaisesti .

Kommentointi on suljettu.